Da, hokej u Areni!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska Arena ugostit ce 14. i 16. rujna hokejaše na ledu. Iako još uvijek neslužbena, informacija nam je jucer potvrdena.

Iz Ureda za odnose s javnošcu zagrebackog hokejaškog kluba "Medvešcak" najavili su da ce sve ostale detalje iznijeti u utorak na konferenciji za novinare koju ce održati upravo u pulskoj Areni, a na kojoj bi, osim predstavnika kluba i EBEL lige, PR agenta Ozrena Milera, trebao prisustvovati i pulski gradonacelnik.

Službena vijest nije stigla niti u Grad Pulu, pa smo od procelnika za društvene djelatnosti Erika Lukšica i samog gradonacelnika Borisa Miletica dobili tek potvrdu o konferenciji za novinare.

Kako smo vec pisali, na rujanskoj hokejaškoj utakmici igracima zagrebackog kluba "Medvešcak" suparnici bi trebali decki iz beckog kluba "Vienna Capitals" i ljubljanska "Olimpija".

Prva, vrlo suzdržana najava o tom sportskom spektaklu stigla je u svibnju.  Projekt igranja hokejskih utakmica u pulskom amfiteatru potom je predstavljen predsjedništvu "Medvešcaka", ali i klubovima, clanovima regionalne lige EBEL. Od Arheološkog muzeja Istre zatraženi su i dobiveni minimalni tehnicki uvjeti da se vidi može li se uopce utakmica odigrati u Areni te mogu li se, osim leda, postaviti i dodatne tribine. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter