Glas Istre
Petak
27.11.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
27.11
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Trebate se izboriti za ono što vam pripada, no pri tome biste trebali paziti kako ne biste pretjerali u zahtjevima jer možda netko drugi procjenjuje drugačije od vas. Uporni ste i želite uspjeti, ali biste mogli biti povrijeđeni postupcima nekih suradnika.
21.04.-20.05.
Možda će nekome u vašoj poslovnoj okolini izgledati kao da ste nezainteresirani i kao da samo promatrate što se događa, no ozbiljno razmišljate o novim potezima. Očekujete dosta od svojih planova i na njima ćete temeljito raditi.
21.05.-20.06.
Morali biste dobro procijeniti stvarnu težinu problema s kojima se suočavate. Nepotrebno ćete se opterećivati sitnicama i razmišljati o onome što bi se moglo dogoditi. Nećete biti pretjerano raspoloženi za posao. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.06.-20.07.
Možete uživati u svojim poslovnim uspjesima, no ne treba zanemariti probleme koje još niste riješili. Premda vam je okolina naklonjena i uspješni ste u pregovorima, ipak bi nešto na poslu moglo krenuti drugačije nego što ste planirali.
21.07.-21.08.
Trudit ćete se realizirati svoje planove i poboljšati svoju poslovnu poziciju radeći i poslove koji mogu pričekati. No, ispunjeni ste snagom i to ćete iskoristiti. Probleme ćete uspješno rješavati. U odnosima s partnerom moglo bi biti manjih problema.
22.08.-22.09.
U poslovnoj okolini se nećete dobro osjećati prije svega jer ćete biti nezadovoljni ili nekim potezima suradnika ili vlastitim neuspjesima. Okolnosti vam nisu naklonjene i treba izbjegavati donošenje važnih odluka. Ljubavna situacija bit će dobra.
23.09.-22.10.
Bit ćete zadovoljni poslovnom situacijom, rezultatima koje postižete i odnosom s poslovnom okolinom. Danas ćete se dobro osjećati i rado ćete razgovarati o poslu i svojim planovima. U odnosima s partnerom ne bi trebalo biti problema.
23.10.-22.11.
Nećete se zamarati problemima nego ćete se truditi napraviti neke promjene na poslu i realizirati važnije planove. Želite se dokazati i postići što više rezultata. Ipak, morali biste biti oprezni jer vam poslovne okolnosti nisu posve naklonjene.
23.11.-21.12.
Morat ćete se prilagoditi trenutnoj poslovnoj situaciji koja vam nije naklonjena. Imat ćete prevelik broj obaveza i malo vremena za rješavanje problema. Trebali biste izbjegavati bilo kakve sukobe. Ljubavna situacija bit će dobra.
22.12.-20.01.
Mnoge su stvari na poslu bolje nego što vam to trenutno izgleda i zbog toga nemate razloga za odustajanje od bilo čega. Trebate raditi na realizaciji svojih planova. Na poslu ima problema, ali ih možete riješiti. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.01.-19.02.
Bit ćete zadovoljni razvojem poslovne situacije ne zbog toga što neće biti problema, nego zato što će početi dolaziti rezultati na koje ste dugo čekali. Mogli biste početi razmišljati o nekim novim planovima. Ljubavna situacija bit će dobra.
20.02.-20.03.
U vašoj će poslovnoj okolini biti napetosti i problema. Poslovne okolnosti vam nisu naklonjene i zbog toga morate biti oprezni. Izbjegavajte pregovaračke poslove jer u takvim poslovima nećete biti uspješni. Odnosi s partnerom bit će dobri.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Ponedjeljak, 23.11.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 17.11.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 10.11.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 10.11.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ove zime grijat ću se na
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Razgovaraju dvije prijateljice:

- Što je tvoj suprug po zanimanju?

- Agronom glazbenog smjera.

- Pa što radi?

- Čuva ovce i svira frulu.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik