Pula: Jedna osoba lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći

(D. MEMEDOVIĆ)
(D. MEMEDOVIĆ)

U sudaru na križanju Zagrebačke s Ulicom Bartolomeo Dei Vitrei, odnosno Stankovićeve ulice, u ponedjeljak oko 16.30 sati, jedna je osoba lakše ozlijeđena.

Riječ je o 67-godišnjakinji iz Pule, vozačici Forda, koja se kretala Ulicom Bartolomeo Dei Vitrei te je na semaforiziranom raskrižju, vozeći u lijevoj prometnoj traci, dok joj je bilo upaljeno zeleno svjetlo, produžila u Stankovićevu, u smjeru sjevera. U tom trenutku u stražnji lijevi bočni dio njenog vozila udario je Opel kojim je, Zagrebačkom ulicom, u smjeru istoka, upravljala 61-godišnjakinja iz Medulina.

Prema policijskom izvješću, vozačica Opela je ušla u raskrižje dok je za njen smjer kretanja na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo. Uslijed udara Opela u Ford, Ford se zanio i prednjim lijevim kotačem udario u rub nogostupa. Vozačica Forda je pritom lakše ozlijeđena te je, nakon što joj je u pulskoj bolnici pružena liječnička pomoć, puštena na kućnu njegu. Protiv vozačice Opela slijedi bit će podnesen optužni prijedlog. (M. Vu.)


Podijeli: Facebook Twiter