Glas Istre
Četvrtak
29.01.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
29.01
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Bit ćete pomalo napeti, umorni, dosta ćete razmišljati kako se dobro odmoriti, maknuti od problema i od brojnih dnevnih poslova. Bilo bi dobro ako se možete nakratko odmaknuti od posla. U ljubavi bi moglo biti lijepih i zanimljivih događaja.
21.04.-20.05.
Ovo je dosta povoljan dan za poslovne razgovore pa to treba iskoristiti. Svojim suradnicima imate što reći, a osobito ćete rado razgovarati o svojim poslovnim planovima. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti većih promjena.
21.05.-20.06.
Danas biste mogli biti dobro raspoloženi. Neke stvari na poslu idu dobro, neke ne, međutim, morate se više truditi kako bi postigli uspjeh. Okolnosti su vam naklonjene i to biste trebali iskoristiti za učvršćivanje svoje poslovne pozicije.
21.06.-20.07.
Na poslu ne bi trebalo biti većih napetosti. Imat ćete dosta obaveza i trebali biste se više truditi kako bi sve završili na vrijeme. Nakon posla odgovarat će vam izlazak s prijateljima i razgovor o temama koje nisu vezane uz posao.
21.07.-21.08.
Imate dosta želja i planova, no ovo nije vrijeme kada biste se trebali upuštati u nešto veće. Osobito je sada potrebno izbjegavati rizike. Morat ćete se prilagoditi okolnostima i promatrati sve što se događa. Moguće je pogoršanje odnosa sa suradnicima.
22.08.-22.09.
Trudit ćete se ostvariti neke planove i riješiti neke probleme što su se pojavili. Imat ćete podršku poslovne okoline, a otvarat će vam se i nove mogućnosti. U ljubavnom životu će se dogoditi pozitivne promjene i zbog toga ćete biti zadovoljni.
23.09.-22.10.
Trudit ćete se zadržati postojeće, a u isto vrijeme, borit ćete se za neke nove stvari koje vas privlače. Poslovna situacija je u načelu dobra, ali ipak ima problema koji usporavaju realizaciju vaših planova. U ljubavi su mogući problemi.
23.10.-22.11.
Bit ćete zabavljeni svojim poslovima i planovima, ali i problemima koje treba rješavati. Morat ćete dobro procijeniti okolnosti u kojima se nalazite kako biste se mogli na pravi način postaviti prema onome što se trenutno događa.
23.11.-21.12.
Na poslu ne bi trebalo biti većih problema, no ipak danas neće biti zadovoljni. Neće vam odgovarati novi poslovni izazovi, a moglo bi biti i manjih problema u komunikaciji sa suradnicima. Ljubavna situacija bit će dobra.
22.12.-20.01.
Trebali biste dobro razmisliti o svemu što treba napraviti kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Ne treba se upuštati u nešto novo jer je potrebnije raditi na završavanju započetih poslova. Partneru biste trebali pokloniti više pažnje.
21.01.-19.02.
Poslovna situacija nije onakva kakva bi vam odgovarala. No, ipak ćete se dosta truditi kako biste realizirali neke planove koje smatrate važnima. Trudit ćete se poboljšati odnose sa suradnicima, no u tome nećete biti dovoljno uspješni.
20.02.-20.03.
U povoljnom ste poslovnom razdoblju tako da možete ostvariti neke svoje ciljeve. No, danas se nećete previše truditi i uglavnom ćete se baviti manjim poslovima koje bi željeli završiti. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti promjena.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 27.01.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Nedjelja, 18.01.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 13.01.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 13.01.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita majka Pericu:
- Gdje nam je cjediljka?
Na što joj Perica odgovori:
- Bacio sam je! Bila je prepuna rupica...

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik