Glas Istre
Nedjelja
19.04.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
19.04
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Danas na poslu ne bi trebalo biti previše obaveza. U nepovoljnom ste poslovnom razdoblju, pa biste u poslovima trebali biti pažljiviji. Danas ćete dosta razmišljati o onome što bi uskoro trebalo poduzeti. Bit ćete zadovoljni ljubavnom situacijom.
21.04.-20.05.
Bit ćete danas uglavnom dobro raspoloženi. Ugodan je osjećaj da na poslu gradite nešto novo. Vrlo ste angažirani, a sa suradnicima imate dobre odnose. Poželjet ćete više odmora, druženja i zabave. U ljubavi ne bi trebalo biti promjena.
21.05.-20.06.
Dobro je malo predahnuti, odmoriti se, malo se odmaknuti od posla. Današnji dan vam ne donosi ništa posebno, ali već će vam mir i tišina biti dovoljni za dobro raspoloženje. Proteklih ste dana dosta toga napravili, pa sada možete predahnuti.
21.06.-20.07.
Radit ćete ono što je najnužnije jer vam danas nikakve obaveze ne odgovaraju. Uglavnom, niste raspoloženi ni za kakve veće akcije, ali niti za druženja. Dosta ćete razmišljati o onome što se događa u vašem okruženju. Odnosi s partnerom bit će napeti.
21.07.-21.08.
Bit ćete vrlo angažirani i uspješni u rješavanju problema. Nećete izbjegavati ni veće poslovne izazove, a komunikacija s poslovnom okolinom bit će vrlo dobra. Danas ćete se dobro osjećati i rado ćete razgovarati o svojim planovima. Oko vas vladaju vrlo pozitivne poslovne vibracije.
22.08.-22.09.
Sada ne treba previše toga mijenjati, iako vam se čini da ste spremni za promjene. Ovo je za vas dobro razdoblje, vrlo uspješno, podržavaju vas prijatelji, suradnici, ali i okolnosti. Zato je potrebno iskoristiti svaku dobru priliku.
23.09.-22.10.
Suočavat ćete se s nekim problemima na koje možda niste računali, ali to vam neće biti toliko teško koliko se na prvi pogled može činiti. Sada vam je najvažnije sačuvati poslovnu poziciju. Ne želite nikakve promjene, a izbjegavat ćete rizike.
23.10.-22.11.
Usmjerit ćete snagu na dovršavanje zaostalih poslova. Sposobni ste napraviti puno toga, a najbolje od svega je što vam se vraća želja za uspjehom. Imate dosta poslovnih želja, a da bi ih ostvarili morali bi se znatno više angažirati.
23.11.-21.12.
Treba dobro pogledati što se oko vas događa, jer ako poslovnih prilika i neće biti, treba paziti na ono što trenutačno radite. U ljubavi neće biti iznenađenja, ali ćete ipak biti zadovoljni jer će odnosi s partnerom biti dobri.
22.12.-20.01.
Odgovarat će vam što na koncu radnog dijela tjedna nećete imati previše obaveza. Nećete se opterećivati s problemima. Trebat će donositi neke odluke vezane uz daljnje poslove i neke promjene, no o tome treba dobro razmisliti.
21.01.-19.02.
Dosta je poslovnih obaveza koje ćete uspješno obavljati. Ima dosta toga što će trebati napraviti u kratkom vremenu. Pa ipak, unatoč svemu tome, danas ćete biti dosta zadovoljni. Trebali biste se opustiti, izaći s prijateljima i zabaviti se.
20.02.-20.03.
Ne bi trebalo ulaziti u veće poslovne rizike. Trenutačno vam ide dobro, a treba završiti započeto. Ipak, potrebno je planirati i razmišljati. Odnosi u obiteljskom okruženju su dobri i u tome ćete danas uživati. U ljubavi ne bi trebalo biti većih problema.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.04.2015  1  2 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 31.03.2015  1  2 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita djecu učiteljica znaju li što je to gorila.
Javlja se jedan dječak i kaže:
"To je životinja i živi u zološkom vrtu"
Javlja se drugi dječak i kaže:
"Učiteljice moj tata je biznismen i njega čuvaju gorile"
I na kraju javi se cigo i kaže:
"Kod mene je jednom nestala struja i moja mama upalila svijeću i ona je gorila..."

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik