Pula: Nokautirana Playboyeva zecica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Playboyevu zecicu Laru Kozlicek (21) iz Pule nokautirao je i lakše ozlijedio u caffe baru Luka, koji se nalazi u Multimedijalnom centru Luka u Puli, Ronald Angermiler (62), vlasnik firme Tubišta.

Sve se dogodilo u ponedjeljak u 13.50 sati, a u sukobu, koji se dogodio tijekom održavanja fotosessiona u kaficu, sudjelovale su još cetiri osobe, dvije iz Pule i dvije iz Medulina.

Prema rijecima Kozlicek, sukob s Angermilerom izbio je zbog fotografija koje je on snimio tijekom fotosessiona u MMC-u, a u oku njegove kamere bila jedna od sudionica sessiona.



- Doznala sam da je mobitelom fotografirao jednu od cura te sam otišla do njega i tražila da ih izbriše jer bi u slucaju objave tih slika mogla imati problema s poslovnim partnerima. Kada mi je kazao da nema nikakve fotografije, odgovorila sam mu da sam prisiljena podnijeti tužbu protiv njega.

On me tada gurnuo na pod, a kada sam ustala, udario me punom šakom u lice uslijed cega sam se ponovno srušila na tlo, kazala je Kozlicek koja je zadobila porezotinu na lijevoj strani usnice te modrice na koljenima, zbog cega su joj propali dogovoreni nastupi i poslovni angažmani.

Kada smo o nasilnom dogadaju pitali Angermilera, on nam je ispricao sasvim drukciji slijed dogadaja. On tvrdi da je Kozlicek njega prva udarila šakom u glavu, a da joj je on refleksno vratio te smatra da dogadaj nije uopce za objavu u novinama jer se radi o gluposti i nesporazumu.

- Slikao sam curu koja je bila obucena, a ova mala (Kozlicek, op. a.) me napala. U svadi sam je gurnuo, a ona me udarila u glavu te sam joj refleksno vratio. Ocito je bila hrabra jer su iza mene bili njezini prijatelji koji su me kasnije napali, kazao nam je. (Mateo SARDELIN)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU OD SRIJEDE.


Podijeli: Facebook Twiter