Glas Istre
Četvrtak
18.12.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
18.12
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Mali pomaci puno će vam značiti. Bit ćete zadovoljni i bavit ćete s poslovima koje treba završiti. Danas ćete i dosta promatrati ono što se oko vas događa. Potrebno je razmisliti o ljubavnoj situaciji i pronaći način kako riješiti probleme koji se pojavljuju.
21.04.-20.05.
Bit ćete bolje raspoloženi nego prethodnih nekoliko dana. Na poslu ne bi trebalo biti napetosti niti većih problema. Dosta vam toga na poslu uspijeva i zbog toga ćete se dobro osjećati. Odnosi s partnerom bit će vrlo dobri i stabilni.
21.05.-20.06.
Premda je sredina radnog dijela tjedna, ipak biste morali pronaći više vremena za odmor i za razmišljanje o onome što treba napraviti. Bit će dosta novih prilika i ne bi ih trebalo propustiti. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.06.-20.07.
Na poslu se nećete ugodno osjećati. Izbjegavat ćete probleme, a nećete se rado upuštati ni u poslovne razgovore. Najugodnije ćete se osjećati u obiteljskom okruženju ili u društvu s prijateljima. Trebali biste razmisliti o svojoj ljubavnoj situaciji.
21.07.-21.08.
Ovo je dobar trenutak za isticanje i za popravljanje profesionalne pozicije. Premda na poslu ima problema to vas neće zaustavljati. Imate dosta snage i znate što treba raditi. Trudit ćete se kako biste obogatili svoj društveni život.
22.08.-22.09.
Ništa ne treba zanemarivati, čak ni manje probleme. Međutim, istovremeno, to vas ne treba zaustavljati, dapače, treba vam davati poticaj za nove akcije. Sada ste u dobrom poslovnom razdoblju. U slobodno biste se vrijeme trebali više odmarati.
23.09.-22.10.
Polako sređujete stvari i završavate važnije poslove. Željet ćete oko sebe mirnu atmosferu bez konflikata. Morat ćete se dosta truditi kako biste popravili komunikaciju s okolinom. Odnosi s partnerom bit će pogoršani i na trenutke napeti.
23.10.-22.11.
Dobro promatrajte što se događa u vašoj poslovnoj okolini jer bi vam se mogla ukazati dobra prilika za dokazivanjem. Odnosi sa suradnicima bit će dobri, a vi ćete imati dovoljno snage i volje za rješavanje problema.
23.11.-21.12.
Pokušajte riješiti probleme koji se pojavljuju na poslu. Sada ste u povoljnoj poziciji i možete popraviti odnose sa suradnicima. Trebali biste se potruditi i oko širenja poslovnih kontakata. Ljubavna situacija bit će dobra i stabilna.
22.12.-20.01.
Premda na poslu ima dosta problema, ipak ćete biti uspješni i zadovoljni ostvarenim rezultatima. Kako ćete zbog obilja obaveza biti dosta angažirani, trebali biste pronaći više vremena za odmor. Ljubavni bi život mogao postati zanimljiv.
21.01.-19.02.
Poslovne okolnosti su vam naklonjene i zbog toga ćete moći ostvariti neke važnije planove. Imat ćete vrlo dobre odnose sa suradnicima, a moći ćete uspostaviti i neke nove poslovne kontakte. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti promjena.
20.02.-20.03.
U dosta ste mirnom poslovnom razdoblju. Nećete imati previše obaveza ni potrebe za poslovnim razgovorima. Posebno će vas radovati poboljšani odnosi sa suradnicima. Željet ćete više izlaziti i zabavljati se. Odnosi s partnerom bit će dobri.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 16.12.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.12.2014  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 03.12.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Doček Nove godine proslavit ću:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Šta radi programer kad mu je vruće?

Desni klik i refresh.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik