Medo Klik - list i portal za malu djecu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U petak ce se na svim kioscima u Hrvatskoj pojaviti prvi broj lista za malu djecu Medo Klik koji pokrecu Novi list i Glas Istre. Medo Klik ce obilovati sadržajima kao što su bojanke, spajalice, mozgalice, slagalice, labirinti, igre zapažanja. Prvi broj tiskan je u deset tisuca primjeraka na visokokvalitetnom papiru, a cijena mu je 12 kuna. Za likovnu opremu i zagonetke zaslužan je Ivan Miškovic, a glavna urednica je Korana Stojcic.

Takoder, u petak u osam sati, u sklopu projekta, bit ce aktiviran prvi zašticeni portal za malu djecu www.medo-klik.hr namijenjen roditeljima, s nizom vrlo prakticnih i poucnih obiteljskih sadržaja, na adresi www.portalzaroditelje.hr za cije je upravljanje zadužen Siniša Grgantov.

Medo-klik.hr uz vlastite sadržaje ima i linkove sa slicnim besplatnim sadržajima na drugim portalima, tako da roditelji mogu "pokloniti" vrijeme svoga djeteta ovom portalu bez bojazni od neprihvatljivih sadržaja.

- Rijec je o jedinstvenom projektu koji proizlazi iz potreba predškolske djece, one ranog školskog uzrasta i njihovih roditelja, kao i iz potreba djelatnosti ciji su proizvodi i usluge namijenjeni djeci te dobi, rekla je glavna urednica lista.

"To je zaokružena tema koja nudi cjelovita edukativna, ali i marketinška rješenja. Vjerujemo da ce potencijal projekta prepoznati i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, kao i gospodarski subjekti s paletama svojih proizvoda i usluga za djecu", kazala je ona. (M. RADIC)


Podijeli: Facebook Twiter