Glas Istre
Ponedjeljak
26.01.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
26.01
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Još možete ostvariti dosta svojih poslovnih planova, iako sada gotovo ništa ne ide lako. Ne biste smjeli samo stajati i promatrati. Emotivni problemi su prisutni, vaše nezadovoljstvo ljubavnom situacijom je veliko i o tome ćete morati razmisliti.
21.04.-20.05.
Radit ćete smireno i vrlo učinkovito. Nećete se razmetati uspjesima, a poraze ćete za sada zadržavati samo za sebe. Osjećate kako partneru možete pokloniti puno više pažnje nego inače. Uglavnom, s puno ćete toga biti zadovoljni.
21.05.-20.06.
Ovo je vrlo miran i ugodan dan. Ne treba uvijek izbjegavati rizike, posebice ne one manje. Osjećat ćete se prilično zadovoljno. Ljubavna situacija je dobra, a morat ćete povremeno razgovarati i o ozbiljnijim temama.
21.06.-20.07.
Shvaćat ćete kako do postizanja uspjeha treba još dosta toga raditi. Na to ste spremni i dosta ste odlučni. U ljubavi ima problema, nezadovoljstva, no ne i razočaranja. Ne prihvaćate poraz i uporno ćete se boriti za svoje ciljeve.
21.07.-21.08.
Poslovi se dobro razvijaju, a povremeno se pojavljuju naznake mogućih promjena što rado prihvaćate. Ljubavna situacija je dosta mirna i zadovoljni ste, a i dosta ulažete u vezu. Odnosi s partnerom bit će vrlo dobri i stabilni.
22.08.-22.09.
Imat ćete dosta novih poslovnih mogućnosti. Bilo bi dobro što manje odlučivati i raspravljati, a više raditi. U ljubavi sada nije potreban oprez kao što je bio potreban prethodnih dana. Ovo je dobar trenutak za razgovor s partnerom.
23.09.-22.10.
Povoljan je trenutak za poslovanje i planiranje. Na poslu ne bi trebalo biti napetih situacija. U ljubavnom životu ima krivih odluka ili krivih stavova, no ozbiljnim razgovorom s partnerom ipak dosta toga možete popraviti.
23.10.-22.11.
Na poslu bi se mogle početi događati neke dobre stvari. Premda ima problema, ipak ćete uspjeti realizirati svoje planove, a vaša će poslovna pozicija biti stabilna. No, ne biste se trebali upuštati u veće i ozbiljnije poslovne rizike.
23.11.-21.12.
Trebalo bi donijeti neke važnije odluke. Imat ćete dobre procjene i zbog toga će biti manje pogrešaka. Ljubavna situacija je mirna, bez nekih osobitih događanja. Više ćete se posvetiti partneru i tako možete riješiti neke probleme.
22.12.-20.01.
Možete postići dosta, ali uz dosta napora. Treba obratiti veću pažnju na ono što drugi govore kao i na ono što drugi iz vaše okoline rade. Vaša poslovna pozicija bit će stabilna. Ljubavni život će se pogoršati, a odnosi s partnerom bit će napeti.
21.01.-19.02.
Željet ćete se dokazati. Dosta ćete raditi na poboljšanju odnosa s poslovnom okolinom. Ovo je vrijeme kada možete realizirati i neke veće poslovne planove. Bit ćete vrlo zadovoljni dobrom i stabilnom ljubavnom situacijom.
20.02.-20.03.
Na poslu ne bi trebalo biti većih problema. Trebali biste se posvetiti svojim planovima, a dobro je ako imate podršku poslovne okoline. Potrebno je dobro promatrati sve što se oko vas događa. U ljubavi neće biti većih problema.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Nedjelja, 18.01.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 13.01.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 13.01.2015  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Ponedjeljak, 05.01.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Na skijanje...
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Mujo upisao auto školu i krene sa satovima vožnje. Za jedne vožnje, on 'proleti' pored znaka "stop" bez zaustavljanja, a instruktor ga ljutito upita:

- Pa dobro Mujo, što se nisi zaustavio, jel ti znaš kakav je ono znak?

- Naravno da znam, pa aluminijski je!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik