ATP Umag: Bob Sinclar oduševio publiku

(M.MIJOŠEK)
(M.MIJOŠEK)

Christophe Le Friant, poznatiji kao Bob Sinclar, popularni francuski DJ i najistaknutiji predstavnik ''French touch'' stila house glazbe, euforično je dočekan u Umagu. Preksinoć je pred prepunom Dance
arenom u Stella Marisu, održao svoj nastup.

Publika se dobro zabavljala uz zvukove house glazbe. Bob Sinclar, koji se 2005. godine probio na sam vrh svjetske glazbene scene s megahitom '' Love Generation'', oduševio je rasplesanu publiku. Mogli su se čuti veliki hitovi poput ''World, Hold On'' i ''Rock This Party'',za koje Bob Sinclar osvaja prvo mjesto Billboardove ''Hot Dance Club Play'' ljestvice 2006. godine.

Ovaj svjetski poznati DJ je do danas objavio sedam studijskih albuma i šest kompilacija, te je surađivao sa velikim zvijezdama poput Sean Paula, Pitbulla, Shaggya, Axwella i mnogih drugih. Svojim je dolaskom počastio umašku publiku i stvorio vrhunsku atmosferu, koja je već postala kliše i zaštitni znak ovogodišnjeg ATP turnira.

Inače je Bob Sinclar veliki ljubitelj tenisa, a na njegovom facebook profilu uoči prije samog nastupa, objavio je sliku sa Carlosom Moyom, Magnusom Normanom i Gaelom Monfilsom, te uz sliku napisao tekst: ''Today a Dream came true. Today is a good day to die.'' i time dokazao kako je dolazak u Umag za njega bila velika čast.

Jučer su pak na umaškom Celebrity stageu, Vladimir Miholjević, hrvatski profesionalni biciklist i organizator utrke Tour of Croatia, Bernard Musulin, voditelj destinacijskih projekata Istra D.M.C. i Sanda Bravar, direktorica Turističke zajednice Grada Umaga, službeno predstavili dvodnevni biciklistički event Istria Granfondo, koji će se održati 10. i 11. listopada ove godine od Umaga do Novigrada.

- Očekujemo tisuću gostiju i skreno se nadamo kako će nas vrijeme poslužiti, jer u slučaju kiše, veliki broj obitelji odustaje od biciklijade, rekla je Bravar.

- Biciklistički vikend smo podijelili u dva dijela, stoga pozivam sve profile biciklista, od rekreativaca, do profesionalnih biciklista da nam se pridruže, kazao je Musulin.

U nastavku je održana modna revija brenda Head, te degustacija i radionica Bogati svijet kave by Franck u Taste Istria zoni. (Tea GRGIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter