Glas Istre
Srijeda
16.04.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
16.04
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Bit ćete stabilniji u odlukama, a posebno u procjenama poslovnih prilika. Sada se treba još više truditi. Pronaći ćete dobar način kako poslovnu situaciju razviti na način koji će vam najviše odgovarati. Uglavnom ste zadovoljni.
21.04.-20.05.
Potrebno je dosta raditi kako biste došli do pravog poslovnog uspjeha. Više razgovarajte sa suradnicima. Prije bilo kakvog poteza, dobro promislite. Ne treba ni u što ulaziti ako bi to moglo izazvati probleme. Ljubavna situacija se popravlja.
21.05.-20.06.
Ovo je trenutak kada treba puno raditi. Imate podršku suradnika što će vam biti od koristi. U ljubavi ne biste trebali tražiti previše, budite zadovoljni onim što imate. Odnosi u obitelji su dobri, a treba se potruditi oko nekih kućnih poslova.
21.06.-20.07.
Dobro promatrajte što se događa. Treba vam prilika kako biste popravili svoju poslovnu situaciju. Na poslu se neće puno toga događati, ali zbog toga nećete biti nezadovoljni. Želite stabilnu emotivnu situaciju i na tome ćete dosta raditi.
21.07.-21.08.
Niste nezadovoljni, no ne odgovara vam što se neki planovi sporo razvijaju. Na poslu ima manjih problema, no dosta ćete toga uspjeti riješiti. Dobro bi bilo više boraviti u društvu prijatelja, zabavljati se ili odmarati. Više razgovarajte s partnerom.
22.08.-22.09.
Ispunjeni ste velikom željom za radom jer se želite dokazati. Trenutno ima dosta problema i o tome treba strpljivo i vrlo ozbiljno razmišljati i rješavati što se može. Napetosti će polako popuštati i na poslu će vam biti ugodnije.
23.09.-22.10.
Trudit ćete se imati što bolje odnose sa suradnicima i s nadređenima. Zbog toga ćete dosta razgovarati o poslu, a bit ćete spremni na suradnju. Ipak, osjećat ćete se pomalo umorno. Ljubavna će se situacija bitno popraviti.
23.10.-22.11.
Trebali biste se pozabaviti nekim važnijim poslovima i rješavati probleme koji su se pojavili. Vaše su ljubavne želje dosta pojačane, a ljubavna mašta će ipak biti razbuđena. Izbjegavajte nagle odluke i nagle reakcije.
23.11.-21.12.
Na poslu danas ne bi trebalo biti previše napetosti. Dobro je što imate svoje ciljeve i planove i što ćete moći dosta toga napraviti. No, i dalje treba paziti na svaki novi poslovni potez, a posebno na odnose s poslovnim partnerima.
22.12.-20.01.
Treba jače krenuti u poslove. Pokušajte se osloboditi briga i nepotrebnih razmišljanja. Odredite novi put kojim ćete krenuti, a za to ćete imati mogućnosti. U ljubavnom životu bit će ugodnih iznenađenja, a odnosi s partnerom bit će dobri.
21.01.-19.02.
Bit ćete zadovoljni odnosima u poslovnoj okolini. Radit ćete upornije i bit ćete više zainteresirani za ono što se oko vas događa. Bit ćete vrlo raspoloženi za posao. Dobro je što ćete imati dosta dobrih mogućnosti koje ćete znati iskoristiti.
20.02.-20.03.
Treba se dosta truditi kako biste iskoristili mogućnosti koje će se pojavljivati. No, posao nije jedino o čemu biste trebali razmišljati. Morali biste više boraviti u prirodi i više se rekreirati. Ljubavna situacija je vrlo dobra i pruža vam dosta zadovoljstva.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 15.04.2014  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 01.04.2014  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Zakon o osobnom stečaju je:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Razgovaraju dva pacijenta u bolnici:
'Uf, užasna je ova kava!'
'Ma, nije to kava, to je čaj!'
U tom trenutku ulazi sestra u sobu i pita: 'Hoće li netko ovdje još juhe?'

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik