Glas Istre
Ponedjeljak
22.09.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
22.09
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Ima dosta toga čime danas nećete biti zadovoljni. Na poslu bi moglo biti dosta napetosti, no zato je potrebno izbjegavati sukobe. Danas nećete biti ni previše raspoloženi za druženja i za zabavu. Bilo bi dobro nakon posla temeljito se odmoriti.
21.04.-20.05.
Nema previše promjena, a odnosi s okolinom su dobri. Neće željeti mijenjati svoje stavove nego ćete dapače i druge pokušati uvjeriti kako ste u pravu. Ne želite se potpuno prilagođavati okolnostima, no nećete ići ni protiv onoga što ne možete riješiti.
21.05.-20.06.
Sada ste u vrlo dobrom poslovnom razdoblju, iako će danas biti manje nervoze na poslu. Ne bi se trebali dovoditi u poziciju iz koje ćete se kasnije dosta teško izvlačiti. Ne upuštajte se u objašnjavanja nego radite po svome, onako kako smatrate najboljim.
21.06.-20.07.
Više ćete raditi na svojoj profesionalnoj poziciji. Više ćete razgovarati s ljudima koje smatrate važnima ili koji vam mogu pomoći. Neke ćete stvari, posebno sitnice, sada malo zanemariti. Potrebna vam je jača podrška za nove poteze.
21.07.-21.08.
Imate dovoljno motiva za daljnje građenje profesionalne pozicije, no trebalo bi razmišljati i o odmoru. Dobro je napraviti plan poslovanja i svojih poslovnih nastupa. Ovo je vrijeme za veće poslove, ali sve morate dobro isplanirati.
22.08.-22.09.
Ugodna je spoznaja da je sve manje emotivnih problema. Poslovi se razvijaju u skladu s očekivanjima pa s tim možete biti zadovoljni. Ponešto bi vas danas moglo zabrinjavati, međutim, ne treba se prepustiti trenutnom osjećaju.
23.09.-22.10.
Danas izbjegavajte i sukobe i veće napore na poslu. Premda ima problema, prilično ste optimistični, a to će se vidjeti i u vašem nastupu. No, predstoji vam još dosta borbe kako biste sve što treba doveli u red. Ne samo na poslu nego i u ljubavi.
23.10.-22.11.
Trebali biste više surađivati s ljudima iz radne okoline. Pomoć ne bi trebalo odbijati. Usprkos jakoj volji, većinu toga nećete moći sami obaviti. Imate dosta snage, ali ponekad to nije dovoljno. Ima dosta problema koje treba riješiti.
23.11.-21.12.
Dosta se toga na poslu dobro odvija, pa ste zadovoljni. Uspijevate pomaknuti i ono što je dugo stajalo na mjestu. U svemu što radite sada ste objektivni, a dobro znate svoje mogućnosti. Radit ćete s radošću i ništa vam neće biti teško.
22.12.-20.01.
Danas neće biti toliko ležerni prema problemima kao što ste mogli biti prethodnih nekoliko dana. Ima dosta toga s čime se treba suočiti, a danas će na poslu biti i dosta napetosti. Pokušat ćete to riješiti, no neće ići lako. Treba se puno boriti.
21.01.-19.02.
U vašem je ljubavnom životu uglavnom sve u redu, a na poslovna je situacija stabilna. Neke bi se stvari mogle događati prebrzo, a neke možda presporo, no s time se nećete opterećivati. Trebalo bi o svemu dobro razmisliti, ali i više uživati.
20.02.-20.03.
Napori donose sve više rezultata. Danas će vjerojatno dosta vaših misli biti upućeno osobi s kojom bi željeli uspostaviti trajniju vezu. Istina je da je ljubav vrlo bitna, no poslove ne smijete zanemariti. Pred vama je vrijeme za razmišljanje.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto mi je proteklo u znaku:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Nastavnik pita učenike:
- Navedite mi neki primjer za slučajnost.
Javi se Perica iz zadnje klupe:
- Moj tata i mama vjenčali su se istog dana!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik