Glas Istre
Petak
21.10.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
21.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Treba malo više paziti na financije. Morate se malo više potruditi oko dokazivanja na poslu, a potrebni su vam i novi uspjesi. Za sada neće biti većih promjena u ljubavnom životu. Uglavnom će vladati mir, bez nekih posebnih događaja.
21.04.-20.05.
Treba se prilagoditi okolnostima koje nisu ugodne. Ustrajnost će se kroz ovo vrijeme pokazati vrlo važnom. Malo tko će vam moći nešto prigovoriti, jer radite dobro. U ljubavi su moguće neke promjene, no pitanje je u ovome trenutku jesu li željene ili ne.
21.05.-20.06.
Kroz ovih nekoliko dana mogli biste biti prilično umorni i ne pretjerano raspoloženi za bilo kakav posao. Nakon nekoliko dana velikog angažmana, to je i normalno. Moglo bi se dogoditi da upoznate neku zanimljivu osobu.
21.06.-20.07.
Danas neće biti većih poslovnih problema. Pokušat ćete dokazati koliko ste snažni i odlučni. I u poslu i u ljubavi biste željeli nešto novo, ali je problem u tome što niste spremni na rizike. Tu suprotnost u sebi morate nekako pomiriti, ako možete.
21.07.-21.08.
Treba početi nešto jače mijenjati, posebno stabilizirati poslovnu situaciju, jer za to imate prilike. Loša ljubavna situacija vas sigurno ne veseli, međutim, problem je što očekujete da se dogodi nešto posebno. To, barem za sada, ne bi trebalo očekivati.
22.08.-22.09.
Ne možete odjednom puno toga napraviti. Na poslu bi zato moglo biti dosta nervoze i neriješenih situacija. Premda će sve lagano ići na bolje, sada ima nekih problema i ne znate kako biste se iz njih izvukli. No, polako ćete se koncentrirati i bit će bolje.
23.09.-22.10.
Na poslu ćete se osjećati vrlo dobro, bit će vam sve zanimljivo, što god radili. Vrlo ste angažirani i zadovoljni. U ljubavi ne treba očekivati nikakve posebne promjene. Ljubavna situacija je stabilna i to vas čini sretnima i zadovoljnima.
23.10.-22.11.
Poslovi će se, barem nakratko, dobro razvijati. Kroz ovih nekoliko dana možete uspjeti u nekom financijskom poslu. Dosta ste zadovoljni ljubavnim događanjima, posebice jer ovih dana ljubavnih prilika može biti dosta.
23.11.-21.12.
Trebat ćete se suočiti s nekim promjenama koje ne moraju uvijek biti dobre. U neutralnoj ljubavnoj situaciji ne treba očekivati velike zaokrete, ali ljubavnu situaciju treba održavati stabilnom. Još će neko vrijeme biti napetosti i problema.
22.12.-20.01.
Dosta će toga na poslu biti onako kako želite. Za sada još možete biti zadovoljni razvojem događaja. U ljubavi ne treba očekivati velike skokove, a ono što se događa može biti vrlo ugodno. Pokušajte u tome uživati. Što više to bolje.
21.01.-19.02.
Financijska situacija će postajati sve veći problem. Trebate se puno angažirati kako bi izbjegli zamkama dugovanja i posuđivanja. Nešto su bolji odnosi s partnerom, mnoge ste stvari već razjasnili pa se bolje osjećate. Ljubavna situacija je nešto bolja.
20.02.-20.03.
Imate puno ideja, ali je u vama premalo snage za neke jače poslovne poteze. Ovih ćete se dana osjećati dosta umorno, makar biste se trebali dosta angažirati. U ljubavi uživajte jer je to ono što vas može potpuno ispuniti. Ne izbjegavajte avanture ili bilo kakve ljubavne događaje.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 18.10.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 11.10.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 11.10.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 04.10.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U životu mi je najvažnije:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Mali Ivica se spremio da izađe u grad, pa pita oca:

- Tata, imaš li para?

Otac mu odgovori:

- Ja imam, ne brini se ti za mene.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik