Glas Istre
Utorak
01.09.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
01.09
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Trebali bi paziti kako ne bi nepotrebno ušli u sukob koji bi vam mogao štetiti. Također, dobro promislite prije nego što nekome ili nečemu date podršku. Radite na onome što bi vam moglo donijeti korist, ali i što će učvrstiti vašu poslovnu poziciju
21.04.-20.05.
Danas bi mogli imati dosta planova i želja, a osjećat ćete se poletno i željet ćete u svemu sudjelovati. Suradnici će biti iznenađeni vašim naglim razbuđivanjem koje ni vi nećete moći objasniti. Bit ćete raspoloženi za vrlo ozbiljne razgovore o poslu.
21.05.-20.06.
Danas bi u vašoj poslovnoj okolini moglo biti napetosti i zbog toga nećete biti osobito raspoloženi za posao. Dosta je problema koje treba rješavati, a moguće je da ste preuzeli previše obaveza. Morali bi se više družiti s prijateljima i više se zabavljati.
21.06.-20.07.
Potrudite se završiti važnije poslove. To je potrebno jer predstoji nekoliko napetijih dana kada ćete morati rješavati neke probleme i nećete imati dovoljno vremena za ono što vam je doista važno. Više pažnje obratite na ljubavnu situaciju.
21.07.-21.08.
U prilično ste dobroj poslovnoj situaciji i dobro znate što bi trebalo napraviti. Puno toga možete ostvariti, ali je potreban nešto jači angažman. Danas vam gotovo ništa neće predstavljati problem, a rado ćete prihvaćati i nove poslovne izazove.
22.08.-22.09.
Morali bi dobro procijeniti trenutne poslovne okolnosti koje vam nisu naklonjene. U poslovnoj okolini bit će napetosti, a mogli bi se pojaviti i veći problemi. Pokušajte sve smireno promatrati i razmišljati o onome što bi idućih dana trebalo poduzeti.
23.09.-22.10.
Nećete izbjegavati nove poslovne izazove jer osjećate kako sada možete puno napraviti. Bit ćete zadovoljni onim što se događa, a moći ćete širiti svoje poslovne kontakte. Bit će dosta poslovnih rezultata. Partneru bi trebalo posvetiti više pažnje.
23.10.-22.11.
Premda na poslu ima dosta stvari s kojima niste zadovoljni danas to nećete pokazivati niti ćete o tome govoriti. Posvetit ćete se svojim poslovima i pokušat ćete ih na vrijeme završiti. U odnosima s partnerom ne bi trebalo biti problema.
23.11.-21.12.
Napeta atmosfera na poslu neće vam odgovarati. Dosta ćete se truditi, ali danas nećete biti osobito uspješni. Dosta je poslovnih problema koje morate rješavati. Danas bi bilo najbolje stajati po strani i promatrati sve što se događa u vašoj okolini.
22.12.-20.01.
Danas ćete dobro obavljati poslove, a ne bi trebalo biti većih problema pa tako ni razloga za brigu. Trenutno nemate većih planova, a bit ćete zabavljeni završavanjem započetih poslova. U odnosima s partnerom mogli bi se javiti manji problemi.
21.01.-19.02.
Pred vama je nekoliko iznimno dobrih dana za poslovanje. Krenite jače nego do sada i ne ustručavajte se započeti i veće poslove. Ovakve trenutke treba iskoristiti i treba sve posložiti kako bi bilo rezultata. Ljubavna situacija bit će dobra.
20.02.-20.03.
Poslovni problemi bit će danas dosta izraženi i to će vam smetati. Izbjegavajte sukobe, a osobito treba izbjegavati bilo kakve rizične poslove. Ovo je vrijeme kada bi trebalo raditi polako i smireno. Više bi pažnje trebali posvetiti partneru.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Ponedjeljak, 31.08.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 25.08.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Nedjelja, 02.08.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Nedjelja, 02.08.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dvije plavuše stoje kraj auta i gledaju gume.

Kaže prva: Jao, guma nam je prazna!

Na što je druga upita: Je li skroz prazna?

A prva odgovara: Ne, samo donji dio…

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik