Glas Istre
Ponedjeljak
30.05.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
30.05
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Niste zadovoljni i mijenjate stavove ovisno o okolnostima. Iako se ne želite istrčavati, to vam se lako dogodi. Ne držite se niti ideje niti jedne strane i idete nekim svojim putem. Uglavnom ste skloni čekati da se nešto samo razvije.
21.04.-20.05.
Sada manje osjećate umor koji je posebno bio naglašen na poslu i oko posla. Međutim, danas ćete ipak znatno lakše obavljati neke obaveze, a probudit će se i vaša motiviranost. Uglavnom ćete se bolje osjećati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.05.-20.06.
Uglavnom ćete sve manje razmišljati o nekim posebnim problemima jer ih neće biti. Ima sada dosta obaveza, ali nema nečega nepredviđenog što bi vam remetilo planove. Danas biste se mogli osjećati znatno bolje nego prethodnih dana.
21.06.-20.07.
Razmišljat ćete o poslu i smetat će vam što nije bilo više konkretnih rezultata. Želite imati čistu i dobru poslovnu situaciju i oko toga biste se idućih dana trebali jače angažirati. Želje su vam dosta velike. Nedjelju iskoristite za odmor i za druženje.
21.07.-21.08.
Bit ćete smireni. Na trenutke se nametnu neki problemi, ali ćete ih uspješno rješavati. Bit ćete zadovoljni onim što se događa u vašoj okolini. Posebno ugodno bit će vam u društvu prijatelja. Danas biste se trebali više kretati ili pak možda i odmarati.
22.08.-22.09.
Mislite dosta na budućnost. Budući potezi su vrlo važni pa o njima treba puno i razmišljati. Danas ćete biti malo napetiji, ali ne bez optimizma. Najvažnije je što ste svjesni kako nema nikakvog osobitog razloga za odustajanje od bilo čega.
23.09.-22.10.
Morat ćete, u skladu s općim prilikama, idućih dana poduzeti neke jače i konkretnije poslovne poteze. Treba razriješiti neke probleme. Uglavnom ćete znati što treba napraviti, ali ćete dobro razmisliti prije nego bilo što poduzmete.
23.10.-22.11.
Dobro ćete se osjećati. Na koncu i nakon svega mogli bi doći i neki uspjesi. Neke poslovne dileme treba razriješiti, posebice jer imate dosta ozbiljnih poslovnih planova. No, danas je nedjelja i trebali biste se što više odmarati
23.11.-21.12.
Dosta ćete razmišljati o sebi i dosta ćete analizirati što se sve prethodnih dana događalo. Ne bi trebalo biti nekih osobitih problema, ali svejedno, niste posve sigurni u sebe. Idućih biste dana morali više raditi na učvršćivanju svoje poslovne pozicije.
22.12.-20.01.
Dosta ćete dobro raditi. Rutina na poslu vam odgovara, u obitelji je stanje uglavnom stabilno. Do određenih pomaka na poslu može doći, što vam je važno. Trebali biste se više angažirati oko oživljavanja svojeg društvenog života.
21.01.-19.02.
Dosta će toga biti prisutno u vašim mislima, dosta različitih ideja, a mogli biste, pod utjecajem okolnosti, mijenjati stavove o ljudima oko sebe, ali i o poslu. Uglavnom ćete se u svemu tome i dosta dobro snalaziti. Odnosi s partnerom bit će dobri.
20.02.-20.03.
Dosta ćete razmišljati, ali jednako tako i dosta raditi. Osjećate da se morate više iskazati, uostalom vrijeme mirovanja je prošlo i nakon svega treba odlučnije krenuti u sve što vas čeka. Imat ćete, ako budete uporni, razloga biti zadovoljni
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Srijeda, 25.05.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Srijeda, 18.05.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 18.05.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 10.05.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Slobodno vrijeme najrađe provodim:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dođe plavuša kod profesora da ispravi ocjenu, pa je profesor pita:

- Šta imaš?

- Imam dvije četvorke, maznim glasom će studentica.

- Čekaj me poslije škole, poveseli se bezobrazni profesor.

Nakon škole studentica pričeka profesora.

- Evo sad ću vam ih pokazati tu na parkingu - crvenu četvorku mi vozi mama, a plavu tata, oboje su došli na razgovor s vama.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik