Postupak protiv Cetinskog provela policija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Danko Koncar, Kermas ulaganja d.o.o., odnosno naš odvjetnicki ured, nije podnio kaznenu prijavu protiv Mirka Cetinskog, vec je postupak provela policija, poruceno je u cetvrtak iz odvjetnickog ureda Danka Koncara. Priopcenje je izdano povodom optužbi Cetinskog na racun Koncara, a nakon što je protiv Cetinskog policija ovog tjedna podnijela kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Puli zbog sumnje da je na ruke primio posrednicku proviziju od 2,5 milijuna kuna i time oštetio Koncarovu tvrtku.

"Kaznena prijava je rezultat kriminalistickih istraživanja policije. Sudske postupke koji se vode pred trgovackim i opcinskim sudovima, kao i kaznene postupke, necemo komentirati", odgovorili su Koncarevi odvjetnici.

Cetinski je, podsjecamo, izjavio da je kazneni progon protiv njega uslijedio nakon što je podnio tužbu protiv Koncara i Kermas ulaganja zbog navodne prijevare vezane uz kupnju poslovnih udjela u Glasu Istre.

"Tvrtke koje kontrolira gospodin Koncar izvršile su placanja koja su iskljucivo vezana uz ulaganja u projekte. Odgovor na pitanje gdje je u konacnici završio novac za kojeg su Kermas ulaganja i Koncar ošteceni zanima i naše klijente, a odgovor na to pitanje ce dati nadležna državna tijela. Vezano uz kaznenu prijavu koju je Cetinski podnio protiv Koncara upucujemo zainteresirane da procitaju intervju objavljen u Glasu Istre od 10. rujna 2008. godine pod naslovom 'Kupujem za svoj racun' u kojem Mirko Cetinski detaljno objašnjava sve aktivnosti vezano za kupnju poslovnih udjela u Glasu Istre", zakljucuje dopis zajednicki odvjetnicki ured Gorana Veljovica i partnera. (P. G.)


Podijeli: Facebook Twiter