Glas Istre
Subota
28.02.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
28.02
Hot news (ANATOLII STEPANOV / AFP) Prve žrtve u Ukrajini u tri dana
 1  2  3  4 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Ovo je razdoblje promjena, a kada se događaju promjene potrebno je imati veliku koncentraciju i ne zanemarivati ništa što se događa. Potrebno je o svemu razmišljati jer svaki potez i svaka odluka u ovome trenutku mogu biti važni.
21.04.-20.05.
Problemi vas opterećuju, no do sada vas nisu zaustavljali u vašim planovima. Međutim, morat ćete raditi laganije i dobro procjenjivati okolnosti u kojima se nalazite. Pripazite kako u nekom važnom trenutku ne biste donijeli krivu odluku.
21.05.-20.06.
Na poslu će biti problema, no o tome nećete govoriti. Vrlo ćete se dobro postaviti prema svemu i uspješno ćete pronalaziti rješenja. No, realizacija planova ipak bi mogla biti usporena. U odnosima s partnerom ne bi trebalo biti problema.
21.06.-20.07.
Usprkos problemima na poslu ustrajno ćete raditi na poboljšanju odnosa su suradnicima, a trudit ćete se i kako biste proširili svoje poslovne kontakte. Na okolinu ćete željeti ostaviti što bolji dojam, a bit ćete dosta komunikativni i zadovoljni.
21.07.-21.08.
Neke je pomake nužno napraviti kako biste mogli početi s poslovima koje ste sebi odredili kao cilj. Proteklih je dana u vašim planovima dosta toga moglo biti poremećeno, no usprkos tome nećete odustajati. Bit ćete zadovoljni ljubavnim životom.
22.08.-22.09.
Suočavat ćete se s većim poslovnim problemima i na to bi trebali paziti. Ne treba ništa prepuštati slučaju. Pokušajte više raditi na učvršćivanju svoje poslovne pozicije, a trebali bi raditi i na poboljšanju odnosa sa suradnicima.
23.09.-22.10.
Prilično ste tvrdoglavi i ne želite se prepuštati ničemu što bi vas moglo odvući na put kojim ne želite ići. Danas nećete rado slušati savjete i uglavnom ćete raditi onako kako smatrate da bi moglo biti najbolje. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.10.-22.11.
Na poslu ćete biti dosta angažirani, ali se ne biste trebali zamarati sitnicama već treba rješavati veće probleme. Potrebno je početi realizirati planove i širiti poslovne kontakte. Danas bi na poslu moglo biti izraženijih napetosti.
23.11.-21.12.
Bit ćete zabavljeni rješavanjem poslovnih problema i za drugo gotovo i nećete imati vremena. Dobro bi bilo procijeniti trenutnu situaciju i uvidjeti gdje bi se mogle pojaviti pogreške. Potreban je oprez u svemu što radite.
22.12.-20.01.
Na poslu ćete osjetiti poboljšanje, a krenut će neki poslovi od kojih dosta očekujete. Poboljšat će se u komunikacija s poslovnom okolinom. Sada ne bi trebalo biti razloga za nezadovoljstvo. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti promjena.
21.01.-19.02.
Dosta ćete razmišljati o svojim planovima, ali i o svemu što se događa u vašoj okolini. Nećete biti zadovoljni jer će nedostajati rezultata. Ipak, pojavljivat će se znakovi poboljšanja poslovne situacije. Odnosi s partnerom bit će dobri.
20.02.-20.03.
Okolina će vam biti naklonjena, a i poslovne će vam okolnosti omogućavati realizaciju planova. Ipak, dobro promatrajte što se oko vas događa i pokušajte pronaći nove poslovne mogućnosti. Ljubavna situacija bit će dobra.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 24.02.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 24.02.2015  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 17.02.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Srijeda, 11.02.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita sudac pljačkaša:

- Zašto ste opljačkali banku?

Pljačkaš:

- Ona je prva počela!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik