Glas Istre
Petak
31.07.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
31.07
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Poslovi vam uglavnom idu dobro. Pred vama je nekoliko izuzetno dobrih, ugodnih i mirnih dana, a dobro je što se sve složilo s vikendom, pa ćete se moći i odmoriti i zabaviti. Treba dati sve od sebe kako biste makar nakratko zaboravili poslove i obaveze.
21.04.-20.05.
Još su prisutne napetosti, ne samo na poslu nego i u obiteljskom okruženju. Morat ćete razmisliti i više voditi računa o onome što se događa. Odnosi sa suradnicima nisu dobri ili barem nisu onakvi kakve bi vi željeli. No, ipak današnji dan nije za razmišljanje o poslu.
21.05.-20.06.
Prisutna je određena napetost, a niste sigurni zbog čega to dolazi. Znate da se poslovna situacija može odvijati na različite načine. Može biti i vrlo pozitivna, ali i negativna. U ovome je trenutku sve otvoreno, a o onom što ćete i kako poduzeti, ovisit će puno toga.
21.06.-20.07.
Osjećaj povrijeđenosti zbog nečijeg nerazumijevanja mogao bi nadjačati vaše zadovoljstvo poslovnim pomacima. Primirite se, sada treba analizirati razne suprotnosti koje oko vas postoje. Toliko se toga nakuplja da će trebati za sve to i dosta napora.
21.07.-21.08.
Bit ćete skloni razmišljanju o sebi, a to nije loše. Danas se možete makar nakratko udaljiti od posla i od ljudi koji vas svakodnevno okružuju. Imate jasne prioritete i na taj ćete način onda i djelovati. No, današnji dan nije za poslove nego za odmor.
22.08.-22.09.
Imate dobar osjećaj za stvaranje poslovne ravnoteže, za suradnju i zajednički rad. Sada vam to ide. Uglavnom se dobro osjećate, premda postoji neka napetost, nervoza, nešto što vas tjera na izlazak i odvaja vas od razmišljanja o poslu.
23.09.-22.10.
Ovaj vikend treba iskoristiti za zabavu, manje za odmor. Na poslu je situacija malo drugačija od one kakva je bila prije. Dok ste prije samo skupljali informacije i pokušavali nazrijeti što se događa, sada sasvim dobro vidite o čemu je riječ.
23.10.-22.11.
Mogli biste biti prilično napeti. Kada ste takvi, onda je najbolje ne pretjerivati ni u iznošenju svojih stavova niti se izjašnjavati o bilo čemu. Jednostavno se odmaknite od posla, a u obitelji glavnu riječ prepustite drugima. Danas to možete.
23.11.-21.12.
Bit će dosta pokušaja da izgradite jednu situaciju koja će biti manje ranjiva i osjetljiva na razne udarce od ove koju trenutno imate. Naravno, radi se o poslu. Bitno je zadržati sve ono što ste stekli i što u ovome trenutku imate. Želite se boriti.
22.12.-20.01.
Teško ćete odoljeti nervozi koja će se pojaviti, možda čak i malodušnosti koja vam neće dozvoliti dobru poslovnu koncentraciju. No, prilično ste čvrsti. Znate da povremeno mora dolaziti do sukoba kako bi se došlo do nekih rješenja.
21.01.-19.02.
Na putu do uspjeha stoje vam brojni problemi, što vas povremeno iznenađuje. Da bi nešto postigli treba se za to dobro pripremiti. Treba sve učiniti kako bi podloga bila dobra, a ostalo će se nadograđivati uz vaš trud i podršku poslovne okoline.
20.02.-20.03.
Ovo je pogodan dan za odmor, ali ne i za obiteljske rasprave. Imat ćete vremena za odmor, ali ipak, nećete osjećati neko pretjerano zadovoljstvo. Dapače, mogla bi se pojaviti nervoza, pa i zabrinutost zbog nekih budućih poslova koje treba obaviti.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/glasistre/wwwroot/www.glasistre.hr/View/Kolumna/Index.inc.php on line 42
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:

- Koliko imaš godina?

- Sedam.

- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.

- Zašto?

- Pustit će te da se besplatno voziš.

Dolazi kondukter i pita Pericu:

- Koliko imaš godina?

- Šest!

- A kad puniš sedam?

- Čim izađem iz autobusa.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik