Glas Istre
Petak
12.02.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
12.02
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Na poslu se sve odvija prema planovima, a imate i dobre odnose sa suradnicima. Ljubavna situacija je skladna. Međutim, vi ste nemirni i nesretni. Kada objektivno sagledate svoju poziciju, shvatit ćete da se ne biste trebali tako osjećati.
21.04.-20.05.
Zadovoljni ste, jer ćete uspjeti riješiti poslovni problem koji će se danas pojaviti. Borbeni ste i radišni i to će donijeti rezultate, a vas učiniti vrlo zadovoljnima i ponosnima. Ljubavni odnosi nisu najbolji pa ćete se boriti za partnerovu pažnju.
21.05.-20.06.
Na poslu neće biti iznenađenja pa možda završite ranije. To vam jako odgovara, jer vam treba slobodnog vremena. Planirajte što više vremena provesti s partnerom ili u traženju partnera, ako ste slobodni. Puno razmišljate o ljubavi.
21.06.-20.07.
Bit ćete usmjereni na razmišljanja o sebi i svojim osjećajima. Teško nalazite zadovoljstvo u svojoj okolini, mada vam ljudi oko vas ne pružaju pravi razlog za nezadovoljstvo. Morat ćete se više potruditi da ih svojom mrzovoljnošću ne otjerate.
21.07.-21.08.
Vrlo ste aktivni i poduzetni. Imat ćete uspješne kontakte sa suradnicima i poslovnim partnerima koji će rezultirati proširenjem postojećeg ili početkom novog posla. Komunikacija s partnerom nije dobra i zbog toga se loše osjećate.
22.08.-22.09.
Započnite prikupljati informacije i raditi na nečem novom što vam može donijeti dobit. Važno je da iskoristite ovo vrijeme za učvršćivanje svoje pozicije i osiguranje dodatnog prihoda. Zadovoljni ste sa svojom ljubavnom situacijom.
23.09.-22.10.
Iz poslovne okoline stizat će pohvale. Činilo vam se da nitko ne primjećuje vaš trud i predanost poslu, ali danas se pokazalo da nije tako. Dobro raspoloženje i ponos na postignut uspjeh kvarit će zajedljivi komentar bliskog suradnika.
23.10.-22.11.
Puni ste snage koja će vam biti od pomoći u rješavanju poslovnih poteškoća koje bi vas mogle zadesiti. Niti ne pomišljate na odustajanje ili povlačenje. Takav stav će donijeti pozitivan rezultat. Budite taktični u odnosu s partnerom.
23.11.-21.12.
Dan će biti u znaku poslovnih obaveza koje rješavate s velikim uspjehom. Uspjeh neće ostati nezamijećen, pa će uz pohvale donijeti i dobit koja će vas jako razveseliti. Iako vam dobro ide, nemojte cijeli dan raditi. Odmorite se.
22.12.-20.01.
Neće vam odgovarati ako morate više sati sjediti na jednom mjestu i obavljati monotoni posao. Ako možete birati, radije odradite poslove vezane za organizaciju i dogovore. Možete li boraviti na otvorenom, danas je pravo dan za to.
21.01.-19.02.
Već od jutra razmišljate kako što prije otići s posla. Zbog takvog stava sve ide naopako pa vam treba i dvostruko više vremena za obavljanje najbanalnijih zadataka. Ovo nije vaš dan za posao. Slobodno vrijeme provedite s partnerom.
20.02.-20.03.
Osjećate olakšanje nakon neugodnog početka tjedna. Bit ćete razgovorljivi i nasmijani. Ta promjena će se svidjeti kolegama na poslu. Moguće je da budete uključeni u novi projekt. Radovat će vas ugodna i opuštena obiteljska atmosfera.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.02.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 03.02.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Srijeda, 03.02.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 26.01.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U životu mi najviše brige zadaju:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

 

Uđe mladić u apoteku i pita:

- Imate li perzervativa?

Kaže apotekar:

- Imamo, naravno.

Mladić kaže:

- Dajte mi onda jedan.

Ovaj mu da taj perzervativ, i taman da će mu naplatiti kaže mladić:

- Ma znate, idem na večeru kod moje djevojke da se upoznam s njezinima. Ona ima jednu predobru sestru, mislim da i njezina sestra nešto očekuje.

I tako mu apotekar da još jedan prezervativ, i taman da mu naplati kaže mladić:

- Ma znate, mislim da i njezina majka očekuje nešto od mene. Dajte mi cijeli paket onda.

I tako mu apotekar da paket i naplati i ovaj ode.

Dođe mladić na večeru, svi su sjeli za stol i pomolili se prije večere. Ali nakon što se sva djevojčina obitelj pomolila mladić se još uvijek moli. Kako je došlo glavno jelo, tako je i otišlo, a mladić se još uvijek moli. Djevojci to čudno i nonšalantno udari mladića nogom ispod stola i kaže:

- Nikad mi nisi rekao da si tako religiozan!?

Mladić odgovori:

- Ni ti meni nikad nisi rekla da ti je otac apotekar.

 

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik