Raspisan natjecaj za ravnatelja Pula Film Festivala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Upravno vijece Pula Film Festivala u cetvrtak je raspisalo natjecaj za imenovanje ravnatelja/ice te ustanove. Kandidati moraju imati visoku strucnu spremu društvenog smjera te strucne, radne i organizacijske sposobnosti za obavljanje posla na toj funkciji.

Nužno je i pet godina radnog iskustva u organizaciji kulturnih djelatnosti, znanje najmanje jednog stranog jezika, kao i rada na racunalu.

Za prijavu na natjecaj kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju propisanih uvjeta, ali i prijedlog cetverogodišnjeg programa rada Pula Film Festivala. Nepotpune prijave nece se razmatrati, a krajnji rok za prijavu je 30. prosinca ove godine.

Ravnatelj/ica se imenuje na cetiri godine, a za to radno mjesto kandidaturu s dokumentacijom treba poslati na adresu: Upravno vijece Pula Film Festivala, Uspon na Kaštel 2, p.p. 29, 52100 Pula, s naznakom "Natjecaj za ravnatelja/icu".

Pošiljku je moguce poslati poštom ili dostaviti osobno radnim danom od 8 do 12 sati. O rezultatima ce kandidati biti obaviješteni u zakonskom roku.

Podsjetimo, sadašnja ravnateljica Pula Film Festivala je Zdenka Viškovic Vukic, a na tu ju je funkciju pulsko Gradsko vijece imenovalo u veljaci 2007.


Podijeli: Facebook Twiter