Glas Istre
Srijeda
01.10.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
01.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Prilično će vas opterećivati razmišljanje o poslu. Potrebno je malo se udaljiti od posla i pokušati pronaći smisao u nekim drugim stvarima. Morat ćete malo više i ozbiljnije razmišljati o onome što dolazi.
21.04.-20.05.
Ne ide sve kako treba. Danas biste mogli biti i dosta napeti, ali svejedno pojačavate svoju radnu aktivnost. Ponekad to činite čak i kada znate da neće biti velikih uspjeha. Upornim radom dosta se toga negativnog može popraviti.
21.05.-20.06.
Prilično mirna situacija na poslu donijet će vam mnoštvo novih ideja. No, bit će potaknuto i vaše razmišljanje o seksualnosti. Događa se da je vaš erotski naboj pojačan, što će vas tjerati na traženje zabave.
21.06.-20.07.
Ovih biste dana trebali biti nešto oprezniji. Sve treba gledati podozrivo, uvijek pomalo s distance. Mnogo toga što se sada događa ste sami prouzročili i treba raditi na ispravljanju, ako je nešto krivo.
21.07.-21.08.
Neće vas omesti trenutni problemi. Imate planove i želite ih ostvariti. U ostvarenju onoga što želite niste nametljivi. Ovih ćete dana manje govoriti, a znatno više raditi.
22.08.-22.09.
Trenutno ništa ne treba gledati kao veliki problem. Probleme ćete puno lakše rješavati nego što vam se to u ovome trenutku i u ovim okolnostima kakve jesu čini. Ipak ste u mirnijem poslovnom razdoblju.
23.09.-22.10.
Dosta očekujete od narednih dana. Najvažnije vam je sređivanje odnosa sa suradnicima, ali i sa članovima obitelji. Kada to sredite onda možete krenuti naprijed. Bit će napetih situacija.
23.10.-22.11.
Želite završiti neke započete poslove. Udaljavate se od onoga što smatrate manje važnim jer ne želite gubiti vrijeme. Imate dosta novih i dosta dobrih ideja i ambicija. Na tome bi trebalo ustrajati, no u svemu ipak oprezno.
23.11.-21.12.
Možete biti dosta mirni. Poslove ćete obavljati mirno, bez pretjeranih napora. Situacija oko vas je dosta zanimljiva, bit će novih poslova i uspjeha. Svakako bi trebalo ustrajati na poboljšanju poslovne pozicije.
22.12.-20.01.
Bit će manjih problema u poslovnoj okolini. Rezultati će dolaziti polako, zbog čega ćete postajati i nestrpljivi. Tek kada se dogodi nešto konkretno, bit ćete malo zadovoljniji.
21.01.-19.02.
Bit će vam ugodno raspravljati o raznim stvarima koje nisu toliko vezane uz posao. Premda ste svjesni toga da treba ustrajnije raditi, danas za to nećete biti previše raspoloženi.
20.02.-20.03.
Ono što trenutno imate je dobro, to ne treba ispuštati. Poneki, ali ne i pretjerani rizici, mogli bi vam se i isplatiti. No, potrebno je uvijek o svemu dobro promisliti, o svakom poslovnom koraku.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto mi je proteklo u znaku:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Nastavnik pita učenike:
- Navedite mi neki primjer za slučajnost.
Javi se Perica iz zadnje klupe:
- Moj tata i mama vjenčali su se istog dana!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik