Bošnjakovic šutio o prometnoj nesreci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na dan kad je vladajuca politicka garnitura glasno napadala oporbu zbog prometne nesrece varaždinskog gradonacelnika Gorana Habuša, još uvijek aktualni ministar pravosuda Dražen Bošnjakovic doživio je prometnu nesrecu, sletjevši automobilom s autoceste kod Ivanic Grada, a da o tome baš nitko javnost nije obavijestio.

Tek nakon što je Novi list postavio upit iz Policijske uprave zagrebacke potvrdili su da je Bošnjakovic doista sudjelovao u prometnoj nesreci.

Naime, 13. studenog nešto prije 13 sati kod cvora Ivanic Grad, vozeci se osobnim automobilom marke golf registracijskih oznaka ZG 9600-DB, sletio je sa sjevernog kolnika. Nakon što je prošao preko travnate bankine, golf, kojem je Bošnjakovic bio za upravljacem, završio je u žicanoj ogradi.

Oštetivši automobil i ogradu ministar je, doznajemo, prošao bez ozljeda. Prema policijskim informacijama u vozilu je u trenutku nesrece bio sam.

Nakon ocevida, a obavila ga je ekipa I. postaje prometne policije, protiv Bošnjakovica je podnijet prijedlog za pokretanje prekršajnog postupka.

Prema prijavi odgovarati ce za kršenje Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Bošnjakovic je, kako je pokazao alkotest, bio trijezan. U PU zagrebackoj nisu nam potvrdili je li golf što ga je vozio registriran na Ministarstvo pravosuda, ili je pak rijec o privatnom Bošnjakovicevom vozilu.


Podijeli: Facebook Twiter