Pamic: Sve sam ostvario radom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

NK Karlovac je ušao u Prvu HNL zahvaljujuci kupovini utakmica preko delegiranih sudaca i protivnickih igraca - tvrdnja je iz anonimne prijave koja je u petak predana USKOK-u. Pošiljatelj je navodno bivši igrac i klupski djelatnik karlovackog prvoligaša, a kompletan sadržaj svog obracanja istražnim organima dostavio je i internetskom portalu Index.hr.

Za kupovinu direktno optužuje bivšeg trenera Igora Pamica te tadašnje klupske celnike Krešimira Perkovica i Nevena Šprajcera koji je danas tajnik Udruge prvoligaša i predsjednik Nogometnog saveza Karlovacke županije.

Vijest o aferi koja je pukla u Karlovcu bivšeg trenera bijelo-plavih, a aktualnog Istre 1961 Igora Pamica zatekla je na povratku iz Milana. Malo je reci da je ostao zatecen.

- Ja sam u Karlovcu bio samo trener i mislim da su neki ljudi ljubomorni što smo mi iz Trece lige ušli u Prvu. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ne znam o kojem se to bivšem igracu radi, možda neki kojeg sam potjerao iz kluba, ali ja sam miran. Sve što sam ostvario u karijeri, ostvario sam svojim radom. Karlovcani najbolje znaju koliko sam dao sebe u tom projektu. Samo taj komentar imam, drugo je smiješno - rekao je Igor Pamic.

- Mi smo casno i pošteno ušli u Prvu HNL, jer smo bili najbolji. Ponosan sam i na to i na nacin na koji smo potom igrali u Prvoj ligi. Pa ja sam imao najviše suspenzija od svih drugoligaških trenera i nedavno sam rekao da se tek sad u Istri 1961 ne žalim na sudenje. Da se dogovaralo sa sucima, toga sigurno ne bi bilo. Pored toga taj anonimac je zaboravio da Karlovca nije ni bilo u ponudi u kladionicama u to vrijeme. To je još jedna potvrda da je to izmišljeno. Taj Karlovac je stvarno cudan grad. Tamo sam skoro postao drogeraš. Dobro su mi rekli da tamo ne podnose uspjeh, posebno ako dodeš izvana - zakljucio je Pamic. (R. CAR, D. KUNDIC/NL)

VIŠE CITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE.


Podijeli: Facebook Twiter