Trostruki sudar na cesti Porec - Tar

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sudaru triju automobila na cesti Porec - Tar veceras nešto prije 20 sati prema prvim je informacijama ozlijedena jedna osoba koja je prevezena u pulsku Opcu bolnicu. Težina ozljeda zasad je nepoznata.

Nesreca se dogodila nedaleko od skretanja za karting stazu, a u njoj su sudjelovali "audi 80" osjeckih registracijskih oznaka, "opel corsa" s prikolicom nizozemskih nacionalnih oznaka te "BMW" varaždinskih oznaka.

Prema svemu sudeci, sva su se tri vozila kretala u koloni prema Taru kada je iz nepoznatih razloga došlo do trostrukog sudara. Najviše je pritom stradao "audi 80" koji je bio na celu kolone i koji je nakon udara odbacen izvan ceste gdje se prevrnuo na bok.

Nizozemski državljanin u "opelu" je takoder prošao vrlo loše jer se našao u 'sendvicu' izmedu dva automobila - nakon što je "BMW" udario u njegovu prikolicu, ona se zabila u "opel". Oštecenja su na "opelu" totalna, kao i na prikolici koju je vukao.

Promet cestom Porec - Tar nije bio zatvoren zbog nesrece, ali je bio otežan i odvijao se naizmjenicno jednim kolnickim trakom. Policajcima je posao dodatno otežavao izlazak automobila sa sporedne ceste kod karting staze. Na mjesto dogadaja su pozvani i djelatnici cestarske službe te vucna služba.


Podijeli: Facebook Twiter