Glas Istre
Četvrtak
30.07.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
30.07
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Treba se malo osvježiti, kratkom promjenom sredine ili načina razmišljanja. Nije sve uvijek onako kako vam se čini. Ispod površine ljubavnog odnosa sve može izgledati drugačije. Odlučnosti imate, ali treba zadržati realnost. Treba na sve misliti.
21.04.-20.05.
Držite se tempa koji ste imali i do sada. Provesti dan na poslu, a potom s obitelji, dobro je i ugodno. Uvijek može biti problema, ali se protiv njih treba boriti. U ovome trenutku imate puno razloga za borbu, za dokazivanje i za pojačani angažman.
21.05.-20.06.
Dobro je ako ste ovih dana malo više razmišljali o sebi, a posebno ako ste došli do nekih zaključaka. Osjećate da polako u vama oživljava želja za nekom osobom i zabavama koje će svakodnevicu učiniti puno ljepšom. Želite se više zabavljati.
21.06.-20.07.
Neke situacije ne treba prihvaćati kao problem, barem ne uvijek. Ako problem i postoji, uvijek postoji i način za njegovo rješenje. Da biste riješili ljubavne probleme, trebate proći određeni put koji zahtijeva trud, ali najviše od svega objektivnost.
21.07.-21.08.
Duboko ste u poslovima, tako da za sada nema ničeg drugog što vam odvlači pažnju. Trenutno vas druge misli toliko ne okupiraju. Dijelom su smanjeni dnevni kontakti s osobom do koje vam je stalo. Tu nešto nije u redu, ali to teško priznajete.
22.08.-22.09.
Proteklih nekoliko dana mogli ste biti napeti i zauzeti brojnim obavezama, ali sada će biti lakše. Poslove ćete obavljati po planu i s tim ćete biti zadovoljni. Napetost u odnosima s partnerom mogla bi se pojačati, tu treba oprez i o tome treba razmisliti.
23.09.-22.10.
Treba vam podrška prijatelja, suradnika, svih ljudi koji su oko vas, a u koje imate povjerenja. Neke odluke kao da ne možete donijeti sami. Trebate nečiji savjet i to morate dobiti. Borba koju vodite za svoju ljubavnu situaciju ulazi u važnu fazu.
23.10.-22.11.
Poslovna situacija nije dobra, na trenutke se pojavljuju i prilično naglašeni problemi. No, toga se ipak ne bojite jer ste svjesni da je potrebna borba. Ljubavna situacija ne pokazuje nove znakove pogoršanja, što znači da imate razloga biti zadovoljni.
23.11.-21.12.
Polako krećete prema smirivanju poslovne situacije i poboljšanju svojeg položaja. To neće pratiti i poboljšanje financija, ali ćete ipak bi zadovoljniji. Borit ćete se i stvarati pozicije kako biste uspjeli nadvladati ljubavne probleme.
22.12.-20.01.
Niste zadovoljni, dosta je toga nesređenog, nejasnog, kao da nemate snage povući neki jači i odlučujući potez. U ljubavi treba konačno riješiti sve dileme. Trebali biste sebe uvjeriti kako se nemate čega bojati. Jer doista i nemate. Sada sve ide puno bolje nego prije.
21.01.-19.02.
Uglavnom je ovo miran poslovni dan. Jedva će i biti nečega što bi vam moglo privući pažnju. No, nemate iluzija da se već sutra puno toga može promijeniti. Ljubav vas sada neće pretjerano zanimati, o tome ćete puno manje razmišljati.
20.02.-20.03.
Sve ste zadovoljniji jer osjećate kako se poslovno stanje smiruje i kako puno toga ide nabolje. No, bit će još problema, ali lakših. U ljubavi bi vas dosta toga moglo mučiti. Treba polako sređivati emocije. Raspoloženje će uglavnom biti dosta dobro.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.06.2015  1  2 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.06.2015  1  2 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:

- Koliko imaš godina?

- Sedam.

- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.

- Zašto?

- Pustit će te da se besplatno voziš.

Dolazi kondukter i pita Pericu:

- Koliko imaš godina?

- Šest!

- A kad puniš sedam?

- Čim izađem iz autobusa.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik