Glas Istre
Srijeda
25.11.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
25.11
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Poslovna situacija je dobra i ostvarit ćete dosta uspjeha što će u vama stvarati želju za novim dokazivanjem. Premda će se pojavljivati problemi, uspješno ćete ih rješavati. Vrlo je dobro vrijeme za pregovore. O ljubavi nećete previše razmišljati.
21.04.-20.05.
Problemi vas neće zaustavljati i trudit ćete se pronaći najbolji način za realizaciju svojih planova. Međutim, ipak biste trebali bolje procijeniti trenutnu poslovnu situaciju i svoje mogućnosti. Potrebno je više pažnje posvetiti ljubavnoj situaciji.
21.05.-20.06.
Na poslu postoje problemi, no najviše bi vas mogli opterećivati pogoršani odnosi s poslovnom okolinom. Teško ćete se nametati svojim stavovima, a mogući su i sukobi. Zbog toga bi bilo najbolje ne ulaziti ni u kakve ozbiljne rasprave.
21.06.-20.07.
Poslovne okolnosti su vam naklonjene i trebali biste se više truditi kako biste to iskoristili. Potrebno je završiti započete poslove i širiti svoje poslovne kontakte. Sada biste mogli napraviti i neke veće poslovne pomake. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.07.-21.08.
Na poslu ćete se dobro osjećati. Rješavat ćete poslovne probleme, a moći ćete i uspješno pregovarati. Poslovna situacija je dobra, no uz malo više truda možete je učiniti još boljom. U odnosima s partnerom moglo bi biti manjih problema.
22.08.-22.09.
Potrebno je dobro razmisliti o onome što se događa na poslu. Poslovne okolnosti vam nisu naklonjene i zbog toga ne biste trebali donositi važne odluke niti bilo što mijenjati. Potrebno je izbjegavati sukobe. Ljubavna situacija bit će dobra.
23.09.-22.10.
Na poslu ćete biti dosta angažirani, a rado ćete prihvaćati nove poslovne izazove. U svojoj ćete se okolini dobro osjećati i dosta ćete razgovarati o svojim planovima. Poslovne okolnosti su vam naklonjene. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.10.-22.11.
Nećete željeti ništa prepustiti slučaju. Dosta ćete se truditi kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju i u tome ćete biti uspješni. No, ipak biste morali više paziti na ono što se događa u vašoj okolini. Ljubavna situacija bit će dobra.
23.11.-21.12.
Na poslu ćete imati dosta obaveza i to će vam smetati. Danas bi u vašoj poslovnoj okolini moglo biti napetosti. Ne upuštajte se u nove poslove. Morali biste dobro procijeniti svoje trenutne mogućnosti. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.12.-20.01.
Poslovne okolnosti su vam naklonjene i zbog toga biste morali više raditi na realizaciji svojih planova. Potrebno je učvrstiti poslovnu poziciju. Možete donositi važnije odluke i tražiti nove poslovne izazove. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.01.-19.02.
Bit ćete zadovoljni onim što se događa na poslu. Neke ćete planove uspješno realizirati, a moći ćete riješiti i neke veće poslovne probleme. Imat ćete dobre odnose s okolinom. U odnosima s partnerom moglo bi biti problema.
20.02.-20.03.
Problemi bi se mogli pojaviti tamo gdje ih niste očekivali. Imat ćete obaveza i to će vas opterećivati. Morali biste pažljivije promatrati ono što se događa na poslu. Nije vrijeme za pregovore niti za donošenje oduka. Ljubavna situacija bit će dobra.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Ponedjeljak, 23.11.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 17.11.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 10.11.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 10.11.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ove zime grijat ću se na
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Razgovaraju dvije prijateljice:

- Što je tvoj suprug po zanimanju?

- Agronom glazbenog smjera.

- Pa što radi?

- Čuva ovce i svira frulu.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik