U sudaru u Rizzijevoj ulici jedna osoba lakše ozlijeđena

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

U srijedu oko 15 sati na Rizzijevoj ulici u Puli kod skretanja u Heininggerovu ulicu sudarili su se Škoda Octavia, mađarskih oznaka, i Renault Megane, pulskih oznaka. U sudaru je lakše ozlijeđena osoba iz Renaulta koja je vozilom Hitne medicinske pomoći odvezena u pulsku Opću bolnicu. Policija je izašla na mjesto događaja te je zbog očevida zatvorila dio Rizzijeve za promet.

Na mjestu događaja saznali smo da se Škoda kretala kolnikom Rizzijeve od raskrižja s Voltićevom iz smjera sjemeništa, dok je Renault dolazio Rizzijevom iz suprotnog smjera. Prilikom skretanja ulijevo Škoda je prednjim bočnim lijevim dijelom udarila u lijevi bočni dio Renaulta prilikom čega su se u oba automobila otvorili zračni jastuci koji su zaštitili vozače i suvozače. Od jakosti sudara na Škodi je otpao lijevi prednji kotač, a na cestu se izlilo i nešto ulja koje su djelatnici ophodnje cesta očistili. U Škodi su osim 44-godišnjeg vozača, bili njegova partnerica (44) i njezina kćerka (24) koji, osim nešto tragova od zračnog jastuka i sigurnosnog pojasa, nisu imali na tijelu nikakve teže ozljede.

- U srijedu smo doputovali u Medulin na ljetovanje iz Szekesfehervara. Odsjeli smo u privatnom smještaju gdje smo namjeravali ostati do petka. Kada se dogodio sudar zaputili smo se u pizzeriju na ručak. Srećom da je tako prošlo. Automobil je tvrtkin pa će ona poslati vozilo da se Škoda odveze u Mađarsku. Ja ću otići s njima pa se vratiti u Medulin s drugim automobilom, rekao nam je vozač Škode. Budući da su oba automobila bila u nevoznom stanju odvezla ih je vučna služba. (S. B. I.)


Podijeli: Facebook Twiter