Glas Istre
Nedjelja
21.09.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
21.09
Hot news (REUTERS) Irak: 22 mrtva u napadima
 1  2  3  4 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Uglavnom ćete se dobro osjećati. Imat ćete dosta novih ideja i o tome ćete dosta razmišljati. Preko vikenda ste se uspjeli dobro odmoriti, a danas bi bilo dobro obaviti neke kućanske poslove. Odgovarao bi i vam i izlet u prirodu.
21.04.-20.05.
Odgovara vam miran dan bez obaveza. Idućih dana ćete se trebati više zalagati kako bi ostvarili neke svoje poslovne planove. Odnosi s okolinom su dobri, a posebno će vam ugodno biti u društvu prijatelja. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.05.-20.06.
Oko vas je mirna situacija i možete se opustiti. Na poslu će vam se idućih dana otvarati nove mogućnosti. Bit će potrebno dobro promatrati što se oko vas događa kako negdje ne biste pogriješili. Uglavnom ćete se dobro osjećati.
21.06.-20.07.
Danas u vašoj okolini ne bi trebalo biti većih napetosti. Dobro ćete se osjećati u obiteljskom okruženju, premda će vam odgovarati izlazak s prijateljima. Nećete biti opterećeni većim brojem obaveza što će vam odgovarati.
21.07.-21.08.
Dobro sve kontrolirate i sve se više ističete uspjesima. Dobro ćete se nametati okolini, posebice nadređenima. Planirajte što više, a ako treba obaviti neki ozbiljniji posao, ne treba previše čekati. Potrebno je pojačati svoj angažman.
22.08.-22.09.
Danas ne bi trebalo biti nečega što bi vas moglo uznemiravati. Odlučni ste i sigurni u svoje planove tako da znate u kojem smjeru treba raditi. Stanje na poslu idućih bi dana moglo biti dobro, no ipak se ne biste smjeli upuštati u rizike.
23.09.-22.10.
Mogli biste imati problema s realizacijom nekih planova. Uglavnom ćete se dobro snalaziti u pregovorima, međutim to neće pomoći u konačnom ostvarivanju ciljeva. Današnji dan biste trebali iskoristiti za druženje s članovima obitelji.
23.10.-22.11.
U obiteljskom će vam okruženju danas biti ugodno. Odmor vam odgovara, premda biste mogli biti nestrpljivi zbog nekih poslova koje ste započeli i koje želite završiti. Dobro bi bilo izaći, prošetati se, a osobito bi vam koristila rekreacija.
23.11.-21.12.
Bit ćete uglavnom dobro raspoloženi. Dosta ćete pažnje posvećivati prijateljima i obitelji. Nedjelja je i nećete željeti razmišljati o poslu. Ljubavna situacija je stabilna, međutim svejedno biste s partnerom trebali više razgovarati.
22.12.-20.01.
Željeli biste se osloboditi nekih obaveza što neće biti lako. Teško odolijevate želji za nekim jačim poslovnim potezom. No, trebali biste biti oprezni jer su sada moguće pogreške. Nedjeljni mir vam je ugodan, ali ćete ipak razmišljati o poslu.
21.01.-19.02.
Kada odlučujete o nečem važnom, dobro bi bilo o tome dobro razmisliti. Okolnosti su vam naklonjene pa za sve imate dovoljno vremena. U obiteljskom će vam okruženju biti ugodno, premda ćete se najbolje osjećati u društvu prijatelja.
20.02.-20.03.
Poslovna se situacija smirila i zbog toga ste zadovoljni. Idućih se dana posvetite poslu. Imat ćete dosta novih mogućnosti, a potrebno je učvrstiti poslovnu poziciju. Ljubavna situacija bit će dobra, no treba kontrolirati želju za avanturom.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto mi je proteklo u znaku:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Nastavnik pita učenike:
- Navedite mi neki primjer za slučajnost.
Javi se Perica iz zadnje klupe:
- Moj tata i mama vjenčali su se istog dana!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik