Glas Istre
Četvrtak
27.10.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
27.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Ovo bi mogao biti za vas ugodan dan. Možete srediti nešto u ljubavnom životu i poraditi na stabiliziranju postojeće veze. Dobri su odnosi s članovima obitelji. I inače bi danas sa svima trebalo što više razgovarati, o što više tema.
21.04.-20.05.
Odnosi u obitelji su vam važni, a trenutno vas stanje ne zadovoljava. Povremeno se osjećate usamljeno. Emotivno stanje nije kakvo biste željeli, ljubav vam je dosta važna, ali stvari će polako doći na svoje. Kroz ovo vam je vrijeme potrebno strpljenje.
21.05.-20.06.
Prilično ćete intenzivno razmišljati o svojim mogućnostima, kao i o onome što vam je na raspolaganju. Manje ste okrenuti obiteljskoj situaciji, no baš bi se tome danas trebali malo više posvetiti. Ipak, poslovi će vam svejedno biti najvažniji.
21.06.-20.07.
Ovaj biste dan mogli provesti dosta mirno, iako postoji mogućnost da vas netko na poslu naljuti. Za sada ne treba planirati ništa novo. Ne želite nagle promjene, ne želite što ne možete potpuno kontrolirati. Dobro bi došlo malo više razmišljanja.
21.07.-21.08.
Uglavnom ste zadovoljni, osjećate kako se situacija u obitelji poboljšava, a i na poslu je bolje. Dosta ćete se truditi oko sitnica koje u domu treba obaviti, a današnji bi dan mogao proći dosta mirno, bez nekih većih događaja. Ipak, ima razloga za razmišljanje.
22.08.-22.09.
S mnogo ste toga zadovoljni, a danas bi moglo biti prisutno i oduševljenje. Nervoza i napetost su nestali. Osjećate sve jaču samouvjerenost, a zbog toga će biti i dosta koristi. Ljubavnom životu treba posvetiti malo više pažnje.
23.09.-22.10.
Sigurno je da nakon većih napora imate pravo na mali odmak od posla. Dobro se osjećate, čak vrlo zadovoljno. Tako ćete danas zračiti optimizmom i širiti oko sebe pozitivno raspoloženje. Bit ćete zadovoljni i obavljenim poslovima.
23.10.-22.11.
Mogla bi vas poprilično zaokupljati ljubavna situacija jer tu nije sve u redu. Napetost je očigledna, treba pronaći rješenja. Danas razgovori neće puno pomoći. Jednostavno, treba na sve smireno reagirati i čekati da napetost prođe.
23.11.-21.12.
Izlet s obitelji danas bi vam dobro došao. Uspjeli biste se dobro odmoriti, lišiti nepotrebnih razmišljanja. Bit će vam važno razgovarati, želite o svemu znati što više. Za posao se trenutno ne treba brinuti, jer se stvari odvijaju dobro.
22.12.-20.01.
Dobro obavljate posao, pa ste zadovoljni rezultatima. Premda vam se ne otvaraju neke nove i velike mogućnosti, ipak vas to neće mučiti. Posebno ne danas, kada ste ipak koncentrirani na izlazak, druženje i na zabavu. No, poslove ne treba zanemariti.
21.01.-19.02.
Mučit će vas odnosi s okolinom i financijska situacija. I u jednome i u drugome vidite probleme. Malo ćete se trgnuti, pokušati vidjeti što vam je sada najvažnije. Međutim, više od svega, danas bi vam dobro došao jedan dulji i pravi odmor.
20.02.-20.03.
Mirni ste i dosta zadovoljni, što vam otvara nove mogućnosti, makar u novim pregovorima. No, u ovome trenutku ne biste trebali previše razmišljati o poslovima. Imate, istina, dosta planova, ali ipak, o njihovoj realizaciji treba razmišljati kasnije.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 25.10.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 18.10.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 11.10.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 11.10.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U životu mi je najvažnije:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Mali Ivica se spremio da izađe u grad, pa pita oca:

- Tata, imaš li para?

Otac mu odgovori:

- Ja imam, ne brini se ti za mene.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik