Glas Istre
Subota
26.07.2014.
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Makar s mislima o budućim poslovnim potezima, danas ćete se imati i vremena i razloga provesti i odmoriti. Prošlih je nekoliko dana bilo napeto i treba vam stanka. U očekivanju sređivanja poslovnih i drugih problema danas ćete se osjećati dosta dobro.
21.04.-20.05.
Još će povremeno dolaziti valovi napetosti. Međutim, sve to neće utjecati na vaš optimističan stav prema budućnosti, a posebno prema onome što se trenutno događa. Okolina neće ni zamijetiti koliku količinu snage ulažete u rješavanje problema.
21.05.-20.06.
Određena količina nezadovoljstva, potaknuta osjećajem skučenosti u poslovnom djelovanju i nepovoljnim odnosom sa suradnicima, mogla bi danas obilježiti vaše raspoloženje. Ipak, trudit ćete se ostati mirni i prilagoditi se okolnostima.
21.06.-20.07.
Ukoliko vas ne savlada umor i želja za ostankom kod kuće, danas biste se mogli dosta družiti. Mogli biste susresti stare prijatelje s kojima imate razloga razmijeniti neke informacije ili jednostavno, ležerno porazgovarati. Treba vam više opuštenosti.
21.07.-21.08.
Napetost će popustiti pa ćete se osjećati znatno bolje. Ovo bi vrijeme trebalo, ako je to zbog obaveza moguće, iskoristiti za kraće putovanje. Ako to nije moguće, tada budite više s obitelji. U svakom slučaju odgovarat će vam šetnja.
22.08.-22.09.
Usprkos tome što trenutno ne očekujete ništa osobito, ipak ste ambiciozni i polako, na svoj način, želite ostvariti neke ciljeve. No, danas neće ići ono na čemu najviše inzistirate, ma o čemu se radilo, zato ćete biti i dosta nemirni i nezadovoljni.
23.09.-22.10.
Promjenljivo raspoloženje natjerat će vas na ozbiljnije razmišljanje o poslu, a posebno o većem angažmanu u onome što ocjenjujete posebno važnim za budućnost. Ne želite ni s kim kvariti odnose, što znači da ni na čemu nećete previše inzistirati.
23.10.-22.11.
Ukoliko dovoljno pazite na zdravlje te ako se dovoljno krećete i ako se izlažete potrebnim naporima, moći ćete biti mirni. Sada je ipak zdravlje u prvome planu, ostalo će se ionako razvijati poprilično dobro. Bit će problema, ali ćete ih savladavati.
23.11.-21.12.
Morat ćete unutar svojeg obiteljskog okruženja voditi razgovore koji vam danas neće biti osobito ugodni. Možda ćete morati odgovarati na pitanja na koja vam neće biti ugodna. No, objašnjavanje je u ovome trenutku ipak potrebno.
22.12.-20.01.
Opustite se i što ležernije odradite svoj dio posla. Nema posebnog razloga za razmišljanje o problemima. Možete se opustiti pa čak i zabaviti. Ljubavna situacija je još uvijek problematična i ne donosi vam previše razloga za radost, no to će se uskoro promijeniti.
21.01.-19.02.
Prilična sklonost introspekciji proteklih nekoliko dana vas je uvukla u razmišljanja. Danas ćete se ipak razbuditi. Tako ćete, kao nakon dobrog odmora, krenuti u obilazak prijatelja, ali ćete dosta razgovarati i o poslu i o poslovnim planovima.
20.02.-20.03.
Sada treba izbjegavati naglost i neoprez. Svjesni ste kako vam okolnosti nisu osobito naklonjene, a jednako tako, shvaćate kako usprkos osjećaju neke nove snage, ne možete baš sve. Potrebno je dobro organizirati vrijeme i procijeniti mogućnosti.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 22.07.2014  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 08.07.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 08.07.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Na vratima neba stoji jako ljut čovjek i viče:

- Pa što se zbiva? Što ja tu radim? Imam samo 35 godina, ne pušim, ne pijem, jučer sam rano legao u krevet! Što radim ovdje? Sigurno je neka greška! Molim vas da provjerite!

- Još nam se nikada nije dogodila greška, odgovori Sveti Petar, dodavši: Ali provjerit ću. Kako se zovete?

- Ivan Horvat.

- Koje vam je zanimanje?

- Automehaničar.

- Ah, da, evo, našao sam vas. Ivan Horvat, automehaničar. E, pa, gospodine Horvat, prema našim podacima vi ste umrli od starosti.

- Od starosti?

- Nemoguće! Pa imam samo 35 godina!

- Pa ne znam… Zbrojili smo sve sate rada koje ste zaračunali mušterijama i to ispada 126 godina, odgovori mu Sveti Petar.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik