Spasite ih od smrtonosne injekcije!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Nemojte samo procitati i zaboraviti, jer ce se to ionako riješiti 'samo od sebe'. Nemojte gurati glavu u pijesak, jer vam se ne svida što cujete ili vidite.

Promjene uvijek krecu od pojedinaca. Svatko tko želi, može i hoce pomoci na svoj nacin, da se ovi psi spase od - smrti!", ovakav tekst ovih dana cirkulira internetom u pokušaju grupe Puljana da spase dva psa od eutanazije koja im prijeti u pulskom azilu.



Radi se o Roveru, mladom psu mješancu, koji je pronaden 5. listopada, a s obzirom da se životinje drže dva mjeseca, pocetkom prosinca im prijeti uspavljivanje. Druga je mlada njemacka ovcarka koju, unatoc cinjenici da ima dvije ogrlice, nitko ne traži. I ona je pronadena 8. listopada u Šijani i ima još dva tjedna života.

Ima li još ljudi željnih ljubavi i zahvalnosti ovih lijepih životinja, mogu se javiti higijenicaru pulske Veterinarske stanice u Puli koja upravlja šinterajom. Nazvati se treba radnim danom od 8 do 15 sati na broj telefona 098/98-12-580 (Mario) ili nazvati veterinarsku stanicu Pula 541-100.


Podijeli: Facebook Twiter