Glas Istre
Četvrtak
23.03.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
23.03
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Vrlo ste realni u sagledavanju poslovne situacije. Suradnicima se vaše mišljenje ne sviđa. Morate razumjeti da neki ljudi vole malo maštati i da im suočavanje sa stvarnošću nije ugodno. Odvojite vrijeme koje ćete posvetiti samo sebi.
21.04.-20.05.
U poslu s vam najbitnije činjenice. Puno vremena ćete potrošiti na njihovo prikupljanje i analiziranje. Trenutno imate puno poslova i obaveza. Umorni ste i razmišljate na koji biste način mogli doći do slobodnih dana koji su vam prijeko potrebni.
21.05.-20.06.
Na život gledate optimistično i pozitivno. Malo je oko vas onoga što smatrate problematičnim. Osim toga imate i vrlo dobre planove, te velike ambicije. Partner će se rado uključiti i pomoći vam oko posla kojim se bavite.
21.06.-20.07.
U ostvarenju poslovnih rezultata ometat će vas ili obiteljska situacija ili nešto drugo vezano za ljude s kojima morate svakodnevno surađivati. Radite na konkretnim poslovima, umjesto da neprestano razmišljate o sporednim problemima.
21.07.-21.08.
Odlučni ste da ostvarite ono što ste si zacrtali i gotovo vas je nemoguće zaustaviti. Bit ćete još odlučniji ukoliko osjetite otpor u okolini u kojoj radite. Smetaju vam kolege koje ne rade na ispravan način i tako ugrožavaju posao.
22.08.-22.09.
Danas je još miran dan. Pripremite se na nešto napetije razdoblje koje slijedi. Osjetljivije poslove bi trebalo završiti ili ih jednostavno ostaviti za neko drugo vrijeme. Danas ćete biti dobro raspoloženi, staloženi i mirni.
23.09.-22.10.
Nalazite se u osobito dobroj poslovnoj situaciji. Ne zanemarujete niti jedan posao, radujete se svakom pomaku. Tražite puno, ali ste svjesni kako to puno nije moguće postići odmah i na brzinu. Zadovoljni ste odnosom s partnerom.
23.10.-22.11.
Vaša će tvrdoglavost sada prilično dolaziti do izražaja. Pomiješali ste poslovni i privatni život i sada se nalazite u kaosu koji niste u stanju riješiti. Mnogi vam nude savjete koje vi ne slušate. Ne možete na sve utjecati.
23.11.-21.12.
Nova informacija bi vas mogla oneraspoložiti ili natjerati na pojačanu aktivnost, međutim, ovo nije pravi trenutak za to. Zapravo, ovo je vrijeme kada je najbolje sjediti, promatrati, zaključivati i što više se zabavljati.
22.12.-20.01.
Problemi u kojima ste se našli odražavaju se na posao, ali i na privatni život i to putem financija. Morate odlučno reagirati i djelovati. U obiteljskom okruženju ne nailazite na potpuno razumijevanje i i to vas najviše muči.
21.01.-19.02.
Približavate se razdoblju u kojem ćete moći ostvariti ciljeve vezane za posao ili uz nešto drugo što smatrate važnim. Bilježit ćete uspjeh, biti ćete hvaljeni i poštovani. Imate puno razloga da budete ponosni i zadovoljni.
20.02.-20.03.
Odlučite što vam je najbitnije i o tome donesite jasan stav koji ćete prezentirati kolegama. S takvim stavom biti ćete puno ozbiljnije shvaćeni. Ukoliko vam je nešto promaklo, nađite vremena da to nadoknadite. Budite realni.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 14.03.2017  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 14.03.2017  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 28.02.2017  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
O zbivanjima se najčešće informiram putem:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Uhvatio papagaj zlatnu ribicu i ona mu kaže da će mu, ako je pusti, ispuniti želju. Pusti je on, a ribica će njemu:

- Dobro, reci koja je želja?

Papagaj:

- Koja je želja!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik