Glas Istre
Srijeda
01.04.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
01.04
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Vaš će osjećaj za poslovnu ravnotežu, suradnju i zajednički rad biti vrlo dobar. To će vam pomoći u mnogim, posebno u poslovno problematičnim situacijama. Danas bi se mogli dobro osjećati, a imat ćete dovoljno vremena za odmor.
21.04.-20.05.
Imat ćete dosta obaveza, ali vam to neće smetati. Imat ćete dovoljno snage i moći ćete obaviti sve što treba. Posebno bi vas mogli radovati dobri odnosi sa suradnicima kao i širenje poslovnih kontakata. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.05.-20.06.
Napetost na poslu natjerat će vas na razmišljanje. Nećete biti zadovoljni onim što se događa. Problem bi mogli biti i kontakti sa suradnicima i poslovnim partnerima. Danas ćete imati dovoljno vremena razmisliti o svemu.
21.06.-20.07.
Poslovna situacija je dobra, ali morate biti uporniji kako biste riješili važnije probleme. Ne treba čekati neki povoljniji trenutak, jer su vam sada otvorene mnoge mogućnosti. Moglo bi biti i novih, dobrih poslovnih prilika i to treba iskoristiti.
21.07.-21.08.
Danas biste mogli dosta razmišljati o svojim poslovnim željama i kako ih ostvariti. Dobro ćete razmisliti o svim mogućnostima koje imate i dobro ćete procijeniti u kojem smjeru treba raditi. Bit ćete uspješni i zbog toga vrlo zadovoljni.
22.08.-22.09.
Na poslu bi se mogli pojaviti problemi, a bit ćete nezadovoljni jer ćete se dosta truditi, a bit će malo rezultata. Neki bi vam se napori mogli učiniti uzaludnima. Pokušajte se prilagoditi trenutnim okolnostima. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.09.-22.10.
Željet ćete oko sebe mirnu situaciju. Pokušavat ćete popraviti odnose sa suradnicima i svaki spor koji bi se mogao pojaviti. U tome ćete biti dovoljno uspješni. Imat ćete dosta planova i trudit ćete se kako biste ih što prije i bolje realizirali.
23.10.-22.11.
Bit ćete prilično mirni jer danas neće biti razloga za pojačanu brigu o poslovima. Dosta će vam toga uspijevati i bit ćete zadovoljni. Pokušajte pronaći više vremena za rekreaciju i za boravak na otvorenome. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.11.-21.12.
Dobro ćete promatrati što se događa na poslu, ali danas ne bi bilo dobro donositi neke veće odluke. U odnosima s poslovnom okolinom moglo bi biti napetosti i problema. Izbjegavajte rizične poslove. Ljubavna situacija bit će dobra.
22.12.-20.01.
Uglavnom ste zadovoljni trenutnom poslovnom situacijom. Dosta ste postigli, ali biste htjeli postići više i zato ćete se još više truditi. Trebat ćete više vremena posvetiti planiranju. U ljubavnom životu bi moglo biti napetosti i problema.
21.01.-19.02.
Danas biste mogli biti dobro raspoloženi. Imat ćete dovoljno vremena za razmišljanje o svemu što se događa u vašoj okolini, a posebice o nekim novim poslovnim izazovima koje nećete izbjegavati. Imat ćete dobar društveni život.
20.02.-20.03.
Na poslu ne bi trebalo biti većih problema, no svejedno pojavit će se dosta napetosti, a mogući su i manji sukobi sa suradnicima. Bit ćete umorni i željet ćete što prije završiti sa svojim obaveza kako biste se mogli odmaknuti od posla i odmoriti se.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 31.03.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 24.03.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 24.02.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 24.02.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita djecu učiteljica znaju li što je to gorila.
Javlja se jedan dječak i kaže:
"To je životinja i živi u zološkom vrtu"
Javlja se drugi dječak i kaže:
"Učiteljice moj tata je biznismen i njega čuvaju gorile"
I na kraju javi se cigo i kaže:
"Kod mene je jednom nestala struja i moja mama upalila svijeću i ona je gorila..."

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik