Glas Istre
Subota
02.08.2014.
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Dobro podnosite vrućine i u brzini ih jedva zamjećujete. Vikend koji je blizu dobro će vam doći kako biste predahnuli. Neće biti previše poslova pa tako ni problema. Imat ćete vremena razmisliti o svojoj poziciji i bit ćete više u krugu obitelji.
21.04.-20.05.
Pomalo vas usporavaju vrući ljetni dani. Mogli biste u nečemu pogriješiti, pa stoga treba paziti. Posebno je važno ako dogovarate ili planirate neke financijske aranžmane. Napetost će biti prisutna, ali pomoći će vaša objektivnost.
21.05.-20.06.
Treba vam svježine, mora ili planine. Nakon poslovnih obaveza i briga koje ste imali sada je bolje. Niste osobito zadovoljni, ali ne bježite od neriješenih situacija. Ovih nekoliko dana koji su pred vama treba dobro iskoristiti za odmor.
21.06.-20.07.
Pomalo ste neispavani i umorni. Niste zadovoljni tjelesnom kondicijom, pa bi se zato trebali više kretati. Dobro bi bilo krenuti u prirodu, uživati malo više u svježem zraku i odmoriti se od svakodnevnih problema. Treba vam stanka.
21.07.-21.08.
Morate li donijeti bilo kakve važne odluke, sada nije pravi trenutak za to. Pokušajte kod kuće uživati u obiteljskoj atmosferi. Za veće poslovne akcije bit će vremena, a za sada se treba koncentrirati samo na ono što nikako ne možete izbjeći.
22.08.-22.09.
Nakon radnog dijela dana sigurno ćete brzo pronaći malo hladovine i odmarati se. Dobro je ako se može malo i zabaviti. No, pretjerano kretanje, šetnje i slično, to vam neće odgovarati. Želite se samo malo udaljiti od posla.
23.09.-22.10.
Iskoristite povoljni trenutak za odmor ili putovanje. Prilično ste sigurni u sebe, uživate u društvu prijatelja s kojima imate sve bolje kontakte. Osjećate se sposobni napraviti i neke veće poslove, ali za sada odmor vam je ipak prvi u mislima.
23.10.-22.11.
Ljubavna situacija poticat će vašu zabrinutost. Pokušat ćete se snaći u onome što se događa, no nikome nećete pokazati o čemu razmišljate. Ipak, nećete zaboraviti na poslovne obaveze. Pokušajte se koncentrirati i raditi što bolje.
23.11.-21.12.
Ne želite previše razmišljati o poslu. Moguć je i na napredak u poslovanju, pronalaženju rješenja za neke poslovne situacije koje su vam se činile komplicirane, no to ćete odrađivati rutinski. Imat ćete se razloga dosta dobro osjećati.
22.12.-20.01.
Povremeno vam nedostaje više pažnje. No, općenito, ljubavna situacija se poboljšava, tako da ćete sve lakše pronalaziti rješenja za probleme. Dosta ćete misliti o poslu jer ništa ne želite ostaviti za kasnije. Uglavnom možete biti zadovoljni.
21.01.-19.02.
Trebalo bi što manje razmišljati o većim poslovima, a treba dobro čuvati postojeće partnerske odnose. Potrebno je malo usporiti. Probleme ćete kroz ovo vrijeme dosta teško rješavati, tako da je bolje nakratko se od svega odmaknuti.
20.02.-20.03.
Bit će ovo prilično poticajan dan, nećete imati previše razloga za brigu. Mogla bi biti pojačana želja za radom i za novim dokazivanjem. Posla možda neće biti previše, no ipak možete završiti ono što ste već započeli. Dosta ste angažirani.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 29.07.2014  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 29.07.2014  1  2  3 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 22.07.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Na vratima neba stoji jako ljut čovjek i viče:

- Pa što se zbiva? Što ja tu radim? Imam samo 35 godina, ne pušim, ne pijem, jučer sam rano legao u krevet! Što radim ovdje? Sigurno je neka greška! Molim vas da provjerite!

- Još nam se nikada nije dogodila greška, odgovori Sveti Petar, dodavši: Ali provjerit ću. Kako se zovete?

- Ivan Horvat.

- Koje vam je zanimanje?

- Automehaničar.

- Ah, da, evo, našao sam vas. Ivan Horvat, automehaničar. E, pa, gospodine Horvat, prema našim podacima vi ste umrli od starosti.

- Od starosti?

- Nemoguće! Pa imam samo 35 godina!

- Pa ne znam… Zbrojili smo sve sate rada koje ste zaračunali mušterijama i to ispada 126 godina, odgovori mu Sveti Petar.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik