Mirjana Pukanic pronadena mrtva u stanu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mirjana Pukanic pronadena je u subotu poslije podne mrtva u svom stanu u Ilici 107. Kako doznajemo bivšu suprugu ubijenog suvlasnika "Nacionala" pronašla je u stanu jedna obiteljska prijateljica, te o tome odmah obavijestila policiju. I ekipa Hitne pomoci stigla je u stan no bilo je evidentno da Mirjani Pukanic više nema spasa.

Nastavljen je zato ocevid. Istražitelji za sada na tijelu Mirjane Pukanic nisu pronašli tragove nasilja, zbog cega je iskljucena mogucnost da se radi o ubojstvu, odnosno nekom drugom obliku nasilne smrti. Zašto se ugasio život Pukaniceve bivše supruge trebao bi utvrditi vještak sudske medicine koji je takoder pozvan na ocevid.

Mirjana Pukanic imala je problema sa zdravljem, prije svega onim psihickim, zbog cega se i lijecila. Uoci likvidacije njezin je bivši suprug u medije iznio niz detalja iz zdravstvenog kartona Mirjane Pukanic, ne prezajuci ni da ju pred kamerama i foto-aparatima da odvest na psihijatrijsko lijecenje.

Istovremeno se proširila i glasina da je Mirjana Pukanic ovisna o narkoticima, a u prilog tome išao je i pronalazak manje kolicine kokaina u stanu u Ilici. U sudskom postupku, medutim, oslobodena je krivnje za posjedovanje tih 15 grama kokaina.

Što se tocno dogadalo u posljednje vrijeme s Mirjanom Pukanic policija tek mora rasvijetliti u razgovorima sa svim osobama koje su joj bile bliske.

To sasvim sigurno nije bila njezina kcer Sara s kojom je nakon ubojstva supruga gotovo izgubila sve odnose. Majka i kci cak su se i na sudu sporile oko Pukaniceve ostavštine. Doznajemo da djevojka nije vec duže vrijeme živjela u obiteljskom stanu, a ni ostala obitelj Mirjane Pukanic ne živi u Zagrebu pa nisu mogli znati što se s njom dogadalo.

Tako ce tek nakon obdukcije u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku biti poznat uzrok smrti bivše supruge suvlasnika "Nacionala".

Pred kraj policijskog ocevida doznali smo da se tijelo Mirjane Pukanic nalazilo kraj kreveta, dok su tik uz nju bile i tri vrste tableta, medu kojima "xanaxi" i "praksiteni". Rijec je o uobicajenoj terapiji protiv depresije. Upravo je depresiju mrtvozonik, koji je stigao u dom Mirjane Pukanic oko 21.25 sati upisao u dokumenataciju s kojom je samo desteak minuta kasnije tijelo i odvezeno iz Ilice 107.

Prema za sada dostupnim informacijama sumnja se da je Mirjana Pukanic preminula još 5. sijecnja. Do samog stana na trecem katu Ilice 107 nije se jucer moglo prici, a pred zgradom su bila parkirana troja policijska kola. (Ana RAIC-KNEŽEVIC/Novi list )


Podijeli: Facebook Twiter