Otkazan Madonnin koncert u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Madonnin koncert koji se trebao održati 11. lipnja na stadionu Maksimir u Zagrebu otkazan je zbog logistickih razloga, potvrdili su u petak promotori Adria Entertainment i Live Nation.

Objašnjavajuci razloge otkazivanja koncerta, predsjednik Uprave Adria Zabave Vladimir Ivankovic izjavio je da ta tvrtka nije mogla "ici ispod nekih dogovora s domacim partnerima i preuzeti logisticke obveze" koje su pred njih naknadno stavljene, a odnose se na nacin korištenja stadiona, navodi se u priopcenju.

- S obzirom na to, zajednicka je odluka da bez toga logisticki nije moguce organizirati koncert na zadovoljavajuci nacin, koji ne bi donio gubitak svim stranama u projektu, dodao je Ivankovic.

Svi kupci ulaznica za zakazani koncert povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka na prodajnim mjestima gdje su ih kupili, dok ce onima koji su ulaznice kupili online iznos biti vracen na njihove kartice, izvijestili su organizatori koncerta.

Oni koji su ulaznice kupili u uredu Adria Entertainmenta, bez obzira na nacin placanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu, stoji u priopcenju.


Podijeli: Facebook Twiter