Dodijeljene Zlatne koze

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sklopu petog Turistickog foruma Istra-Zeleni Mediteran, u organizaciji istarske Turisticke zajednice, u srijedu u Porecu dodijeljene su godišnje turisticke nagrade i priznanja Zlatna koza-Capra d'oro, koje dodjeljuje istarski TZ za unapredenje proizvoda i turisticku promociju Poluotoka.

Godišnju nagradu dobila je vlasnica agroturistickog imanja Ograde u Katunu Lindarskom Davorka Šajina za dugogodišnju promociju ruralnog turizma. Nagradu joj je dodijelio istarski župan Ivan Jakovcic. Šajina, koja je ove godine izabrana za najuzorniju seosku ženu u Hrvatskoj, a prije dvije godine dobila je nagradu HTZ-a u akciji "Covjek-kljuc uspjeha u turizmu", zahvalila se na povjerenju i na tome što je TZ vjerno prati vec deset godina otkada je otvorila svoje domacinstvo putem marketinga i promocija.

Priznanja su zaslužili i svetvincentski Festival plesa i neverbalnog kazališta, Maistra za marketinšku kampanju za hotel Monte Mulini, te vlasnici hotela Kaštel za svoje web stranice, sezonske programe te one aktivnog odmora, "newslettere" i nove promotivne materijale. U ime Maistre nagradu je primio voditelj marketinga Ivica Vrkic, a za motovunski hotel Kaštel direktor Igor Legovic i njegova supruga.


Podijeli: Facebook Twiter