Zaštitar si oduzeo život u poslovnici Privredne banke

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Pulska policija u četvrtak oko 8 sati primila je dojavu da je u poslovnici banke na Šijanskoj cesti pronađen mrtav 23-godišnji muškarac. Na licu mjesta neslužbeno smo doznali da je riječ o samoubojstvu 23-godišnjeg zaštitara tvrtke Securitas Hrvatska te da si je mladić oduzeo život u zahodu poslovnice Privredne banke kod Arube.

Očevidom na licu mjesta utvrđeno je da nema elemenata kaznenog djela, a tijelo je prevezeno u pulsku bolnicu radi obdukcije, javili su iz Policije.

Zaštitar kojeg smo zatekli ispred poslovnice rekao nam je da o slučaju ne zna ništa te da će poslovnica biti zatvorena cijeli dan. "Ne znam je li u poslovnici u tom trenutku bilo ljudi, došao sam ujutro preuzeti smjenu, zatekao policiju, no više ne znam", izjavio je.

U Privrednoj banci Zagreb nisu željeli davati nikakve izjave o ovom tragičnom slučaju, osim što su potvrdili da je poslovnica u četvrtak bila zatvorena zbog očevida. Ni u tvrtki Securitas, unatoč višekratnim pozivima, nismo uspjeli dobiti više informacija. (M. V. I., snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter