Glas Istre
Subota
19.04.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
19.04
Hot news Pozicije radara za subotu
 1  2  3 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Možete dosta napraviti oko poboljšanja svoje profesionalne pozicije. Razmišljat ćete o predstojećim poslovima, a dosta ćete planirati. Bilo bi dobro više razgovarati s partnerom jer bi ljubavna situacija na trenutke mogla biti napeta.
21.04.-20.05.
Ukoliko vam neki poslovi nisu pretjerano hitni, bilo bi dobro odgoditi ih za idući tjedan. No, mogućnost pogreške i krivih procjena je manja nego prethodnih dana. Ne biste trebali ulaziti u sukobe, a više pažnje tijekom vikenda posvetite obitelji.
21.05.-20.06.
Nakon niza poslova koje ste morali obaviti proteklih dana, bit ćete znatno opušteniji. Bit će i više unutarnjeg zadovoljstva zbog postignutih rezultata. Dobro ste raspoloženi, a preko vikenda se više posvetite sebi i rekreaciji.
21.06.-20.07.
Zainteresirani ste za ono što se oko vas događa. Dosta ćete se truditi oko realizacije nekih svojih planova. Trebali biste popravljati i odnose s nadređenima koji nisu loši, ali nisu ni onakvi kakve biste željeli. Ljubavna situacija će se popraviti.
21.07.-21.08.
Danas ne bi trebalo biti napetosti niti novih problema na poslu. Uglavnom ćete biti dobro raspoloženi. Želite planirati što dugoročnije, a to vam sadašnje okolnosti dozvoljavaju. Treba vam odmor i zbog toga dobro iskoristite vikend.
22.08.-22.09.
Neke ste veće poslovne probleme riješili. Zbog toga ćete danas biti znatno mirniji i opušteniji. Bavit ćete se svakodnevnim obavezama, a vrlo ćete malo razmišljati o nečem većem. Više bi pažnje trebalo poklanjati partneru i obitelji.
23.09.-22.10.
Trudit ćete se kako ne biste pogoršali trenutnu poslovnu poziciju. Treba više pažnje posvetiti komunikaciji s poslovnim partnerima. No, danas će poslovnih razgovora biti malo. Potrudite se kako biste manje boravili u zatvorenim prostorima.
23.10.-22.11.
Dosta ćete se truditi i dosta toga možete napraviti. Međutim, treba rješavati probleme koji se pojavljuju i koji vas usporavaju. Budite oprezniji u planiranju poslova koji imaju dugoročnije značenje. Ljubavna situacija bit će napeta.
23.11.-21.12.
Danas biste mogli biti znatno bolje raspoloženi nego prethodnih dana. Oko vas je sve uglavnom mirno, pa se možete posvetiti odmoru, zabavi i druženju. Tijekom vikenda ne biste trebali razmišljati o poslovima i problemima.
22.12.-20.01.
Tijekom vikenda se odmarajte, a dobro bi bilo više se družiti i zabavljati. Bit će vam ugodno u obiteljskom okruženju, a treba pronaći vremena i za šetnju. Neće vam odgovarati zatvoreni prostori i pretjerano ozbiljni razgovori.
21.01.-19.02.
Izbjegavajte ono što može ugroziti vašu poslovnu poziciju. Premda mnogo toga možete uspješno napraviti i riješiti, ovo je vrijeme kada je bolje pričekati povoljniji trenutak za akciju. Provedite što više vremena u obiteljskom okruženju.
20.02.-20.03.
Bit ćete zadovoljni, a dosta ćete razmišljati o svojim poslovima i obavezama. Toga ima dosta, ali vam je sada lakše jer ste prošli nekoliko neugodnih dana kada vam je malo toga uspijevalo. Ljubavna situacija je dobra i time ste zadovoljni.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 15.04.2014  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 01.04.2014  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Za uskrsnu trpezu:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Razgovaraju dva pacijenta u bolnici:
'Uf, užasna je ova kava!'
'Ma, nije to kava, to je čaj!'
U tom trenutku ulazi sestra u sobu i pita: 'Hoće li netko ovdje još juhe?'

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik