Glas Istre
Petak
28.10.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
28.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Bit ćete nešto manje raspoloženi za ozbiljne razgovore nego inače. No, posla danas i neće biti previše. Bez obzira što je vikend pred vama, u mislima su vam razni poslovni planovi. Muči vas što se morate iznimno angažirati za svaku sitnicu.
21.04.-20.05.
Danas bi vam doista moglo biti i ugodno i lijepo. Možete se odmarati. Kada se radi o kućnim poslovima, onda gotovo i ne znate čega bi se prije uhvatili, jer bi sve htjeli napraviti. Problema na poslu ima, ali misli su vam sređene i znate što trebate raditi.
21.05.-20.06.
Mogli biste danas biti dosta zadovoljni. No, da bi to zadovoljstvo bilo potpuno, trebat će se još malo više potruditi oko poslova, kako bi oni završili što uspješnije. Današnji bi dan mogli provesti obavljajući poslove. Ovo je povoljan dan za to.
21.06.-20.07.
Što god da ste napravili, pokazuje se da to nije bilo dovoljno. Premda vam se čini da se jako trudite, okolina bi vaše postupke drugačije ocijenila. Usprkos tome, zadovoljni ste sami sa sobom. Čini vam se da vam je profesionalna pozicija vrlo čvrsta.
21.07.-21.08.
Ovo je poprilično pogodan dan za mali predah, ne samo u poslu, nego i u društvenim kontaktima. Na poslu je stanje nestabilno, ali o tome danas i ne treba razmišljati. Budite više sa obitelji, a dan iskoristite za malo više razgovora sa suradnicima.
22.08.-22.09.
Na poslu su mnoge situacije riješene pa neće biti razloga za napetost. Ipak, ne treba gubiti previše vremena na ono što vas ne vodi cilju. Pokušajte u svemu pronaći ono najbolje, što će se kasnije pozitivno odraziti na vaše raspoloženje.
23.09.-22.10.
Ispunjeni ste s prilično samopouzdanja, a imate i dosta snage. Vjerujete u sebe, ali i u svoje suradnike. Posvetili ste se malo više obitelji, što je dobra odluka, jer prethodnih tjedana za to uglavnom ili niste imali dovoljno prilika i vremena
23.10.-22.11.
Okolini biste mogli djelovati distancirano i zamišljeno. No, danas biste ipak morali dosta raditi, dosta razmišljati o poslu. Imate puno planova, sve to želite na pravi način usmjeriti. No, okolnosti oko vas su takve da vam treba puno koncentracije.
23.11.-21.12.
Trebali biste pravilno rasporediti svoje snage kako biste pronašli vremena za sve što morate obaviti. Na poslu je manje nervoze i napetosti, općenito je manje problema. Treba sa svima oko sebe malo otvorenije komunicirati. Nemate što skrivati.
22.12.-20.01.
Mogli biste, posebno ako ne razmišljate o ljubavnoj situaciji, danas biti dosta mirni. Okrenite se poslu, bit će dosta toga što treba obaviti. Uz to, u slobodnom vremenu pronađite zadovoljstvo u bavljenju onim sitnim stvarima koje vas raduju.
21.01.-19.02.
Na neki je način ovo pravi trenutak za vašu akciju. Mogli biste postići mnogo toga što želite, a odnosi unutar obitelji su dobri, pa se uglavnom ničime ne trebate zamarati. Ne treba obraćati pažnju na sitnice. Usmjerite pažnju samo na važne stvari.
20.02.-20.03.
Pokušajte malo više biti s prijateljima. Razgovarajte o običnim, svakodnevnim stvarima, a poslom se ne opterećujte. Prilike, ako ih bude, možete dobro iskoristiti. Najvažnije je da sada vjerujete u sebe i da ne padate ni na kakve provokacije.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 25.10.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 18.10.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 11.10.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 11.10.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U životu mi je najvažnije:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Mali Ivica se spremio da izađe u grad, pa pita oca:

- Tata, imaš li para?

Otac mu odgovori:

- Ja imam, ne brini se ti za mene.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik