Trendi ideje za kosu srednje duljine

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uskoro ce proljece, a vama je hitno potreban kompletni makeover? Izgled najbolje možete osvježiti novom frizurom, a mi vam donosimo mali vodic kroz srednje dugacke frizure.

Svoje umijece stiliziranja frizure dovedite na jednu posve novu razinu uz novu frizuru srednje dužine, koja vam dopušta eksperimentiranje s nebrojeno mnogo inovativnih ideja. Bilo da se u fazi puštanja kose ili se pokušavate riješiti viška preduge kose, svakako uzmite u obzir frizure za srednju dužinu kose.



Srednja faza izmedu kratke i posve dugacke kose može biti savršena alternativa uz ciju biste pomoc poboljšali prirodnu teksturu i sjaj vaše kose. Frizuri podarite dubinu i definiciju uz pomoc slojeva ili primjerenih šiški.

Ako se ne možete odluciti koju od srednje dugackih frizura preferirate, odnosno ako ne možete dokuciti koja bi vam najbolje pristajala, sakupite nekoliko primjera aktualnih srednje dugackih frizura, fotografije ili izreske iz casopisa odnesite svom frizeru i s njim se posavjetujte.

Ako volite originalnu i kreativnu frizuru, osigurajte unikatnost svog izgleda kombinirajuci nekoliko razlicitih stilova. Primjerice, slojevito ošišana kosa s ravnim šiškama podarit ce vam mladenacki rock izgled.



Veliki volumen kose i njezino prirodno kretanje nije teško postici, ako znate kako njegovati i stilizirati vašu prirodnu teksturu. Mekana, slojevita i glamurozna srednje dugacka frizura podarit ce vam šansu da se prikažete u još ženstvenijem svjetlu.

Koristite se uvijacima i peglom za kosu kako biste svoje pramenove namjestili onako kako poželite. Proizvodi koji su vam potrebni za stiliziranje ovakve frizure dostupni su u gotovo svim trgovinama, a radi se o obicnim pjenama za kosu, lakovima i gelovima, dok je poželjno da si priuštite i šampon s posebnom karakteristikom podizanja volumena kose.


Podijeli: Facebook Twiter