Glas Istre
Srijeda
24.08.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
24.08
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Uglavnom se bavite manjim, sitnijim stvarima. Sada ne rješavate ništa veliko jer se želite malo opustiti. Ipak, uspješno ćete rješavati sve one poslove koji su u tijeku. Emotivno stanje je bolje, to vam pomaže u građenju boljeg raspoloženja.
21.04.-20.05.
Treba vam više mira. Dosta očekujete i od prijatelja i od rodbine, a trenutno povlačite poteze koji bi trebali osigurati vaš društveni i profesionalni položaj. Naravno, važna vam je i emotivna stabilnost. Imate puno posla, imate se čime baviti.
21.05.-20.06.
Vaše će raspoloženje danas biti dobro. Malo ćete se baviti ozbiljnijim stvarima, ne želite gubiti vrijeme u teškim razgovorima. Želite se malo više opustiti i uživati u plodovima svojeg dosadašnjeg rada. Dobro je što toga ima.
21.06.-20.07.
Nije danas dan za neke osobite poslove, no nije ni za ozbiljnije razgovore. Provedite što više vremena s prijateljima, poznanicima, u šetnji ili krenite negdje na izlet, ako vam to okolnosti dozvoljavaju. Boravak u prirodi je najbolji. Obavite ono što morate.
21.07.-21.08.
Ovo je dobar trenutak za zbrajanje nekih rezultata, a posebno za sagledavanje poslova u kojima ste bili i u koje bi htjeli ući. Svakako, imate puno razloga biti zadovoljni. Jedva je ostalo nešto neriješeno, a financijska situacija se počela popravljati.
22.08.-22.09.
Današnji ćete dan provesti prilično mirno, gotovo nezainteresirano za većinu događaja oko vas. Nema u vama neke osobite želje ni za čim posebno. No, na trenutke ste vrlo dobro raspoloženi. Posebno vam je ugodno biti u krugu obitelji.
23.09.-22.10.
Mnoge stvari treba postaviti na pravo mjesto. Treba se okrenuti važnim stvarima, onome što vam je prvo na listi prioriteta. Puno je toga o čemu se može govoriti, pričati, raspravljati i odlučivati. Međutim, od svega toga treba izvući ono najkorisnije.
23.10.-22.11.
U načelu je dosta toga što možete napraviti. Danas posebno, jer ćete biti dobro raspoloženi. No, oni koji vas okružuju možda s vama neće dijeliti isto mišljenje ili isti entuzijazam. Bavit ćete se onim što možete napraviti sami. Uglavnom ste dosta mirni i zadovoljni.
23.11.-21.12.
Radujete se svakom novom uspjehu, a posebno kada shvatite da su neke okolnosti u koje ste upali, dovele do dobrog rezultata. To znači da ste bili umješni i da ste znali dobro procijeniti što je pametno, a što nije. Sada vam trebaju rezultati.
22.12.-20.01.
Javlja se malo više optimizma, malo više onog nečeg što vam daje volju i snagu za nove korake. Sređivanje ljubavne situacije je trenutno na prvom mjestu. Tu je i donošenje nekih odluka. Međutim, ići ćete oprezno, ne želeći ništa izgubiti, sve bez velikog rizika.
21.01.-19.02.
Niste osobito mirni iako je dosta toga čime u ovome trenutku možete biti zadovoljni. Moglo bi se reći kako ste raspoloženi za svakovrsne poslove, razne akcije, a ideje vam dolaze stalno. No, istovremeno se pitate trebate li sve to pokušavati.
20.02.-20.03.
Prepustite se odmoru i uživanju. Poslova neće biti previše, pa ih obavite što prije možete. Sada nije potrebno toliko razmišljati, potrebnije je malo više raditi na sebi, sebi priuštiti nešto lijepo, putovanje, izlet ili zabavu. Posvetite više pažnje svojem tijelu.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.08.2016  1  2 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 05.07.2016  1  2 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto je...
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Ulazi sredovječna gospođa u restoran, sjedne za stol i pita konobara Hasu:

- Možete li uključiti klimu, jako je toplo...

- Može, nema problema, reče Haso.

Nakon 15 minuta gošća ponovo pozove konobara i upita ga:

- Možete li isključiti klimu, jako je hladno.

- Može, nema problema, odgovori Haso.

Nakon pola sata gošća ponovo pozove konobara i upita ga da ovaj put uključi klimu jer je jako toplo, na što Haso odgovori da nema problema.

Sve to promatra Mujo za drugim stolom i pozove Hasu i upita ga:

- Zašto te ova žena zafrkava stalno, te uključi, te isključi klimu?!?

- Ma zafrkavam ja nju, mi uopće i nemamo klimu…

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik