Glas Istre
Petak
19.12.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
19.12
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Današnji dan možete učiniti ugodnim. Ne trebate biti zabrinuti, pokušajte razvijati u sebi vedrinu i optimizam jer snage imate dovoljno, a i dosta poslovnih želja. Posvetite više pažnje partneru, primjerice, dobro bi došao neki dar.
21.04.-20.05.
Možete biti zadovoljni jer ste dosta toga napravili. Sada će vam odgovarati kraće putovanje, izlet, boravak s obitelji, obavljanje sitnih poslova koji ne zahtijevaju veliki napor. Ljubavna situacija bit će vrlo dobra i stabilna.
21.05.-20.06.
Uspjet ćete na vrijeme obaviti sve poslove. Nakon posla biste se trebali više odmarati. Dobro ćete se osjećati, a pokušat ćete obogatiti svoj društveni život što vam ne bi trebalo biti teško. Naime, sada su kontakti s okolinom vrlo dobri.
21.06.-20.07.
Na poslu ćete se osjećati ugodnije nego proteklih dana. Barem su neki pritisci popustili. Odlazak s prijateljima na neko neobavezno druženje pomoći će vam u popravljanju raspoloženja. Ne treba misliti o problemima. Trebali biste se više zabavljati.
21.07.-21.08.
Niste previše opterećeni, radite polako i smireno. Imate poslovne ciljeve i želje i trudit ćete se kako bi ih ostvarili. Veću pažnju posvetite svojoj okolini, a posebno prijateljima. Nemojte ništa prepuštati slučaju i pratite što se oko vas događa.
22.08.-22.09.
Imate razloga za zadovoljstvo. Bilo je propusta i pogrešaka, no to sada možete ispraviti. Dobri rezultati pozitivno će utjecati na vaše raspoloženje. Sada treba polako sređivati stvari i ponajviše raditi na popravljanju poslovne pozicije.
23.09.-22.10.
Uz malo više pažnje uspjet ćete popraviti odnose s okolinom. No, imate dosta posla i mogli biste osjetiti umor. Nećete imati motivacije za neke veće poslovne zahvate ni za ozbiljnije pregovore. Treba vam više slobodnog vremena i više odmora.
23.10.-22.11.
Trenutno se ne mijenja puno toga, barem ne bitno. Idete svojim putem, uporni ste i ne obazirete se na probleme. Morali bi ste više pažnje posvetiti sebi, ali i svojim najbližima. Posebno biste trebali više pažnje posvetiti partneru.
23.11.-21.12.
Pred vama je miran dan. Na poslu ne bi trebalo biti većih problema niti previše obaveza. Dosta vam toga ide dobro i zato možete biti zadovoljni. Odnosi s poslovnom okolinom bit će vrlo dobri. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
22.12.-20.01.
Proteklih se dana događalo dosta toga, osobito na poslu, što vam nije odgovaralo. Bit ćete nezadovoljni razvojem poslovne situacije, ali i lošim odnosima sa suradnicima. No, ipak ćete biti ustrajni i od planova nećete odustajati.
21.01.-19.02.
Na poslu ćete biti dosta angažirani i uspješni. No, danas biste mogli dosta razmišljati o ljubavi. Htjeli biste neku promjenu, ali ne i rizik. Dobro bi bilo pokušati kontrolirati svoje želje. Nakon posla biste se trebali više odmarati.
20.02.-20.03.
Danas ne bi trebalo biti previše razloga za uzbuđenje. Možete otvoreno pokazati svoj stav i otvorenije nastupiti prema suradnicima. Morate se boriti za ono što vam pripada. U dobroj ste poslovnoj poziciji i to treba iskoristiti.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 16.12.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.12.2014  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 03.12.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Doček Nove godine proslavit ću:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Šta radi programer kad mu je vruće?

Desni klik i refresh.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik