Glas Istre
Ponedjeljak
28.07.2014.
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Treba se puno truditi, posebice sada kada postoje mogućnosti napredovanja i kada se događa dosta toga zanimljivog. Ljubavna situacija se kroz ovih nekoliko dana neće osobito mijenjati, a nije toliko dobra da bi bili posve zadovoljni.
21.04.-20.05.
Moglo bi biti novih poslovnih problema. S time će se trebati suočiti, ali i nešto napraviti kako bi se smanjili negativni učinci. Ljubav vam zadaje najmanje briga. Tu je sve uglavnom dosta dobro, odnosi s partnerom su dobri pa imate razloga za zadovoljstvo.
21.05.-20.06.
Usprkos problemima koji vas povremeno jako pritišću, uspijevate i napredovati i postizati uspjehe. Želite čak realizirati poslovne planove jer osjećate kako imate snage za to. U ljubavi bi se moglo početi događati nešto lijepo.
21.06.-20.07.
Nećete biti posebno dobro raspoloženi za posao, a mogli bi vas mučiti problemi zbog loše komunikacije s okolinom. U ljubavi nema nekih većih pomaka. Nemate nikakvu želju nešto mijenjati, a slutnja bilo kakve promjene natjerat će vas na velik oprez.
21.07.-21.08.
Polako će popuštati napetosti i problemi s nadređenima. Na poslu ćete se osjećati sve ugodnije i bit će vam sve bolje. U ljubavi nema većih događaja, a niti ih želite. Zadovoljni ste s onim što imate. Trenutno vam je posao na prvome mjestu.
22.08.-22.09.
Premda ima problema, i dalje ćete napredovati. Bit ćete dosta zadovoljni, ali i umorni od sukoba. Problemi koji su postojali, nisu nestali. Još se s tim morate suočavati, samo što sada lakše donosite neke važnije odluke. Potrebna vam je jača podrška suradnika.
23.09.-22.10.
Sve jasnije shvaćate što se proteklih dana zapravo događalo. Imate dobru sliku o svojim poslovnim mogućnostima. Ljubavna je situacija stabilna, a na trenutke bi se mogla pojavljivati želja za avanturom, za nečim što bi vas oraspoložilo.
23.10.-22.11.
Bit ćete dosta ustrajni, što ne znači da ćete biti i previše uspješni. No, ipak, ne treba se prestati truditi. Dosta je toga što vam može omogućiti nove ljubavne događaje i novi ljubavni zanos. Trebalo bi paziti kako se ne biste vezali za pogrešnu osobu.
23.11.-21.12.
Očekuje i želite nešto dobro. Zadovoljila bi vas naplata starih potraživanja ili pohvala nadređenih. Vaš je ljubavni život prilično miran. Lakše se nosite i s problemima, a s partnerom ste spremni iskreno razgovarati što je u ovom trenutku vrlo dobro.
22.12.-20.01.
Ne bi više trebalo biti razloga za naglašeniju brigu. Opustite se i uživajte jer poslovi ne moraju biti u prvome planu. Potrudite se kako biste svoju ljubavnu situaciju učinili takvom da s njome budete zadovoljni. Sada to možete i zato na tome poradite.
21.01.-19.02.
Neće biti većih pomaka niti pretjeranih uspjeha, ali neće biti ni ničega lošeg. Vrtjet ćete se u krugu manjih padova i manjih uspjeha. Ako imate želju ostvariti ljubavnu vezu, to biste sada mogli, dobra je trenutak za to. Imate dobre mogućnosti, treba ih iskoristiti.
20.02.-20.03.
Puno se toga na poslu može događati zanimljivog, no ako želite postići nešto više onda bi se trebali više angažirati. U ljubavi ćete djelovati nezainteresirano, makar to zapravo nećete biti. Niste sigurni što zapravo želite, a ipak treba se za nešto odlučiti.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 22.07.2014  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 08.07.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 08.07.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Na vratima neba stoji jako ljut čovjek i viče:

- Pa što se zbiva? Što ja tu radim? Imam samo 35 godina, ne pušim, ne pijem, jučer sam rano legao u krevet! Što radim ovdje? Sigurno je neka greška! Molim vas da provjerite!

- Još nam se nikada nije dogodila greška, odgovori Sveti Petar, dodavši: Ali provjerit ću. Kako se zovete?

- Ivan Horvat.

- Koje vam je zanimanje?

- Automehaničar.

- Ah, da, evo, našao sam vas. Ivan Horvat, automehaničar. E, pa, gospodine Horvat, prema našim podacima vi ste umrli od starosti.

- Od starosti?

- Nemoguće! Pa imam samo 35 godina!

- Pa ne znam… Zbrojili smo sve sate rada koje ste zaračunali mušterijama i to ispada 126 godina, odgovori mu Sveti Petar.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik