Krenula potpuna obnova hotela Laguna Park vrijedna 35 milijuna eura

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porečka hotelijerska tvrtka Plava laguna krenula je s realizacijom svoje najveće investicije za 2018. godinu vrijedne 35 milijuna eura – potpunom obnovom hotela Laguna Park u porečkom naselju Špadići. Dosadašnji hotel i bungalovi bit će uklonjeni, a na njihovom će mjestu niknuti novi hotel, apartmani i vile koje će nositi naziv Laguna Park Resort. Kako doznajemo od glasnogovornice Plave lagune Eve De Zan Prusina, riječ je o obiteljskom proizvodu koji će se sastojati od 309 smještajnih jedinica, od čega u hotelu 154 soba i suiteva, potom 91 garden suitova, 43 apartmana te 21 vile. Investicija također uključuje i izgradnju centralnog bazenskog kompleksa, a cijeli resort trebao bi svoja vrata gostima otvoriti već dogodine, početkom glavnog dijela turističke sezone.

- Tako će novi hotel Park, koji ide u potpunu rekonstrukciju, postati prava turistička oaza okružena bazenima i vodenim atrakcijama, čistim morem, dječjim igralištima, sportskom ponudom, restoranima, barovima, trgovinama i šetnicom koja vodi skroz do centra Poreča. U hotelu će više od 70 posto soba imati pogled na more. Osim u hotelu, gosti će se moći smjestiti u jednom od 91 garden suites park, površine 32 četvorna metra s terasom ili balkonom od 15 kvadrata, ili u jednom od 43 apartmana površine 41 četvorni metar s terasom od 15 kvadrata ili pak u jednoj od 21 vile Park koje će se prostirati na površini od 68 kvadrata, a imat će također i terasu od čak 35 kvadrata, navela je De Zan Prusina.

Kao i dosad, Laguna Park resort i dalje će biti usmjeren prije svega na obitelji s djecom. Za najmlađe su osmišljene vodene atrakcije, dječji bazeni, tobogani, kao i poseban bazen za bebe, ali i relaks bazen za odrasle. Gostima vila bit će namijenjen poseban bazen od 230 četvornih metara s prostorima za sunčanje i opuštanje, prostorom za masažu, te pool barom za posluživanje u vodi. Površina bazena ukupno će iznositi gotovo 1.500 kvadratnih metara! Park će imati i oznaku „bike hotela“ jer će nuditi sve što je potrebno za goste koji se niti na odmoru ne odvajaju od svojih bicikala.

- Riječ je o najvećoj investiciji Plave lagune za sljedeću godinu. Plan je otvoriti resort pred početak glavnog dijela sezone. Riječ je o podizanju kvalitete postojećih objekata, ali uz potpunu rekonstrukciju hotela, vila i apartmana, uz povećanje turističkih sadržaja, sukladno zahtjevima tržišta, istaknuli su iz Plave lagune. (Napisala i snimila Tanja KOCIJANČIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter