Glas Istre
Četvrtak
23.10.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
23.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Imate dosta toga u planu, a sada nešto treba početi i ostvarivati. Ovih dana na poslu možete biti uspješni, ali su isto tako mogući promašaji i napetosti. Zato se ne treba pretjerano angažirati i ne treba ulaziti u nešto novo.
21.04.-20.05.
Odgovara vam mirna atmosfera na poslu. Dosta razgovarate i pregovarate, a manje boravite u zatvorenim prostorima. Poslovi vas zanimaju, ali i šetnja, provod i nešto novo što bi se moglo dogoditi u vašem okruženju. Prilično ste znatiželjni.
21.05.-20.06.
Dosta je naglašen vaš poslovni zanos koji će vas potaknuti na razmišljanje o nekim novim potezima. Rado ćete se prepustiti poslovima, jer vas to sada potpuno ispunjava. Uglavnom ste zadovoljni sami sa sobom i s onim što se događa na poslu.
21.06.-20.07.
Stanje na poslu je dosta napeto pa ste s tim opterećeni. Dosta ste toga preuzeli na sebe što donosi i rezultate, ali ipak stvara i probleme. Bolje organizirajte svoje vrijeme. Imate velike želje, no ipak se morate i malo više odmarati, ali i provoditi.
21.07.-21.08.
Trudit ćete se kako biste neke stvari popravili. Nalazite se u nešto intenzivnijem poslovnom razdoblju, dosta ćete raditi, ali može biti manjih problema. No, valja na sve reagirati smireno, dosta razmišljajte o svojim potezima.
22.08.-22.09.
Bit ćete pomalo nezadovoljni nekim stvarima koje vam se događaju u vašoj poslovnoj okolini jer na sve ne možete utjecati. Međutim, dosta ste dobro raspoloženi, ne ističete se previše, a sve ćete se više angažirati oko svoje poslovne pozicije.
23.09.-22.10.
Poslovi će bolje razvijati, no svejedno je još potreba oprez. Na ljubavnom planu je dosta toga što treba riješiti. Treba izbjegavati nagle odluke. Odnos s partnerom je prilično napet pa bi bilo dobro pronaći rješenja za smirivanje situacije.
23.10.-22.11.
Dosta ste mirni i uglavnom dobro kontrolirate ono što radite. Dosta se dobro osjećate i ne brinete previše o budućnosti. Imat ćete dosta novih želja, a trudit ćete se više poraditi na financijama. Ljubavna situacija je prilično nestabilna.
23.11.-21.12.
Dosta ćete se truditi i to će se u vašoj poslovnoj okolini zamijetiti. Ne želite previše promjena. Na poslu ne želite ništa površno, a potreban vam je uspjeh i priznanje s kojim ćete se istaknuti. Pokušajte više vremena provoditi s partnerom.
22.12.-20.01.
Pažljiviji odnos prema poslu donijet će vam vrlo dobre rezultate. Bi ćete sve zadovoljniji s onim što se događa, a polako će se popravljati i odnosi s nadređenima. Još će biti manjih sukoba sa suradnicima, no to ćete sada lakše rješavati.
21.01.-19.02.
Manja nervoza koja vas prati ovih dana ne bi trebala jače utjecati na vaše poslovanje niti vam stvarati neke veće probleme. No, duboko u sebi mogli biste biti nezadovoljni s onim što se događa, s nekim promjenama koje niste očekivali.
20.02.-20.03.
Imate dosta dobar razlog za opuštanje, za veće posvećivanje zabavi i izlascima. Poslove polako sređujete. Nema nekih velikih problema, zadovoljni ste i to se dobro odražava na vaše raspoloženje. Pojačavat će se vaše ljubavne želje.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto mi je proteklo u znaku:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Zašto slon ne želi kupiti kompjuter?

- Boji se miša.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik