Glas Istre
Utorak
21.04.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
21.04
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Imat ćete dosta poslovnih mogućnosti i pokušat ćete pronaći ono što biste mogli najlakše ostvariti. Važno vam je učvrstiti poslovnu poziciju, ali sada nije potrebno paziti na probleme koji će se pojavljivati. Izbjegavajte rizične poslove i veća ulaganja.
21.04.-20.05.
Imate dosta planova, a možete raditi onako kako smatrate da je najbolje. Sami ćete odlučivati o svemu. Ipak, rado ćete poslušati poneki savjet. O problemima danas nećete previše razmišljati. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.05.-20.06.
Sada biste mogli biti dosta kreativni. Nemate razloga slušati druge. Postupajte po svojem nahođenju. Imat ćete vrlo dobre odnose s okolinom, a rado ćete o svemu razgovarati. Na poslu ćete se dobro osjećati i nećete izbjegavati obaveze.
21.06.-20.07.
Više biste trebali raditi na poboljšanju odnosa sa suradnicima, ali i na širenju poslovnih kontakata. Trebali biste više raditi i na poboljšanju svojeg društvenog života. Na poslu bi se mogli pojaviti problemi koje bi trebalo odmah rješavati.
21.07.-21.08.
Imat ćete dosta želje za radom. Poslovne okolnosti su vam naklonjene i moći ćete ostvariti neke svoje planove. Na poslu ćete se dobro osjećati, a imat ćete i dobar društveni život. Okolina će vas dobro prihvaćati. Ljubavna situacija bit će dobra.
22.08.-22.09.
Na poslu ćete se dobro osjećati. Dosta je toga što biste željeli napraviti, a imat ćete i dosta mogućnosti. Posebno će vam odgovarati pregovarački poslovi. Trebali biste raditi na učvršćivanju poslovne pozicije. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.09.-22.10.
Premda ćete dosta raditi, neće biti dovoljno rezultata. Bit ćete nezadovoljni i tražit ćete rješenja za probleme koji se pojavljuju. Morali biste biti oprezni, posebno u poslovima u kojima su potrebna veća ulaganja. Sada treba izbjegavati rizike.
23.10.-22.11.
Uspješno ćete rješavati poslovne probleme. Trudit ćete se uspostaviti bolje odnose sa suradnicima i u tome ćete biti uspješni. Dosta ćete razgovarati o svojim planovima, ali i promatrati što se sve događa u vašoj okolini.
23.11.-21.12.
Zadovoljni ste onim što radite i ne želite ni od čega odustati. Odnosi sa suradnicima bit će dobri, a trudit ćete se kako biste poboljšali poslovnu poziciju. Dosta ste angažirani i zbog toga biste se trebali više odmarati i više se zabavljati.
22.12.-20.01.
Na poslu bi se mogli pojaviti problemi. Trebali biste dobro razmisliti o onome što dolazi. U razdoblju ste u kojem je potrebno dobro paziti na sve što se događa, a potrebno je izbjegavati rizične poslove. U ljubavi bi moglo biti problema.
21.01.-19.02.
Imat ćete mogućnost realizirati neke važnije poslovne planove. Komunikacija sa suradnicima bit će dobra, a imat ćete snage za rješavanje većih problema. Bit ćete zadovoljni društvenim životom. Odnosi s partnerom bit će dobri.
20.02.-20.03.
Ne biste trebali izbjegavati obaveze ni probleme. Uz jači angažman možete popraviti svoju poslovnu poziciju i početi s realizacijom nekih svojih planova. Poslovne okolnosti su vam naklonjene i to treba iskoristiti. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.04.2015  1  2 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 31.03.2015  1  2 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita djecu učiteljica znaju li što je to gorila.
Javlja se jedan dječak i kaže:
"To je životinja i živi u zološkom vrtu"
Javlja se drugi dječak i kaže:
"Učiteljice moj tata je biznismen i njega čuvaju gorile"
I na kraju javi se cigo i kaže:
"Kod mene je jednom nestala struja i moja mama upalila svijeću i ona je gorila..."

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik