Glas Istre
Utorak
06.10.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
06.10
Hot news U Njemačkoj sve više beskućnika
 1  2  3  4 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Ne treba se opterećivati problemima, ali ih ne treba ni izbjegavati. Treba se truditi kako biste postigli rezultate, a ako vam nešto ne na poslu ne odgovara, o tome treba razgovarati. Potrebno je promatrati sve što se događa i reagirati na pravi način.
21.04.-20.05.
Danas bi vas mogli opterećivati manji problemi koje niste očekivali. Morat ćete se baviti nečim drugim, a ne onim što ste planirali i zbog toga bi mogli biti nezadovoljni. Ipak, uspjet ćete kontrolirati poslovnu situaciju. Imat ćete dobre odnose s partnerom.
21.05.-20.06.
Na poslu bi vam se mogla pružiti mogućnost dokazivanja što biste trebali iskoristiti. Potrebno je pokazati više želje za radom i u svemu se više truditi. Manji bi se problemi mogli javiti u odnosima sa suradnicima. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.06.-20.07.
Na poslu bi moglo biti manjih problema koje ćete uspješno rješavati. Zbog toga ćete se dobro osjećati. Imate dosta planova koje biste željeli realizirati i zbog toga je potrebno dobro promatrati što se događa u vašoj poslovnoj okolini.
21.07.-21.08.
Danas ćete na poslu biti dobro raspoloženi i rado ćete pomagati svojim suradnicima, ako oni od vas zatraže pomoć. Dosta ćete razgovarati o svojim poslovnim planovima, ali ćete i dosta raditi. U odnosima s partnerom neće biti problema.
22.08.-22.09.
Ne biste trebali previše razmišljati o onome što se događa. Potrebno je uočiti dobru priliku i iskoristiti je. Poslovne okolnosti su vam naklonjene i sada možete postići i neke veće poslovne rezultate. Ljubavna situacija bit će dobra.
23.09.-22.10.
Na poslu biste se danas mogli ugodno osjećati. Neće biti razloga za žurbom, a neće biti ni većih napetosti. Možete krenuti u realizaciju nekih svojih važnijih planova. Odnosi s okolinom bit će dobri. Partneru biste trebali posvetiti više pažnje.
23.10.-22.11.
Poslovna situacija od vas zahtijeva dosta napora, ali ćete biti nagrađeni rezultatima. Međutim, ipak biste mogli biti nezadovoljni jer će vam izgledati da na poslu dosta toga nije onako kako bi vam odgovaralo. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.11.-21.12.
Danas se ne biste trebali previše baviti sitnicama već je potrebno iskoristiti prilike koje vam se ukazuju. Morali biste širiti svoje poslovne interese i kontakte. Imat ćete razloga za zadovoljstvo. Ljubavna situacija bit će dobra.
22.12.-20.01.
Na poslu ne bi trebalo biti većih problema. Trebali biste pokušati završiti započete poslove i uspostaviti bolje odnose s poslovnom okolinom. Nije potrebno na sve reagirati niti svemu posvećivati pažnju. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.01.-19.02.
Danas biste mogli dosta napraviti, samo ako se malo potrudite. Nećete izbjegavati nove poslovne izazove. Poslovna okolina bit će vam naklonjena. Dosta ćete raditi na nekim svojim planovima. Ljubavna situacija bit će dobra.
20.02.-20.03.
Imat ćete dosta obaveza i to bi vam moglo smetati. No, ipak ćete se dobro osjećati i trudit ćete se završiti svoje poslove. Poslovne okolnosti su vam naklonjene i zbog toga biste trebali početi realizirati svoje planove. Odnosi s partnerom bit će dobri.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 06.10.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 29.09.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 29.09.2015  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 22.09.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Informiram se najčešće putem:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dva prijatelja piju u kafiću:

- Zašto žmiriš dok piješ?

- Rekao mi doktor, da piće ne smijem ni pogledati!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik