Glas Istre
Srijeda
27.07.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
27.07
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Osjećat ćete se poletno, vrlo dobro, bit ćete s mnogim stvarima oko sebe zadovoljni. Tako ćete danas dosta komunicirati i dosta se družiti. Vrlo je važno što vam se vraća optimizam, i zapravo jedva čekate nove poslovne izazove.
21.04.-20.05.
Proteklih nekoliko dana moglo je biti napetosti, problema, nesigurnosti. Međutim, danas će se to stanje početi popravljati, tako da ćete se osjećati sve opuštenije. No, još uvijek nije sve prošlo, i dalje su mogući poneki neugodni razgovori.
21.05.-20.06.
Javlja se manja napetost, možda ste ubrzani pa vam se ne da stajati na jednome mjestu, posvećivati samo jednoj stvari. U svakom slučaju dosta ćete misliti o poslovima koje treba obaviti. Emotivna situacija je dobra i stabilna.
21.06.-20.07.
Na neke stvari koje su se događale prije sada se ne bi trebalo obazirati, jer vam i poslovi i ljubav idu dobro. Međutim, u ljubavi se ipak očekuju vaše odluke, a kada niste sigurni u sebe, moguće je da se tu ništa posebnog ne dogodi.
21.07.-21.08.
Problemi na poslu postoje, vidite ih i osjećate, međutim dobro je to što ćete uskoro početi o svemu početi misliti drugačije. Bit ćete puno staloženiji, puno racionalniji i spremni na slušanje sugestija, prigovora, na slušanje savjeta. Sigurni ste u sebe.
22.08.-22.09.
Ovo je za vas vrlo ugodan dan, pa ga, ako možete, posvetite obitelji, razmišljanju o budućim poslovnim potezima i općenito stvarima koje smatrate važnima za sebe. Možete dosta toga postići u danima koji slijede, treba samo ići bez dvoumljenja naprijed.
23.09.-22.10.
Polako se sređujete, makar ste neke probleme napuhali bez potrebe. Vidite i sami da se stvari razvijaju dobro, da imate podršku sa svih strana, samo najvažnije je ipak da ste vi čvrsti i da se ta čvrstina osjeti među suradnicima i prijateljima.
23.10.-22.11.
Mnogo biste toga htjeli, imate ambiciozne planove, a kako je ovo vrijeme vaših uspjeha, onda sada treba i najviše raditi. No, to ne znači da ne bi trebalo pronaći malo više vremena za odmor. Svakako se odmorite, jer uskoro počinju veći poslovi.
23.11.-21.12.
Pojavit će se napetost. Već osjećate kako će biti puno posla koje će trebati obaviti, što je dobro, jer ćete time biti zabavljeni. Međutim, bit će i nepredviđenih radnih obaveza, što vam nije drago i što vas ne može radovati. Predstojeći će vam vikend dobro doći.
22.12.-20.01.
Oko vas je puno toga napetog, puno je toga nesređenog, međutim, ako uspostavite pravu kontrolu nad dnevnim događanjima, ništa vam neće izmaći iz ruku. Dapače, moći ćete napraviti i neke konkretne i vrlo dobre poteze i zadržati svoju poziciju.
21.01.-19.02.
Ljubav vam je važna, ali tu su i problemi, tako da niste sigurni da je pravi trenutak za poduzimanje nečeg ozbiljnijeg. Jednako je i na poslu, gdje se ne odvija sve onako kako biste željeli. No, polako će se stanje smirivati. Već kroz narednih nekoliko dana.
20.02.-20.03.
Prilično ste umorni, možda i napeti, ali treba se baviti zabavom, a ne poslovima, pa će puno toga biti bolje. Ne primajte događanja oko sebe sa strahom, nego upravo suprotno, prihvatite ih kao mogućnost da se na bilo koji način dokažete.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 05.07.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 28.06.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 28.06.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 21.06.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto je...
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Kaže mama Perici:
"Sine ajde malo uči, ostavi taj mobitel"
Perica odgovara:
"Ali mama znam sve"
Mama ga upita:
"Kako se zove najveći toranj u Parizu? "
Perica:
"Ajfonov toranj"

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik