Glas Istre
Četvrtak
30.06.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
30.06
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Proteklih ste dana mogli imati dosta posla, a zbog toga je moglo biti i napetosti. Danas će se stanje na poslu smiriti i bit će vam ugodnije. Dobro ćete se snalaziti u trenutnim poslovnim okolnostima, a uspješno bi mogli realizirati neke planove.
21.04.-20.05.
Trudit ćete se kako bi u vašoj okolini bilo što manje problema. Imate dosta poslovnih planova koje želite realizirati i zbog toga ćete promatrati sve što se trenutno događa u vašoj poslovnoj okolini. Ljubavne želje bit će dosta naglašene.
21.05.-20.06.
Bit ćete zadovoljni i to će se odraziti na vašu komunikaciju s okolinom. Vaša će se kreativnost razbuditi posebno jer se nećete morati opterećivati problemima. Nemate razloga odustajati od bilo čega jer su vam poslovne okolnosti naklonjene.
21.06.-20.07.
Trebali biste više raditi na poboljšanju odnosa sa suradnicima i na širenju poslovnih kontakata. Okolnosti su vam naklonjene i zbog toga ćete biti dosta uspješni, a vaša će poslovna pozicija biti dobra. Ljubavna situacija bi će dobra.
21.07.-21.08.
Imate jaku želju za radom, ali biste željeli potaknuti i neke promjene na poslu. Međutim ovo nije trenutak kada biste na poslu trebali nešto mijenjati. Potrebno je završiti započete poslove i širiti poslovne interese. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.08.-22.09.
Poslovne okolnosti su vam naklonjene premda se povremeno javljaju i ozbiljniji problemi. Međutim, usprkos tome bit ćete dosta uspješni i zadovoljni. Potrudite se popraviti odnose sa suradnicima. Više biste pažnje trebali posvetiti ljubavnoj situaciji.
23.09.-22.10.
Zadovoljni ste onim što se događa na poslu. Odnosi sa suradnicima su dobri, a uspješno ćete širiti svoje poslovne kontakte. Uspješno ćete realizirati i svoje poslovne planove. Kako ste na poslu dosta angažirani, trebali biste se više odmarati.
23.10.-22.11.
Na poslu bi moglo biti problema koje nećete lako rješavati i zbog toga ćete biti nezadovoljni. Uz to ima i dosta poslova koje ste započeli, a koje bi trebalo završiti. Morali biste se više angažirati kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju.
23.11.-21.12.
Zadovoljni ste poslovnom situacijom i ne želite ni od čega odustajati. Premda bi se mogli pojavljivati problemi s tim se nećete opterećivati. Danas biste se na poslu mogli dobro osjećati. U odnosima s partnerom bi moglo biti napetosti.
22.12.-20.01.
Uspješno rješavate poslovne probleme i zbog toga možete biti zadovoljni. Dosta ćete razgovarati o svojim poslovnim planovima, a ponekad će vam biti potrebna i podrška. Radit ćete polako i oprezno. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.01.-19.02.
Na poslu neće sve biti onako kako bi vam odgovaralo i zbog toga ćete bit nezadovoljni. Javljat će se problemi koje nećete lako rješavati premda ćete se dosta truditi. Ipak, usprkos tome od svojih poslovnih planova ne biste trebali odustajati.
20.02.-20.03.
Poslovna situacija je dobra, ali izbjegavajte preuzimanje novih poslovnih obaveza. Potrudite se završiti započete poslove i širiti svoje poslovne kontakte. Ima stvari na poslu kojima niste zadovoljni. Partneru bi trebalo pokloniti više pažnje.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 28.06.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 28.06.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 21.06.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.06.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto je...
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Kaže mama Perici:
"Sine ajde malo uči, ostavi taj mobitel"
Perica odgovara:
"Ali mama znam sve"
Mama ga upita:
"Kako se zove najveći toranj u Parizu? "
Perica:
"Ajfonov toranj"

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik