Vozac poginuo zbog kamiona koji je vozio u krivom smjeru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vozac kamiona, koji je u cetvrtak oko 18,15 sati vozio u suprotnom smjeru na autocesti A3 na dionici cvora Jankomir - Sveta Nedjelja (Zagreb - Bregana) i prouzrocio prometnu nesrecu u kojoj je jedna osoba poginula a dvije su ozlijedene, bio je pod utjecajem alkohola, doznaje se danas iz zagrebacke policije.

Do nesrece je došlo kada je 48-godišnji vozac teretnog automobila man cakoveckih oznaka pod utjecajem alkohola (1,44 promila), krecuci se suprotnim smjerom autoceste, naletio na peugeot kojim je upravljao 43-godišnjak. Nakon tog naleta teretni se automobil nastavio kretati suprotnim smjerom ceste i naletio i na audi austrijskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 64-godišnji državljanin BiH, te se zaustavio na metalnoj zaštitnoj ogradi.

Od siline naleta audi je odbacen na prikljucno vozilo teretnog vozila man zagrebackih registracija.

Od zadobivenih je ozljeda 64-godišnji vozac audija preminuo, a lakše ozlijedenim 48-godišnjem i 43-godišnje vozacu lijecnicka je pomoc pružena u KB Sestara milosrdnica.

Zbog prometne nesrece, od 18,15 do 22,25 sati bio je zaustavljen promet na dionici cvora Jankomir -Sveta Nedjelja. Policija moli sve ocevice ove prometne nesrece da se jave na telefon 192. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter