Glas Istre
Petak
30.09.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
30.09
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Uskoro bi poslovi mogli krenuti znatno bolje pa ćete biti zadovoljniji učinjenim i dobro ćete se osjećati. U ljubavi postaje zanimljivo, a mogla bi vam se dogoditi i avantura. Predstojeći vikend dobro će vam doći kako biste prikupili snagu i zabavili se.
21.04.-20.05.
Treba više misliti na zdravlje. Pokušajte se odmarati i ne misliti toliko na poslovne probleme. Neke će stvari ovih dana ići puno lakše, bit ćete uspješniji, ali to je još uvijek daleko od onoga što trebate. Emotivna situacija će vas posebno zabrinjavati.
21.05.-20.06.
Oscilacije u vašem odnosu prema poslu su velike. Uglavnom, više ste nezadovoljni nego zadovoljni. Željet ćete neke promjene. Bit ćete prilično zabavljeni poslovnom situacijom tako da o drugim stvarima nećete imati previše vremena razmišljati.
21.06.-20.07.
Dosta toga možete napraviti, ali za sve su potrebni napor i trud. Vaše ambicije su dosta velike, puno ćete o tome govoriti. Pa ipak, usprkos tome, čini vam se kako se ne događa ništa posebno. Ljubavna situacija je prilično dobra ali nema novih događaja.
21.07.-21.08.
Nećete izbjegavati veće poslove, kao ni ozbiljnije razgovore o poslovima koji bi mogli slijediti u neposrednoj budućnosti. Oko vas je za sada dosta mirna atmosfera. Uživat ćete u svemu što se događa, jer to što se događa ocjenjujete dobrim i pozitivnim.
22.08.-22.09.
Imat ćete jaku želju krenuti u nove poslove, a pri tome vam je vrlo važno srediti financijsku situaciju. Dosta dobra ljubavna situacija pozitivno utječe na vaše raspoloženje, a pomaže vam u održavanju optimizma. Imat ćete dobre društvene kontakte.
23.09.-22.10.
Danas biste mogli dosta raditi, čak možda i više nego što bi objektivno trebalo. Ulagat ćete napore kako biste dovršili poslove i svoju profesionalnu poziciju učinili stabilnom. U ljubavi nema posebnih problema, osim što postajete zaljubljivi. Tu je potreban oprez.
23.10.-22.11.
Bit će novih iskušenja na poslu, pa će trebati pronaći mjeru u razgovorima sa suradnicima. Ovo je dobro ljubavno razdoblje. Prije svega možete popraviti odnose s partnerom. Ljubav vam neće zadavati toliko brige, ali poslovi hoće.
23.11.-21.12.
Na trenutke ćete biti prilično nezadovoljni. Dosta je toga što treba napraviti, ima puno posla i poslovnih obaveza. Trudit ćete se, pa bi to moglo donijeti rezultate. Emotivna situacija je neutralna, tu se za sada neće događati ništa posebno veliko.
22.12.-20.01.
Vrlo odgovorno pristupate poslu. Ono što treba napraviti vi ćete napraviti, bez ustezanja, pa čak, na neki način i sa zadovoljstvom. Nećete bježati od posla. No, s ljubavnim životom ćete biti samo djelomično zadovoljni. Tu ima nekih neriješenih situacija.
21.01.-19.02.
Dosta ćete razmišljati i ni u što nećete ići naglo. Ispunjeni ste snagom, imate puno želja, a ambicije su sve jače. U ljubavi će trebati donositi odluke, što vam neće biti teško. Dobro je, naime, što znate što hoćete. No, problema će ipak biti.
20.02.-20.03.
Treba oprezno s financijama. Bilo bi dobro malo više štedjeti, paziti kako se i na što troši. Pojavit će se zabrinutost zbog poslovne situacije. Čini vam se kao da vam trenutna pozicija nije sigurna ili da bi tu moglo doći do nekih promjena koje ne želite.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 27.09.2016  1  2  3 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 13.09.2016  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Srijeda, 07.09.2016  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
U životu mi je najvažnije:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Ulazi sredovječna gospođa u restoran, sjedne za stol i pita konobara Hasu:

- Možete li uključiti klimu, jako je toplo...

- Može, nema problema, reče Haso.

Nakon 15 minuta gošća ponovo pozove konobara i upita ga:

- Možete li isključiti klimu, jako je hladno.

- Može, nema problema, odgovori Haso.

Nakon pola sata gošća ponovo pozove konobara i upita ga da ovaj put uključi klimu jer je jako toplo, na što Haso odgovori da nema problema.

Sve to promatra Mujo za drugim stolom i pozove Hasu i upita ga:

- Zašto te ova žena zafrkava stalno, te uključi, te isključi klimu?!?

- Ma zafrkavam ja nju, mi uopće i nemamo klimu…

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik