Glas Istre
Utorak
30.08.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
30.08
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Ne treba nigdje žuriti. Ovo je na dosta načina za vas poticajan dan u kojem neće biti nekih većih i izraženijih problema zbog kojih bi se trebalo brinuti. U povoljnom ste poslovnom razdoblju. Međutim, probleme će vam ovih dana stvarati emocije.
21.04.-20.05.
Dosta je problematična situacija na poslu. Niste nesigurni, ali biste s nečim mogli biti razočarani. Možda s nestrpljenjem očekujete trenutak kada ćete se osloboditi poslovnih stega, kočnica i problema. No, treba se i malo više odmarati.
21.05.-20.06.
Ovo bi, usprkos problemima na poslu, ipak mogao biti lijep, ugodan, u svemu vam naklonjen dan pa ćete se i dobro osjećati i oko sebe širiti pozitivne, dobre vibracije. Poslove ćete obavljati bez zaostatka, a sa suradnicima će kontakti biti nešto bolji.
21.06.-20.07.
Trebali biste više raditi, a manje razmišljati. To vam je sada potrebno. Nemojte se pretjerano udubljivati u probleme jer će vam se, ako se u njih udubite, činiti većima. Važno je prikupiti hrabrosti kako biste pokrenuli neke stvari.
21.07.-21.08.
Pred vama je dosta napet radni dio tjedna. Zato strpljivo obavljajte što morate, a onda potražite odmor, mir, prostor za razmišljanje. Putovanja nisu preporučljiva, niti obavljanje nekih rizičnijih poslova. Držite se svojeg terena, tamo gdje ste sigurni.
22.08.-22.09.
Bit će napetosti na poslu, ali ćete to nekako sređivati. Odnosi u obiteljskom okruženju su dosta dobri i u njima ćete uživati najviše što možete. Mogli biste se posvetiti nekim poslovima koji bi možda mogli i pričekati. No, to bi moglo biti i korisno.
23.09.-22.10.
Mirniji ste nego prethodnih dana, iako je emotivna situacija i dalje dosta napeta. Mnogo je toga iza vas, sada je pred vama razdoblje s malo više mira. Na temelju onoga što ste do sada napravili, doći će i neki rezultati. Ovo je za vas prilično miran dan.
23.10.-22.11.
Ne bi danas trebalo biti nekih osobito velikih problema, ali napetost će se vrlo vjerojatno pojaviti. Zato, ako se takvo što dogodi, pokušajte se smiriti, racionalno o svemu razmišljati i prije bilo kakvih oduka, dobro promisliti.
23.11.-21.12.
Imate li priliku krenuti na putovanje, to bi trebalo iskoristiti. Kada vam poslovi idu dobro, a profesionalna sigurnost se čini u redu, tada vam je uvijek dobra promjena sredine. To vas ispuni, to na vas može vrlo dobro djelovati.
22.12.-20.01.
U poslovnom ste razdoblju kada je moguće napredovanje, dobivanja pohvala i probijanja novih putova. No, tu su i nešto povoljnije mogućnosti zarade, općenito poboljšanje financijske, materijalne situacije. To bi vas moglo obradovati.
21.01.-19.02.
Vjerojatno ćete se suočiti s nekim novim kočnicama na poslu. Možda to neće biti nešto posebno veliko, nešto osobito problematično, međutim, ipak bi se vaše raspoloženje moglo na trenutak poremetiti. Treba vam nešto više koncentracije.
20.02.-20.03.
Uživajte u predstojećim danima. Uživajte u ljubavi, zabavama, ali jednako tako i u obiteljskom okruženju. Svugdje će vam biti dobro ako iz misli izbacite zabrinutost koja je na trenutke prisutna, ali koja sada uopće nije potrebna. Na poslu se više trudite.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.08.2016  1 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto je...
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Ulazi sredovječna gospođa u restoran, sjedne za stol i pita konobara Hasu:

- Možete li uključiti klimu, jako je toplo...

- Može, nema problema, reče Haso.

Nakon 15 minuta gošća ponovo pozove konobara i upita ga:

- Možete li isključiti klimu, jako je hladno.

- Može, nema problema, odgovori Haso.

Nakon pola sata gošća ponovo pozove konobara i upita ga da ovaj put uključi klimu jer je jako toplo, na što Haso odgovori da nema problema.

Sve to promatra Mujo za drugim stolom i pozove Hasu i upita ga:

- Zašto te ova žena zafrkava stalno, te uključi, te isključi klimu?!?

- Ma zafrkavam ja nju, mi uopće i nemamo klimu…

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik