Glas Istre
Ponedjeljak
20.10.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
20.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Treba procijeniti što je bolje ili za vas korisnije. Ima neriješenih situacija na poslu, što zahtijeva stalnu i upornu borbu, no trenutno je najvažnije pronaći način na koji ćete djelovati. Treba postupati oprezno, kako ne biste napravili veću pogrešku.
21.04.-20.05.
Dobro određujete svoje ciljeve, ali ovo je vrijeme kada je dobro potražiti savjet. Ipak, na vas u ovome trenutku gotovo nitko ne može utjecati. Ono što je iza vas, posljedica je vaših odluka, pravih ili krivih. Danas ćete se dobro osjećati.
21.05.-20.06.
Mogli biste danas biti pomalo napeti. Poslovna situacija nije ozbiljnije narušena, ali osjećate umor. U vašem ljubavnom životu nema iznenađenja i sa svime ste dosta zadovolji. Objektivni ste i ne dozvoljavate da vas nešto odmakne od stvarnosti.
21.06.-20.07.
Do uspjeha se treba još truditi, ali treba i uporno prelaziti sitne zapreke koje se pojavljuju. Ni u kojem trenutku ne gubite vjeru u to da svojom snagom mnogo toga možete riješiti. Uporni ste, međutim, za sada i ne dovoljno uspješni.
21.07.-21.08.
Danas će vas malo toga zanimati. Vaše su ambicije prilično utišane, ne bavite se nekim velikim poslovima, a također, nije vam u ovome trenutku niti profesionalan uspjeh neka osobito važna tema za razmišljanje. Dosta ćete promatrati što se oko vas događa.
22.08.-22.09.
Treba paziti na krive procjene, a one su sada moguće. Baš ovih dana bi se moglo dogoditi da iz informacija koje imate, izvučete poneki krivi zaključak. Niste baš skloni slušati što vam drugi govore. Danas će biti manjih napetosti na poslu.
23.09.-22.10.
Treba sada, ako ste tijekom zadnjih nekoliko dana napravili neki krivi poslovni korak, sve to ispraviti. Najvažnije je ne prenagljivati, ne treba ići glavom kroz zid. Bolje je ako idete polako. Imate dobru podršku poslovne okoline i prijatelja.
23.10.-22.11.
Bit ćete dosta dobro raspoloženi, spremni na suradnju. Želite nešto pomaknuti na poslu, ali trenutno vam je zanimljivo i ono što se događa u ljubavi. Želite se iskazati, a sposobni ste pronaći način za to. Sada ćete se dosta truditi.
23.11.-21.12.
Bit će vam ugodno u svakom društvu u kojem se možete opustiti i zabaviti. Dosta je problema kojima se mučite, tako da će u vašoj okolini biti dobrodošli svi koji će pričati o nečem drugom, a ne o poslu. To ne znači da ćete bježati od obaveza.
22.12.-20.01.
Ne treba ni na čemu previše inzistirati, ali niti bježati od zadovoljstava koja su vam pri ruci. Jednostavno, hrabro i snažno treba ići dalje, razmišljajući o onome što vam je najvažnije. Uspijevat ćete u sređivanju ljubavne situacije.
21.01.-19.02.
Dosta toga dolazi na svoje, čak i neke stvari za koje ste očekivali da će se razvijati znatno teže, pa možda i neugodnije. No, sada vam pomaže vaša samouvjerenost. Gotovo vas nitko vas ne može uvjeriti kako niste u pravu.
20.02.-20.03.
Ima stvari s kojima ćete se morati ozbiljnije pozabaviti. Dosta je toga u vašem privatnom, posebno ljubavnom životu, na čemu treba raditi. Ništa ne treba shvaćati olako, ali treba uživati u mnogim lijepim stvarima.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto mi je proteklo u znaku:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Otac: Sine, gori kuća, brzo izlazi van!

Sin: Čekaj da objavim na fejs…

Otac: Obavezno me taguj!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik