Glas Istre
Četvrtak
26.05.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
26.05
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Polako, ali vrlo uspješno rješavate brojne dileme koju su do sada postojale. Zato sada hvatajte zalet, dobro se pripremite i većima bi toga mogla na koncu ispasti dobro. Postoje razne mogućnosti djelovanja, treba pažljivo odabrati što je najbolje.
21.04.-20.05.
Morate se pomiriti s time da vam ne ide sve baš od ruke. Morat ćete se boriti i protiv problema koje su drugi napravili jer to osjećate kao svoju dužnost. No, ne treba u tome pretjerivati, posebice u situaciji kada je bolje što manje se isticati.
21.05.-20.06.
Ovo je uglavnom uobičajeno napetiji poslovni dan, ništa posebno, ali ipak će vaše raspoloženje biti pokvareno ili nekom informacijom ili nekim potezom nadređenih. Međutim, kako se i inače osjećate sve bolje, to vam neće biti posebno važno.
21.06.-20.07.
Uvjereni ste da vodite igru koja se splela oko vas, duboko ste uvjereni u svoju konačnu pobjedu. To je dobro za vas, barem nakratko. Naime, ono pravo tek dolazi, pokazat će se do koje ste mjere pobjednik. Možda rezultati i neće biti tako dobri.
21.07.-21.08.
Ne treba sada podilaziti nikome i ničemu. Držite se osnovnih principa, onoga što imate, držite se provjerenih prijatelja, dobrih poznanika, suradnika u čiju ste se odanost već više puta osvjedočili. Podrška vam i dalje treba.
22.08.-22.09.
Brige ostavite za kasnije, makar bi vas i danas mogle pritiskati. Hoće li netko biti nepažljiv prema vama u krugu obitelji ili će se dogoditi nešto drugo, to je sada pitanje, ali je sigurno kako bi vas nešto moglo oneraspoložiti. Na poslu se više trudite.
23.09.-22.10.
Balansiranje je dobro dok uspijeva, kada prestane uspijevati onda se nađete na kliskom terenu, što za vas znači da dolazite u situaciju kada treba o nečemu konačno i odlučivati. Pa ipak, morate se za nešto odlučiti. To je sada dosta važno.
23.10.-22.11.
Najradije biste oko sebe imali ljude koji se znaju veseliti i koji će vas znati nasmijati. Možda vam i nije uvijek do smijeha, ali sada želite zaboraviti brige. Ima ih, naravno, pojavljuju se, ali se protiv toga treba boriti. Sada imate dosta snage.
23.11.-21.12.
Možda će vam poziv na službeni put ili poziv za obavljanje nekog težeg posla danas malo pokvariti planove, no neće to biti ništa strašno. Zapravo, možete biti zadovoljni, čak i ako vam se u ovome trenutku ne čini tako.
22.12.-20.01.
Ne želite na poslu nikakvih dilema. Ne činite ništa što bi bilo protivno vašim uvjerenjima i što bi se kosilo s vašim stavovima. Jasno ćete svima davati do znanja što mislite, što želite i posebno, koliko vrijedite. To vam je važno jer se želite dokazati.
21.01.-19.02.
Istina je da su prisutne dileme, ali se njima danas ne biste trebali opterećivati. Uostalom, napravili ste dobre poslovne korake, a emocije su stabilne, tako da će i vaša koncentracija biti puno bolja nego što trenutno mislite i očekujete.
20.02.-20.03.
Danas nećete biti toliko smireni, međutim, izađite, provedite se i sve će biti u redu. Obavite svoje poslove najbolje što možete kako nitko ne bi mogao imati neke veće prigovore. No, neće biti ništa čudno ako vam ljubavna situacija zadaje glavobolje.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Srijeda, 25.05.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Srijeda, 18.05.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 18.05.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 10.05.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Slobodno vrijeme najrađe provodim:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dođe plavuša kod profesora da ispravi ocjenu, pa je profesor pita:

- Šta imaš?

- Imam dvije četvorke, maznim glasom će studentica.

- Čekaj me poslije škole, poveseli se bezobrazni profesor.

Nakon škole studentica pričeka profesora.

- Evo sad ću vam ih pokazati tu na parkingu - crvenu četvorku mi vozi mama, a plavu tata, oboje su došli na razgovor s vama.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik