Glas Istre
Četvrtak
29.01.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
29.01
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Na poslu ćete se dobro osjećati. Tražit ćete mogućnosti za realizaciju poslovnih planova. Uspjeh vam je važan radi učvršćivanja poslovne pozicije. Komunikacija s okolinom bit će bolja nego prethodnih dana no ne i posve dobra.
21.04.-20.05.
Izbjegavat ćete zategnute i nejasne situacije, posebno ako netko na vas vrši poslovni pritisak i ako vas požuruje. Imate svoj način rada i bit ćete zadovoljni ako vam se dozvoli raditi na način koji vam odgovara. Na poslu su moguće napetosti.
21.05.-20.06.
Bit ćete prilično zadovoljni razvojem poslovne situacije. Razbudit će se vaša komunikativnost i pojačati kreativnost i lako ćete uspostavljati nove poslovne kontakte. U ljubavnom životu doći će do pozitivnih promjena.
21.06.-20.07.
Trebali biste više raditi na poboljšanju ili širenju poslovnih kontakata. Nije se potrebno zadržavati samo na onome što vam je trenutno potrebno i korisno. Bilo bi dobro više razmišljati i o onome što bi se moglo događati u budućnosti.
21.07.-21.08.
Poslovna situacija vam nije naklonjena. Mogao bi vas iznenaditi poneki nagli obrat poslovne situacije. Sada je u svemu što radite potreban oprez. Bit će problema i u odnosima sa suradnicima. Ljubavna situacija je vrlo dobra i stabilna.
22.08.-22.09.
Sada biste, u okolnostima u kojima se nalazite, trebali iskoristiti svaku dobru priliku. U vama je probuđena poslovna znatiželja i zbog toga ćete težiti novim poslovnim izazovima. Bit ćete vrlo zadovoljni svojim društvenim životom.
23.09.-22.10.
Poslovna situacija je uglavnom dobra i od vas se danas neće tražiti pojačani angažman. Moći ćete mirno razmišljati o nekim svojim planovima, ali i uspješno raditi na širenju poslovnih kontakata. Ljubavna situacija mogla bi se pogoršati.
23.10.-22.11.
Na poslu će se pojaviti dosta novih problema koje će trebati odmah rješavati. To će vam odvlačiti pažnju od poslovnih planova. Međutim, sada se treba prilagoditi okolnostima. Bit ćete nezadovoljni, ali to nećete pokazivati.
23.11.-21.12.
Vrlo ste odgovorni prema svemu što radite i ne želite ni od čega odustati, čak ni kada se pojave ozbiljniji problemi. Odnosi sa suradnicima bit će dobri, a uspješno ćete širiti svoje poslovne kontakte. Ljubavna situacija bit će dobra.
22.12.-20.01.
Premda na poslu ima problema ipak ima i dosta toga zbog čega možete biti zadovoljni. Neke ste teže situacije prošli i sada treba razmišljati o onome što dolazi. U odnosima s partnerom mogli bi se pojaviti problemi i tome treba pokloniti veću pažnju.
21.01.-19.02.
Na poslu ćete se dosta truditi, posebice kako biste riješili neke probleme koji vam mogu smetati u realizaciji planova. No, kako vam okolnosti nisu naklonjene, trebali biste raditi polako i o svemu dosta razmišljati kako bi izbjegli pogreške.
20.02.-20.03.
Poslovna situacija je dobra. Otvarat će vam se mogućnosti za realizaciju planova i za poboljšanje odnosa sa suradnicima. No, prije nego krenete u nešto novo trebali biste završiti započete poslove. Imat ćete dobre odnose s partnerom.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 27.01.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Nedjelja, 18.01.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 13.01.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 13.01.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita majka Pericu:
- Gdje nam je cjediljka?
Na što joj Perica odgovori:
- Bacio sam je! Bila je prepuna rupica...

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik