Djed Božicnjak stigao na Ucku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prekrasnom blagdanskom ambijentu Parka prirode Ucka u kojem je proteklih dana mjestimicno napadalo i do 20 centimetara snijega, Djed Božicnjak svojim je dolaskom razveselio najmlade.

- Po prvi puta organiziramo docek Djeda Božicnjaka u Parku prirode Ucka, a za tu smo priliku uredili info punkt na Poklonu te božicno dekorirali i osvijetlili okoliš, rekla je ravnateljica Suzi Petricic.

Djed Božicnjak je u cetvrtak poslijepodne darivao djecu koja žive na Ucki. Po prvi su put mali Uckarici dobili poklon upravo u mjestu u kojem žive. U Parku prirode zadovoljni su što je stopa nataliteta porasla pa na Ucki danas ima cak 11 mališana.



Preostala tri dana svoga uckarskog posjeta, petak, subotu i nedjelju, Djed Božicnjak ce u svojoj blagdanskoj rezidenciji na prijevoju Poklon, od 16 do 19 sati primati svu djecu iz Istarske i Primorsko- goranske županije, ali i drugih krajeva, koja ga odluce posjetiti.

Mali Istrijani, stoga trk na Ucku i pravac prijevoj Poklon, Djed Božicnjak rado ce poslušati vaše blagdanske želje i pocastiti vas bombonima i cokoladom!

Za docek i boravak Djeda Božicnjaka na Ucki pobrinuli su se Grad Opatija i JU Park prirode Ucka. Osim u blagdanskoj caroliji uckarske rezidencije Djeda Božicnjaka, mališani i njihovi roditelji moci ce uživati i u snježnom ugodaju pa ih u Parku prirode pozivaju da ih posjete i porucuju im da su ceste pohodne.


Podijeli: Facebook Twiter