Glas Istre
Petak
06.05.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
06.05
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Danas ćete se osjećati dobro, bit ćete zadovoljni i zabavljeni nizom poslova, od kojih će neki biti i posebno važni. Neće vas gotovo ništa brinuti, makar ćete povremeno osjećati manju napetost, posebice u odnosima s ljudima iz neposredne okoline.
21.04.-20.05.
Bit će nešto napetost, mogli biste zbog nekih informacija biti i uznemireni. Međutim, uglavnom ćete se dobro držati i nećete dozvoliti da vam bilo što omete poslove. No, svejedno, uspijevali ili ne, bit ćete na koncu nezadovoljni. Uglavnom okolinom.
21.05.-20.06.
Radit ćete puno, angažirano, ali općenito, poslovna se situacija razvija teže od očekivanog. Povremeno ima manjih stresova, ali to ipak neće jače utjecati na ono što radite, niti će vam umanjiti ambicije. Bit ćete, usprkos svemu, zadovoljni.
21.06.-20.07.
Ne treba se suprostavljati stvarima kojima se i inače nije moguće suprostaviti, posebice ako iz toga neće biti nekih konkretnih i dobrih rješenja. Međutim, vrijeme je takvo da se morate boriti, a da često ne znate ni sa čim. Trebate vremena kako biste sredili dojmove.
21.07.-21.08.
Bit ćete prilično napeti i nesigurni, pokušat ćete probleme riješiti razgovorima, skupljanjem informacija. Dobro je ako se uspijete koncentrirani na ono što radite, to će vam puno pomoći u sređivanju općeg stanja duha. Problemi su tu i treba ih rješavati.
22.08.-22.09.
Sve je manje onoga o čemu biste trebali brinuti. Ako još nešto i postoji, polako će nestajati, a vi ćete uočavati bolje mogućnosti poslovanja, poslovnih prodora, ali i širenja poslovne suradnje. Uglavnom, popravljat će se i financije. Međutim, treba više paziti na zdravlje.
23.09.-22.10.
Danas ćete biti prilično zadovoljni, što ćete i rado pokazivati. Ne ustručavate se i od ambicioznijih poduhvata, radite na većim stvarima, jer se želite dokazati, ali i popraviti svoju novčanu situaciju. Za sada ćete biti uspješni, makar će sve ići dosta sporo.
23.10.-22.11.
Morate i dalje biti smireni, što tiši, više misliti na sebe, na obitelj i na zdravlje nego na poslove. Naravno, poslove nikako ne treba prepustiti slučaju, ali ipak, pretjeran angažman mogao bi dovesti do umora i nezadovoljstva.
23.11.-21.12.
Emotivna situacija nije sređena, međutim, kako popuštaju napetosti na poslu, to će vaše zadovoljstvo biti sve veće. Ipak, bilo bi dobro ovih dana malo više paziti na zdravlje, a jednako tako, malo više pažnje posvetite i svojoj tjelesnoj kondiciji.
22.12.-20.01.
S jedne će strane mnogi problemi popuštati, s druge strane morat ćete se boriti s onim što niste očekivali da će se pojaviti. Zadržite sigurnost u sebe i samouvjerenost i uglavnom će dosta toga proći mirno, bez većih problema. Ovo je razdoblje umjerenog optimizma.
21.01.-19.02.
Morat ćete donositi neke odluke kako biste zadržali postojeći poslovni ritam i kako bi postigli neke pozicije koje će vam omogućiti realizaciju planova, ali i koje će jače potaknuti vašu ambiciju.
20.02.-20.03.
Ima dosta neriješenih situacija, problema koji će uzrokovati napetosti, koji će možda biti na trenutke i neugodni, ali će na koncu sve biti razriješeno i imat ćete poprilično razloga biti zadovoljni. Krećete novim, boljim putem. No, to nije bez prepreka.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 03.05.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 26.04.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 26.04.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 19.04.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Slobodno vrijeme najrađe provodim:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dođe plavuša kod profesora da ispravi ocjenu, pa je profesor pita:

- Šta imaš?

- Imam dvije četvorke, maznim glasom će studentica.

- Čekaj me poslije škole, poveseli se bezobrazni profesor.

Nakon škole studentica pričeka profesora.

- Evo sad ću vam ih pokazati tu na parkingu - crvenu četvorku mi vozi mama, a plavu tata, oboje su došli na razgovor s vama.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik