Glas Istre
Ponedjeljak
30.03.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
30.03
Hot news Ilustracija (Foto: Arhiva) Premantura bez vode
 1  2  3 
Hot news Vojislav Šešelj (ANDREJ ISAKOVIC / AFP) Šešelj mora natrag u Haag
 1  2  3 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Pojačavat ćete profesionalnu poziciju. Više ćete i ozbiljnije razgovarati s ljudima koje smatrate važnima. Ostale bi u svemu tome čak mogli i zanemariti. Duboko ste svjesni kako vam je potrebna podrška za nove poslovne poteze.
21.04.-20.05.
Ne razmišljajte previše o onome što je ostalo iza vas. Ima dovoljno motiva i smisla u onome što je oko vas, ali i u onome što dolazi. Potrebno je dobro planirati. Ovo je vrijeme za veće poslove, a ne za mirovanje. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.05.-20.06.
Ne biste trebali preuzimati nove obaveze već biste se trebali posvetiti onome što ste započeli, a što je potrebno završiti. Danas bi na poslu moglo biti manjih napetosti, međutim, to vam neće omesti planove. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.06.-20.07.
Dijelom ste završili sa sređivanjem stanja u svojoj poslovnoj okolini. Mogli biste primijeniti stavove o događajima ili nekim suradnicima. Nećete se prilagođavati okolnostima nego ćete se pokušati nametnuti svojim rješenjima. U tome biste mogli biti uspješni.
21.07.-21.08.
Malo je toga na poslu i u vašoj okolini sa čime biste mogli biti nezadovoljni. Kako ste se prijašnjih dana postavljali pred problemima tako će se situacija dalje odvijati. Danas bi mogli biti dobro raspoloženi. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.08.-22.09.
Pokušate ćete riješiti probleme koji se pojavljuju na poslu. Bit ćete prilično optimistični, a imat ćete i dovoljno snage. Sada postoji mogućnost pogreške i zbog toga treba pažljivo planirati. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti problema.
23.09.-22.10.
Bit ćete zadovoljni poslovnom situacijom. Poslovi se razvijaju u skladu s očekivanjima. Ponešto bi vas i dalje moglo zabrinjavati, međutim ne toliko da biste zbog toga trebali od bilo čega odustajati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.10.-22.11.
Vaša poslovna situacija bit će dobra i stabilna. Neke bi se stvari mogle događati prebrzo. Neke možda presporo. Poželjet ćete se o svemu dobro razmisliti, ali obaveze vam to neće uvijek dozvoljavati. Ljubavna situacija bit će dobra.
23.11.-21.12.
Bit ćete dosta opušteni, pomalo ležerni prema problemima. Dosta ćete raditi na realizaciji svojih planova, ali biste morali biti oprezni kako negdje ne biste pogriješili. Potrebno je pažljivo procijeniti okolnosti u kojima se nalazite.
22.12.-20.01.
Vaši napori donose sve više rezultata. Nemate razloga skrivati zadovoljstvo. Na poslu ćete se dobro osjećati, a imat ćete dosta planova o čemu ćete rado razgovarati. Dobro ćete se osjećati u društvu prijatelja. Odnosi s partnerom bit će napeti.
21.01.-19.02.
Prihvaćate činjenicu da je potrebna jača suradnja s ljudima koji vam imaju što reći. Pomoć ne bi trebalo odbijati. Usprkos jakoj volji, većinu toga nećete moći sami obaviti. Pokušajte se više odmarati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
20.02.-20.03.
Premda ćete uspjeti realizirati neke svoje planove, na poslu bi ipak moglo biti problema koje će trebati rješavati. Danas bi moglo biti i dosta napetosti. Trebali biste izbjegavati sukobe sa suradnicima. Problema bi moglo biti i u odnosima s partnerom.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 24.03.2015  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 10.03.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 24.02.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 24.02.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita djecu učiteljica znaju li što je to gorila.
Javlja se jedan dječak i kaže:
"To je životinja i živi u zološkom vrtu"
Javlja se drugi dječak i kaže:
"Učiteljice moj tata je biznismen i njega čuvaju gorile"
I na kraju javi se cigo i kaže:
"Kod mene je jednom nestala struja i moja mama upalila svijeću i ona je gorila..."

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik