Glas Istre
Srijeda
14.10.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
14.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Trenutna poslovna situacija nije onakva kakva bi vam odgovarala, no izbjegavajte reagirati neprimjereno i tražiti više od onoga što sada imate. Bit ćete razočarani u neke suradnike i željet ćete reći što mislite. No, bilo bi bolje razmisliti o svemu.
21.04.-20.05.
U vašoj bi se poslovnoj okolini mogli pojaviti znakovi nekih promjena, no pitanje je hoćete li vi to vidjeti. Izbjegavat ćete sukobe, a probleme ćete ili umanjivati ili zanemarivati, a ni jedno ni drugo nije dobro. Bit ćete zadovoljni ljubavnom situacijom.
21.05.-20.06.
Usprkos problemima koji se pojavljuju na poslu vi ne odustajete od svojih planova. No, potrebno je raditi pažljivije i više razgovarati sa suradnicima. Ponekad treba poslušati savjet. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.06.-20.07.
Neke bi se stvari na poslu mogle početi razvijati drugačije nego što ste zamislili i zbog toga bi mogli biti zabrinuti. Međutim, to nećete pokazivati i o tome nećete govoriti. Dosta ćete se truditi kako biste poboljšali odnose s partnerom.
21.07.-21.08.
Na poslu nema većih problema, ali je potrebno više razmišljati o budućnosti. Potrebno je izbjegavati rizične poslove, a osobito ulaganja ili zaduživanja. Sada je vrijeme za završavanje započetih poslova. Odnosi s parterom bit će dobri.
22.08.-22.09.
Poslovna situacija je dobra i možete napraviti i neke veće pomake. Imat ćete dosta obaveza, ali to vam neće smetati. Na poslu ćete se dobro osjećati i bit ćete zadovoljni onim što se događa. Potrudite se poboljšati odnose s partnerom.
23.09.-22.10.
Poslovne okolnosti vam nisu naklonjene i zbog toga je u svemu potreban oprez. Treba dobro razmisliti o onome što se događa na poslu jer su sada moguće i neke veće promjene koje za vas ne moraju biti loše. Vaša ljubavna mašta će se razbuditi.
23.10.-22.11.
Ne biste trebali ustrajati na nekim planovima za koje je očito kako ne mogu uspjeti. Poneki manji neuspjeh ne treba doživljavati kao poraz. Iskoristite snagu za poslove od kojih biste mogli imati koristi. Ljubavna situacija bit će dobra.
23.11.-21.12.
Poslovne okolnosti su dobre i to možete iskoristiti prije svega za učvršćivanje svoje poslovne pozicije. Moći ćete realizirati neke svoje planove, ali i širiti svoje poslovne kontakte. Bit ćete dosta uspješni. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.12.-20.01.
Trebali biste dobro promatrati što se događa u vašoj poslovnoj okolini. Izbjegavajte donošenje odluka. Ne treba reagirati ne sve što se događa. Potrudite se učvrstiti poslovnu poziciju. U odnosima s partnerom mogli bi se pojaviti problemi.
21.01.-19.02.
Bit ćete zadovoljni razvojem poslovne situacije i rezultatima koje postižete. Ipak, sada bi trebali više razmišljati o onome što dolazi. Potrebno je završavati važnije poslove. U nove poslove se ne treba upuštati. Ljubavna situacija bit će dobra.
20.02.-20.03.
Trebali biste iskoristiti povoljne poslovne okolnosti. Imate dosta planova i dosta toga možete realizirati. Probleme ne treba izbjegavati, ali ih ne treba ni preuveličavati. Dosta je toga u čemu možete biti uspješni. Odnosi s partnerom bit će dobri.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 13.10.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 06.10.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 29.09.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 29.09.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ove zime grijat ću se na
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dva prijatelja piju u kafiću:

- Zašto žmiriš dok piješ?

- Rekao mi doktor, da piće ne smijem ni pogledati!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik