Kraj Šušnjevice poginuo Labinjan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U stravicnoj prometnoj nesreci na cesti od Šušnjevice prema Boljunu poginuo je 47-godišnji S. M. iz Labina. Nesreca se dogodila oko podne u petak kod skretanja za naselje Letaj u Opcini Kršan. Cesta je zbog ocevida bila zatvorena za sav promet puna dva sata u dužini od jednog kilometra.

Nesreca se dogodila kada je 47-godišnji S. M. iz Labina, upravljajuci fiat mareom pulskih oznaka iz smjera Tunela Ucka prema Vozilicima, zbog neprilagodene brzine izgubio nadzor nad vozilom i izletio izvan kolnika. Automobil je udario u stijene i prevrnuo se na krov a potom se vozilo vratilo natrag na kolnik, u traku kojom se kretalo.

Vozac je bio sam u vozilu. Policija je izvijestila da je dojava o nesreci zaprimljena u 11.52 sati. Cesta je bila zatvorena od 12.10 do 14.10 sati za sav promet, koji se odvijao zaobilazno, preko naselja Letaj. Istražni sudac Županijskog suda u Puli nije izlazio na mjesto dogadaja, a obdukcija tijela preminulog nije zatražena, priopceno je iz OKC-a PU istarske.

Na mjestu dogadaja zatekli smo stravican prizor. Fiat marea bio je smrskan do neprepoznatljivosti. Radi izvlacenja tijela poginulog Labinjana na mjesto nesrece došli su i vatrogasci. (Igor RADIC, Mateo SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter