Teniski turnir za kupnju RTG-a Hitnoj pomoći u Umagu


Ovog vikenda u Umagu i Novigradu održat će se prvi humanitarni tenis turnir parova "Colours of tennis". Mečevi u Novigradu na terenima hotela Aminess Maestral počinju u subotu u podne, a nedjeljno finale igra se u Umagu, na terenima Tenis akademije. Za kupnju radiološkog uređaja za Hitnu pomoć u Umagu prikupljat će se novac naplatom kotizacije, fotografiranja s poznatim licima i degustacije lokalnih vina. Zabavni dio programa, naime, čine Foto, Food & Wine Point, tombola i glazba, a za najuspješnije timove osigurane su vrijedne nagrade.

Organizatori Istra D.M.C., Grad Umag i TK Tennis Team iz Umaga najavljuju poznata lica iz poslovnog svijeta, iz sporta i showbiza, a među njima bit će i bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, bubnjar Parnog valjka Berislav Blažević, sportski komentator Božo Sušec te mnogi drugi. Uplatom kotizacije u iznosu od 100 kuna sudjeluje se u humanitarnoj akciji i dobije prilika zaigrati tenis u paru s poznatim licem. Još danas može se prijaviti za sudjelovanje na turniru, na e-adresu [email protected], i kupiti kotizacija na Istria Experience stranici. Kotizacija se može uplatiti i u Novigradu u subotu prije početka turnira.

Ovisno o broju prijava, odredit će se propozicije natjecanja, koje će u prvoj fazi biti u grupama (set do šest gemova, 6:6 tie break), tako da će svaki par odigrati 3-minutni susret bez obzira na rezultat. Drugi dan turnira igrat će se na ispadanje glavni turnir i utješna skupina (do devet gemova, 8:8 tie break). Igrat će se po principu jedan "jači" i jedan "slabiji" igrač. Partneri turnira su turističke zajednice Umaga, Novigrada, Buja i Brtonigle, Istraturist i Aminess hoteli i kampovi, Umag Tennis Academy, Colours of Istria, Istria Experience i drugi. (D. P.)


Podijeli: Facebook Twiter