Krenuli upisi za dječi kamp na fratarskom otoku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

I ovog će ljeta na Fratarskom otoku biti organiziran Dječji ljetni sportski kamp koji mnogi s radošću iščekuju. Kamp, čija je misija promocija sporta i ekologije kod djece raznih 
dobnih skupina, ove godine obilježava jubilarnu desetu godinu postojanja. Dječji ljetni kamp namijenjen je djeci u dobi od 5 do 12 godina, a rok za prijave je do četvrtka 30. lipnja. Ove godine planirane su tri smjene u trajanju od dva radna tjedna, s time da prva smjena započinje 3. srpnja, druga smjena održat će se od 17. do 28. srpnja, a treća i posljednja od 31. srpnja do 11. kolovoza. U sva tri termina djeca će moći boraviti u kampu od 8 do 16 sati.

Program kampa na Fratarskom bazira se na plivanju, obuci neplivača, savladavanju skokova u vodu, mini vaterpola, jedrenja, veslanja u kajaku i ronjenja. Uz navedeno, djeca će se imati prilike okušati u raznim sportskim igrama i radionicama kao što su učenje orijentacije na moru i u prirodi te tehnike disanja i zarona. 
Cijeli program ljetnog kampa vode stručne osobe na čelu s voditeljem kampa prof. Brankom Uležićem, dobitnikom godišnje nagrade za obuku neplivača u Hrvatskoj za 2012. godinu, organizira ga Sportska zajednica Grada Pule u suorganizaciji s RSD Uljanik i Fratarski d.o.o. te pod pokroviteljstvom Grada Pule. Dodatne informacije o ljetnom 
kamu i upisima mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona Sportske zajednice Grada Pule 216-554, 212-946, 098/224-513 ili osobno na adresi Marsovo polje 6, 1. kat. (P. S.)



Podijeli: Facebook Twiter