Glas Istre
Četvrtak
21.08.2014.
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Uskoro će poslovi krenuti znatno bolje. Bit ćete zadovoljniji učinjenim i zato ćete se imati razloga dobro osjećati. Ljubavni život je i dalje zanimljiv i s tim ste zadovoljni. Ipak, puno ste više angažirani u poslovima bez čega sada ne možete.
21.04.-20.05.
Nakon duljeg problematičnog razdoblja počet ćete nailaziti i na neke dobre stvari u poslovanju. Emotivna situacija je još problematična, odnosi s partnerom nisu onakvi kakvi bi vas zadovoljavali. Ipak, osjećate kako možete dosta napraviti kako bi se to popravilo.
21.05.-20.06.
Dosta je novih mogućnosti koja vam se otvaraju. Bit ćete povremeno zabavljeni ljubavnom situacijom posebno jer se pojačava vaš erotski naboj. Željet ćete riješiti sve probleme, što ipak nije moguće. Treba ići polako i redom.
21.06.-20.07.
Mogli biste dosta od onoga što ste planirali sada i napraviti. Poslovi se dobro razvijaju, a ambicije polako rastu. Premda se ne događa ništa posebno, zadovoljavaju vas i manji uspjesi. Ljubavna situacija je trenutno dosta stabilna.
21.07.-21.08.
Poželjet ćete još odmora i mirniju atmosferu na poslu. Ne bi se moglo reći da ćete u nečemu što je vezano uz ljubav posebno uživati. Uglavnom se zadržavate na upoznavanju i ispitivanju terena. Ovo baš i nije trenutak za neke veće akcije.
22.08.-22.09.
Mogli biste početi realizirati neke svoje poslovne ideje. Dobra ljubavna situacija dobro će utjecati na vaše raspoloženje, ali ipak, tu je stalno potrebna pažnja. Najvažnije je ne gubiti se u dilemama u pogledu svojih poslovnih ciljeva.
23.09.-22.10.
Ulagat ćete dosta napora kako biste dovršili neke zaostale poslove te uz sve to, svoju profesionalnu poziciju učinili stabilnom. U ljubavi nema nekih većih teškoća, više toga ide dobro, nego loše. Zbog toga se u vama stvara optimizam i dosta ste zadovoljni.
23.10.-22.11.
Problema na razini poslovne komunikacije bit će sve manje. Bit će manje problema i zbog nekih nerealnih planova. Polako ćete uspijevati pronaći mjeru u razgovorima sa suradnicima, a treba malo više razmišljati o onome što vam se govori.
23.11.-21.12.
Pred vama je puno posla, bilo da se radi o zaostalim obavezama ili nečem novom. Dosta ćete se truditi, što bi na koncu moglo donijeti i rezultate. Emotivna situacija je dobra i stabilna, što jako utječe na vaš optimizam.
22.12.-20.01.
Imat ćete razloga biti zadovoljni i dobro raspoloženi. Poslove ćete obavljati sa zadovoljstvom. Prilično je povoljno i za ljubav što bi vam trebalo omogućiti nove ljubavne susrete, ali i nove događaje. Takvo nešto bi vas sigurno osvježilo.
21.01.-19.02.
Premda vaša upornost nije u pitanju, problemi na poslu su očigledni. Od toga ne želite bježati. Imat ćete jaku želju za uspjehom i velike ambicije. Uglavnom vam ništa neće biti teško napraviti. Ljubavna situacija je još uvijek problem.
20.02.-20.03.
Budite oprezniji u financijskim poslovima. Ovo je vrijeme vrlo dobro za stvaranje novih poslovnih veza. Imat ćete dobre namjere, samo prije novih poteza, treba dobro razmisliti. Mogli biste ući i u nešto ozbiljnije, a za to treba dobar plan.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Subota, 09.08.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 29.07.2014  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 29.07.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Mali Ivica dolazi iz škole, pa kaže ocu: Tata, ti si nogometaš pa ćeš me sigurno razumjeti.
Otac ga upita: O čemu ti to sine?
Ivica će spremno odgovara: Produžio sam ugovor s petim razredom na još godinu dana!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik