Glas Istre
Nedjelja
01.05.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
01.05
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Trudit ćete se u svemu biti objektivni. Prikupljat ćete činjenice i na temelju toga donositi odluke. Ovo je vrijeme kada biste trebali završavati započete poslove. Trebalo bi izbjegavati rizične poslove i sukobe. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.04.-20.05.
Danas ne bi trebalo biti previše poslova ni obaveza. No, ne treba stajati već biste se trebali jače angažirati kako biste realizirali neke svoje planove. Trebali biste se više odmarati i više se rekreirati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.05.-20.06.
Bit ćete zadovoljni, a malo je toga što ćete smatrati problemom. Ukoliko se i pojave kakve prepreke, trudit ćete se kako biste ih odmah riješili. Imat ćete dosta planova koje biste mogli realizirati. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.06.-20.07.
Mogli biste napraviti dosta toga, međutim, ometat će vas napeti odnosi sa suradnicima. Razmišljanje će vam oduzimati previše vremena. Potrudite se popraviti odnose s poslovnom okolinom. Trebali biste se više posvetiti sebi i više se zabavljati.
21.07.-21.08.
Ne biste se sada trebali zaustavljati. U poslove treba krenuti odlučnije. U vašoj okolini ima i onoga što vam odgovara, kao i onoga što vam ne odgovara. U svemu tome potrebno se snalaziti, potrebno je sve procijeniti i onda donositi odluke.
22.08.-22.09.
Trebali biste završiti neke važnije poslove. Danas ćete biti dobro raspoloženi i dosta mirni. Nikakvih se izazova ne treba bojati, uz upornost dolazit će i uspjeh, a otvaraju se i neke nove mogućnosti. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
23.09.-22.10.
Trebali biste paziti na ono što radite jer niste u osobito dobroj poslovnoj situaciji. Tražit ćete i željeti puno, međutim da biste postigli uspjeh, morat ćete se dosta truditi. Izbjegavajte veća ulaganja i rizike. Odnosi s partnerom mogli bi biti napeti.
23.10.-22.11.
Na poslu bi moglo biti problema, no ni od čega nećete odustajati. Trudit ćete se kontrolirati poslovnu situaciju. Trebali biste biti oprezniji u onome što radite i u onome što planirate. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
23.11.-21.12.
Ne biste trebali previše isticati svoje stavove. Na poslu su mogući sukobi sa suradnicima. Dobro promatrajte što se događa u vašoj okolini, ali izbjegavajte donošenje važnijih odluka. Trebali biste se više kretati i više se zabavljati.
22.12.-20.01.
U poslovnoj okolini moglo bi biti manjih problema i napetosti. Ne nailazite na potpuno razumijevanje i to će vam smetati. Treba vam jača podrška suradnika kako biste riješili neke poslovne probleme. Odnosi s partnerom mogli bi biti napeti.
21.01.-19.02.
Mogli biste, uz nešto više angažmana, ostvariti neke svoje važne poslovne planove. Ne mora to biti nešto veliko, ali ćete ipak biti zadovoljni. Moglo bi povremeno biti manjih napetosti, ali to vam neće smetati. Danas biste se mogli dobro osjećati.
20.02.-20.03.
Poslovne okolnosti bit će vam naklonjene i zbog toga ćete biti zadovoljni. Uspješno ćete obaviti dnevne obaveze, a moći ćete razmišljati i o svojim planovima. Izbjegavajte sukobe i rizične poslove. Odnosi s partnerom bit će dobri.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 26.04.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 26.04.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 19.04.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 12.04.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Slobodno vrijeme najrađe provodim:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dođe plavuša kod profesora da ispravi ocjenu, pa je profesor pita:

- Šta imaš?

- Imam dvije četvorke, maznim glasom će studentica.

- Čekaj me poslije škole, poveseli se bezobrazni profesor.

Nakon škole studentica pričeka profesora.

- Evo sad ću vam ih pokazati tu na parkingu - crvenu četvorku mi vozi mama, a plavu tata, oboje su došli na razgovor s vama.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik