Glas Istre
Petak
01.07.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
01.07
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Ima stvari s kojima ćete biti nezadovoljni, a oko sebe ćete željeti imati posve jasnu i čistu situaciju. Međutim, neke probleme nećete rješavati dovoljno uspješno. Dobro radite, smireni ste, ali bi trebali izbjegavati veće i rizičnije poslovne izazove.
21.04.-20.05.
Bit ćete spremni na neke nove poslovne akcije. Potreban vam je uspjeh kako bi poboljšali svoju poslovnu poziciju. Trenutno vam je to u prvom planu i nećete odustajati. Trebali bi više raditi na poboljšanju odnosa sa suradnicima.
21.05.-20.06.
Trebali bi, zbog objektivnih okolnosti u kojima se nalazite biti što mirniji. Moguća je nervoza, moguće su svađe, moguće je da vam se odjednom realno ostvarivi ciljevi učine predalekima i nerealnima. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.06.-20.07.
Imat ćete jaku želju za dokazivanjem, no kako bi u nečemu uspjeli, morali bi se više angažirati oko završavanja započetih poslova ili oko pronalaženja novih izazova. Uglavnom ćete se dobro osjećati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.07.-21.08.
Neće biti novih napetosti na poslu i zbog toga ćete se osjećati dosta mirno i staloženo. No, valja ipak misliti o problemima koji postoje i koje bi trebalo na vrijeme rješavati. Odgađanje vam nećete koristiti. U ljubavi su mogući manji problemi.
22.08.-22.09.
Danas je moguća pojava nezadovoljstva i napetosti. Neka vaša očekivanja možda neće biti ispunjena. Trenutno je najvažnije ne reagirati bez prethodnog razmišljanja. Morate dobro procijeniti poslovne okolnosti u kojima se nalazite.
23.09.-22.10.
Uglavnom ćete se imati razloga dobro osjećati. U vašoj će poslovnoj okolini biti primjetno vaše zadovoljstvo zbog postignutih rezultata. Smatrate kako ste zaslužili uspjeh jer ste se prethodnih dana dosta trudili. Ljubavna situacija bit će dobra.
23.10.-22.11.
Premda ima problema u poslovanju ipak nećete gubiti motivaciju koja vas je i do sada vodila. Znate što možete, dosta ste realni, pa očekujete da uložen napor neće biti uzaludan. Partneru bi trebali posvetiti više pažnje.
23.11.-21.12.
Ne bi trebalo izbjegavati postojeće obaveze, ali se jednako tako ne bi trebali upuštati u nešto novo. Na poslu ne bi trebalo biti većih problema, no ipak bi bilo potrebno završiti započete poslove. Dobro promatrajte što se oko vas događa.
22.12.-20.01.
Poslovna situacija je dobra, premda ima problema. No, ispunjeni ste snagom, a sada vam dobro idu i pregovori. Možete širiti svoje poslovne kontakte i poboljšati odnose sa suradnicima. U ljubavi ne bi trebalo biti većih problema.
21.01.-19.02.
Neke problematične situacije nije lako izbjeći. Dobro bi bilo posvetiti se onome što sada možete riješiti. Potrebno je raditi na učvršćivanju poslovne pozicije. Neće sve uvijek ići lako, ali to ne znači da od bilo čega treba odustajati.
20.02.-20.03.
Danas na poslu ne bi trebalo biti većih problema. Na vrijeme ćete izvršavati svoje obaveze, ali ne bi trebali preuzimati nove poslove. Poslovna situacija je dobra i to treba iskoristiti za poboljšanje poslovne pozicije. Odnosi s partnerom bit će dobri.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 28.06.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 28.06.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 21.06.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.06.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto je...
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Kaže mama Perici:
"Sine ajde malo uči, ostavi taj mobitel"
Perica odgovara:
"Ali mama znam sve"
Mama ga upita:
"Kako se zove najveći toranj u Parizu? "
Perica:
"Ajfonov toranj"

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik