Glas Istre
Četvrtak
28.05.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
28.05
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Nećete biti zadovoljni poslovnom situacijom i trudit ćete se nešto promijeniti. Ne želite se istrčavati, no bi vam se to moglo lako dogoditi. Uglavnom ste skloni čekati da se nešto samo razvije. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
21.04.-20.05.
Sada manje osjećate umor koji je posebno bio naglašen na poslu i oko posla. Međutim, danas ćete ipak znatno lakše obavljati poslove, a probudit će se i vaša motiviranost. Uglavnom ćete se bolje osjećati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.05.-20.06.
Uglavnom ćete sve manje razmišljati o nekim posebnim problemima jer ih neće biti. Imat ćete sada dosta obaveza, ali nema nečega nepredviđenog što bi vam remetilo planove. Izbjegavajte promjene. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.06.-20.07.
Dosta radite i zbog toga će biti i dosta rezultata. Želite imati čistu i dobru poslovnu situaciju i u tome ćete se dosta angažirati. Želje su vam dosta velike, no to nije u skladu s onim što sada doista i možete. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.07.-21.08.
Smireno radite i to je dobro. Na trenutke se može pojaviti poneki problem, ali to vam neće smetati. Danas biste se mogli dobro osjećati u društvu prijatelja. Potrebno vam je više zabave. U ljubavi bi moglo biti manjih problema.
22.08.-22.09.
Budući potezi su vrlo važni pa o njima treba puno i razmišljati. Danas ćete biti malo napetiji, ali ne bez optimizma. Najvažnije je što ste svjesni kako nema nikakvog osobitog razloga za odustajanje od bilo čega. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.09.-22.10.
Morat ćete, u skladu s općim prilikama, poduzeti neke jače i konkretnije poslovne poteze. Treba razriješiti neke probleme koji su prisutni. Uglavnom ćete znati što treba napraviti, ali ćete biti oprezni. U ljubavi neće biti problema.
23.10.-22.11.
Neke poslovne dileme treba razriješiti, posebice jer imate dosta ozbiljnih poslovnih planova. Potrebno je paziti na odnose sa suradnicima. Sada ne biste trebali ulaziti u rizične poslove. U odnosima s partnerom moglo bi biti napetosti.
23.11.-21.12.
Danas na poslu ne bi trebalo biti većih problema. Dobro ćete se osjećati i dosta ćete razgovarati o svojim planovima. Potrebno je promatrati što se događa. Najbolje biste se mogli osjećati u društvu prijatelja. Ljubavna situacija bit će dobra.
22.12.-20.01.
Odgovarat će vam mirna poslovna situacija. Ovo je vrijeme kada biste trebali više raditi na pregovaračkim poslovima jer u tome možete biti uspješni. Odnosi sa suradnicima bit će dobri. U ljubavi ne bi trebalo biti većih problema.
21.01.-19.02.
Dosta će toga biti prisutno u vašim mislima, dosta različitih ideja. Međutim, ovo je vrijeme kada biste trebali mirovati i promatrati što se događa. Izbjegavajte pregovore i donošenje važnih odluka. Odnosi s partnerom mogli bi se pogoršati.
20.02.-20.03.
Bit ćete dosta zadovoljni poslovnom situacijom. Odnosi sa suradnicima bit će dobri, a moći ćete realizirati i neke svoje važnije planove. Potrebno je raditi na učvršćivanju poslovne pozicije. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Ponedjeljak, 18.05.2015  1  2  3 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 12.05.2015  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.04.2015  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Učiteljica u školi pita: Mujo, gdje je Amerika na karti?
Mujo pokaže prstom na kartu: Evo je!
Učiteljica pita dalje: Haso, tko je pronašao Ameriku?
Haso na to odgovori: Mujo!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik