Glas Istre
Petak
24.10.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
24.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Mogli bi preko pronaći svojih pet minuta za odmor, za prepuštanje onome što vam je bilo uskraćeno dok ste obavljali poslovne obaveze. Odgovarat će vam mirna i ležerna atmosfera, a posebice će vam biti ugodno u obiteljskom okruženju.
21.04.-20.05.
Ljubavna situacija je dobra i s tim ste zadovoljni. Zanima vas dosta toga, a imat ćete se vremena baviti nekim stvarima koje vas zanimaju i koje vam pružaju zadovoljstvo, a da nisu vezane uz posao. Bit će vam ugodno s prijateljima.
21.05.-20.06.
Nakon nekoliko prilično zamornih dana dolazi vrijeme kraćeg predaha i odmora. Odgovarat će vam izlazak, druženja i zabave, premda ćete dosta razmišljati i o onome što će trebati napraviti u radnom dijelu tjedna. Želite što više toga iskoristiti.
21.06.-20.07.
Dosta se trudite kako bi situaciju koja je oko vas učinili što boljom. Ne uspijevate potpuno, ali ste ipak zadovoljni nekim pomacima. Najugodnije će vam biti u obiteljskom okruženju gdje ćete se moći potpuno opustiti. Uglavnom ćete se dobro osjećati.
21.07.-21.08.
Nadolazeći vikend možete provesti mirno, a možete biti zadovoljni i s onim što ste do sada napravili. Nekoliko napetijih dana je iza vas. Možda ćete više razmišljati o planovima jer ih imate dosta, a imate i snage za njihovu realizaciju. Bit ćete dosta aktivni.
22.08.-22.09.
Odgovara vam trenutna situacija. Mirniji ste nego prethodnih dana i zadovoljni jer vam poslovi bolje uspijevaju. Više ćete komunicirati i više ćete se družiti što vam je potrebno. Imate i dosta planova, ali s tim se ne treba zamarati.
23.09.-22.10.
Neke su se promjene dogodile, a donijeli ste i neke važne odluke. Sada treba ići dalje, odlučnije nego prije. Veći dio problema ste uspjeli riješiti, no još ima toga na čemu treba raditi, posebno kada se radi o sređivanju poslovnih odnosa.
23.10.-22.11.
Još bi moglo biti manjih neugodnosti, no to će biti manje naglašeno nego prethodnih nekoliko dana. Ovo je dosta neugodno poslovno razdoblje, no treba se truditi kako bi na koncu uspjeli. Trebali bi na vrijeme uočavati nove mogućnosti.
23.11.-21.12.
Dosta će toga ovisiti o onome što sami napravite. Okolnosti su trenutno manje bitne jer je puno važnije ono što poduzimate, s kim poduzimate i na koji ste način sve to isplanirali. Ne bi smjeli sada sebi dozvoliti neke veće pogreške.
22.12.-20.01.
Poslovna se situacija razvija dosta dobro, makar je tu stalno nešto promjenljivo, a ni sami ne možete dati pravu ocjenu stvari. Uz to, mislite kako bi trebalo napraviti nešto što je korisno za vas, neki novi poslovni korak. No, treba se i odmarati.
21.01.-19.02.
Dosta će vas toga opterećivati, uglavnom na poslu, međutim, i u krugu obitelji bi se mogle pojaviti neke nejasnoće koje će vam stvarati probleme. Ipak, snažni ste, možete odoljeti izazovima i ne bojite se onoga što dolazi. Imate vremena za razmišljanje.
20.02.-20.03.
Vaše će ljubavne želje biti pojačane, no trebalo bi izbjeći situacije koje mogu dovesti do konflikta s partnerom. Posao vam je važan i dosta ste angažirani, ali će vam odgovarati i zabava i druženje. Potrebno je prikupiti što više snage.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ove zime grijat ću se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Zašto slon ne želi kupiti kompjuter?

- Boji se miša.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik