Četvoro ozlijeđenih u sudaru na cesti Barban - Most Raša

Prometna nesreća na cesti Barban - Most Raša (D. MEMEDOVIĆ)
Prometna nesreća na cesti Barban - Most Raša (D. MEMEDOVIĆ)

U sudaru Renaulta Clija, bosansko-hercegovačkih oznaka, i Fiat Brave, pulskih oznaka, na Državnoj cesti 66, iz Barbana prema Mostu Raša, jutros oko 9 sati, četiri su osobe kolima Hitna medicinske pomoći prevezene u pulsku Opću bolnicu, a narav njihovih ozljeda još nije poznata.

Sudar se dogodio u lijevom zavoju, na oko kilometar udaljenosti od izlaza iz Barbana, kada je Clio bosansko-hercegovačkih oznaka iz neutvrđenog razloga prešao na lijevu stranu ceste kojom je iz suprotnog smjera dolazila Fiat Brava. Fiat je udario u desnu bočnu stranu Clija koji se ukoso prepriječio na cesti.

Policija je osiguravala mjesto nesreće i obavljala očevid, a vatrogasci osiguravali vozila da ne bi došlo do požara jer je iz vozila iscurilo ulje. Na mjestu nesreće saznali smo da su dvoja kola Hitne medicinske pomoći odvezla u Opću bolnicu Pula vozača i dva putnika iz Fiata Brave te putnika iz Clija.

Vozača Clija, B. K. (60) iz Sarajeva, zatekli smo na mjestu nesreće izvan vozila. Rekao nam je da nije ozlijeđen, da ga malo boli desna strana, najvjerojatnije od zategnuća sigurnosnog pojasa te da je njegov prijatelj, kojemu je došao u posjet u Medulin, ozlijeđen teže od njega. Veli da su putovali za Makarsku. (S. BODLAJ IVAŠIĆ, snimio D. MEMEDOVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA


Podijeli: Facebook Twiter