Poginuo Moreno Komar iz Ciriteža

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U teškoj prometnoj nesreci koja se dogodila oko 1 sat ujutro na Istarskom ipsilonu poginuo je 23-godišnji Moreno Komar iz Ciriteža. Zbog zadobivenih teških ozljeda 33-godišnja ceška državljanka i lakše ozlijedeni 34-godišnjak prebaceni su u rijecki KBC na lijecenje, dok je njihovo dvoje djece prebaceno u djecju bolnicu na Kantridu gdje je konstatirano da nisu ozlijedeni, izvijestila je Nataša Rogic, glasnogovornica PU istarske, na konferenciji za novinare.
Nesreca se dogodila kada je Komar vozeci "audi a3" pulskih oznaka na ravnom djelu Ipsilona iz Pazina prema Rijeci kod vijadukta Mrzlici izgubio nadzor nad upravljacem i prešao iz neutvrdenih razloga na suprotnu stranu kolnika te se frontalno sudario s "ford s-maxom" ceških registracijskih oznaka.
U nesreci je Komar preminuo na licu mjesta, a vozac i putnici iz "forda" prebaceni su u bolnicu. Na mjesto dogadaja upuceni su, osim policije i Hitne pomoci, pazinski vatrogasci koji su izvlacili unesrecene ceške državljane iz razbijenog vozila te dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Puli koja je naložila obdukciju poginulog Komara.
Promet je na tom dijelu Ipsilona bio zatvoren za sva vozila od 1.10 do 5 sati ujutro zbog ocevida i cišcenja prometnice te su vozila preusmjeravana na sporedne ceste.


Podijeli: Facebook Twiter