Glas Istre
Srijeda
20.08.2014.
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Ovo je za vas vrlo lijep i miran dan, pa bi ga trebalo posvetiti obitelji. Treba razmišljati o budućim poslovnim potezima i općenito stvarima koje smatrate važnima. Možete dosta toga postići u danima koji slijede, treba samo hrabro ići naprijed.
21.04.-20.05.
Polako se sređujete, a neke ste probleme doživjeli većima nego što jesu. Vidite i sami da se stvari mogu razvijaju dobro, ali vam je potrebna podrška sa strane. Najvažnije je da ste čvrsti i da vam to uvelike pomaže u prevladavanju teškoća.
21.05.-20.06.
Dosta je mirna situacija. Posebice na poslu. Puno je toga što još treba srediti, međutim, to vam ne pada teško. Uglavnom vam ništa važno neće promaknuti. Ići ćete polako, a mogli biste napraviti i nove pomake u poslovanju i u poslovnim kontaktima.
21.06.-20.07.
Treba ići naprijed. Na neke stvari koje su se događale više se ne bi trebalo obazirati. Poslovni život postaje sve bogatiji, tu ima sve više događaja. U ljubavi je malo drugačije. Usprkos tome što nema većih problema, ipak ne ide sve kako biste htjeli.
21.07.-21.08.
Mnogo biste toga htjeli, imate ambiciozne planove, a da biste to realizirali, trebate se više truditi. No, to ne znači da ne bi trebalo pronaći malo više vremena za odmor. Svakako se odmorite, ali poslove nikako ne bi trebalo zanemariti.
22.08.-22.09.
Osjećat ćete se poletno, vrlo dobro, bit ćete s mnogim stvarima oko sebe zadovoljni. Danas ćete dosta komunicirati i dosta se družiti. Vrlo je važno što vam se vraća optimizam. Novi radni izazovi ne predstavljaju vam problem niti vas muče.
23.09.-22.10.
Ovo je povoljan dan za poslovanje i za vođenje poslovnih razgovora. Općenito je manje problema, manje nesigurnosti, tako da se situacija oko vas popravlja. Osjećate se sve opuštenije. Bit će i novih uspjeha što će vas obradovati.
23.10.-22.11.
Problemi na poslu postoje. Dobro je to što ćete uskoro o svemu početi misliti drugačije. Bit ćete puno staloženiji, puno racionalniji i spremni na slušanje sugestija, prigovora, na slušanje savjeta. Ipak, treba dobro paziti na sve što se događa.
21.01.-19.02.
Puno vam je toga važno i na poslu i u ljubavi, tako da se u ovome trenutku teško možete usredotočiti samo na jedno. Ima dosta problema i niste sigurni da je pravi trenutak za poduzimanje nečeg ozbiljnijeg. Potrebno je malo pričekati.
20.02.-20.03.
Prilično ste zabavljeni svakodnevnim sitnicama pa o nečem većem manje razmišljate. Htjeli biste se malo više zabavljati i odmarati, a za to biste mogli imati prilike. Treba se zabavljati, a i putovanje bi vam dobro došlo. Tako biste se ipak najbolje odmakli od radne okoline.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Subota, 09.08.2014  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 29.07.2014  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 29.07.2014  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 22.07.2014  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Mali Ivica dolazi iz škole, pa kaže ocu: Tata, ti si nogometaš pa ćeš me sigurno razumjeti.
Otac ga upita: O čemu ti to sine?
Ivica će spremno odgovara: Produžio sam ugovor s petim razredom na još godinu dana!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik