Glas Istre
Četvrtak
03.09.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
03.09
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Možete poprilično dobro raditi, a morali bi se ozbiljno baviti nekim problemima koji su se pojavili na poslu. Suočit ćete se sa stvarima na koje trenutno ne mislite, pa ih čak možda niti ne raspoznajete kao problem. Partneru posvetite više pažnje.
21.04.-20.05.
Na poslu ćete se truditi više nego prethodnih dana i dosta ćete govoriti o svojim planovima. No, nećete se moći pohvaliti većim brojem poslovnih rezultata. Ipak, bit ćete zadovoljni i nećete se ni na što žaliti. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.05.-20.06.
Danas bi vaše raspoloženje moglo biti znatno bolje nego prethodnih nekoliko dana. Na poslu neće biti većih napetosti, a ako ih i bude, to vam neće smetati. Poslovna situacija je dobra i možete ostvariti dosta rezultata.
21.06.-20.07.
Morat ćete se više truditi kako bi završili započete poslove, a osobito kako bi popravili svoju poslovnu situaciju. Neke vam stvari nisu naklonjene i na to bi trebali paziti. Premda bi moglo biti uspjeha, svejedno bi morali u svemu biti dosta oprezni.
21.07.-21.08.
Na poslu ne bi trebalo biti ozbiljnijih problema. Ne očekujete da bi se mogao dogoditi nekakav nagli preokret niti to sada želite. Zadovoljni ste onim što imate i drugo vam sada ne treba. Bit ćete zadovoljni mirnom atmosferom na poslu.
22.08.-22.09.
Nakon nekoliko napetijih dana danas ćete moći mirnije raditi, a dosta ćete razmišljati i o onome što bi trebali napraviti u budućnosti. Za sada ne prihvaćajte nove poslovne obaveze. Više bi pažnje trebali posvetiti svojem društvenom životu.
23.09.-22.10.
Ne bi trebali odgađati rješavanje poslovnih problema jer će tako postati veći. Premda je poslovna situacija uglavnom dobra, postoje neke stvari koje bi sada trebali početi rješavati. U odnosima s partnerom bit će manjih problema.
23.10.-22.11.
Poslovna situacija je dobra i možete ostvariti neke ciljeve. No, ipak ne treba očekivati previše. Da bi ostvarili više rezultata morat ćete se i znatno više truditi. Morali bi se više družiti s prijateljima i zabavljati. Ljubavna situacija bit će dobra.
23.11.-21.12.
Proteklih je dana bilo dosta napetosti, a sada je vrijeme za smirivanje situacije. Ipak, još bi se i danas mogli pojaviti manji problemi, no uspješno ćete ih rješavati. Trebali bi više raditi na popravljanju svoje profesionalne pozicije.
22.12.-20.01.
Niste spremni za nove poslovne izazove niti za neke veće rizike. Dosta ćete razmišljati o onome što se do sada događalo. Sada, međutim, nije pravo vrijeme za donošenje nekih važnijih odluka. Odnosi s partnerom mogli bi biti napeti.
21.01.-19.02.
Na poslu ćete se dobro osjećati i nećete imati razloga razmišljati o nekim većim problemima. Poslovne okolnosti su vam naklonjene i zbog toga ćete biti zadovoljni. Više pažnje posvetite svojem društvenom životu.
20.02.-20.03.
Na poslu bi vam dosta toga moglo smetati. Ipak, poslovna situacija je bolja nego prijašnjih nekoliko dana tako da ćete moći uspješno završiti neke poslove. Međutim i dalje je potreban oprez. Morali bi se više odmarati, družiti se i zabavljati.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Ponedjeljak, 31.08.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 25.08.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Nedjelja, 02.08.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Nedjelja, 02.08.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dvije plavuše stoje kraj auta i gledaju gume.

Kaže prva: Jao, guma nam je prazna!

Na što je druga upita: Je li skroz prazna?

A prva odgovara: Ne, samo donji dio…

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik