Glas Istre
Subota
23.08.2014.
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Dosta je toga čime ste zadovoljni. Kako ste u prethodnom razdoblju uspjeli posložiti stvari, tako će se dalje odvijati. Danas bi vam raspoloženje moglo biti bolje nego što ste očekivali. Uostalom ovo je ugodan i prilično miran dan.
21.04.-20.05.
Ušli ste u razdoblje pozitivnih promjena, prije svega u komunikaciji s okolinom. Mijenjat ćete neke svoje stavove, no nećete se prilagođavati okolnostima, nego ćete raditi najbolje što možete. Imat ćete potrebu pojasniti poslovnu situaciju i svoje planove.
21.05.-20.06.
Nisu toliko u prvom planu planovi za budućnost, više se brinete za sadašnjost. Ne biste se trebali dovoditi u poziciju iz koje će se kasnije trebati izvlačiti. Bit će potrebno dosta napora, ali ipak, mogućnost ozbiljnije pogreške nije velika.
21.06.-20.07.
Pojačavat ćete profesionalnu poziciju. Više ćete i ozbiljnije razgovarati sa suradnicima. Ovo je za vas dobar trenutak, što ne treba zanemarivati. Svjesni ste kako vam je potrebna podrška za nove poteze, a podršku ćete i dobiti.
21.07.-21.08.
Imate dovoljno motiva za sve jaču poslovnu akciju. Dosta je toga dobrog u onome što je oko vas, ali i u onome što dolazi. Potrebno je napraviti plan poslovanja i nastupati ležernije nego do sada. Ovo je vrijeme i za veće poslove.
22.08.-22.09.
Emotivni problemi nisu u prvom planu, ponajviše zato što ih trenutno ne osjećate. Poslovi se uglavnom razvijaju u skladu s očekivanjima. Ponešto bi vas i dalje moglo zabrinjavati, međutim, ako radite oprezno i polako, neće biti problema.
23.09.-22.10.
Sve je manje kočnica oko vas. Puno ćete lakše obavljati poslove, ali ćete se i bolje osjećati. Prilično ste optimistični, a to će dobro utjecati na vaše stavove o poslu i poslovnoj budućnosti. Imat ćete dobrih prilika, pa zato ne treba ni od čega odustajati.
23.10.-22.11.
Potrebna je jača suradnja s ljudima s kojima ste okruženi na poslu. Pomoć ne bi trebalo odbijati. Usprkos jakoj volji, većinu toga nećete moći sami obaviti, makar će dosta toga ići lakše nego do sada. Polako će se pojavljivati rezultati vaših napora.
23.11.-21.12.
Bit ćete nezadovoljni jer će nedostajati osjećaj uspješnosti. Činjenica je da se neki poslovi dobro razvijaju, no s nekima imate problema, što će danas biti i dosta naglašeno. Morate biti realni pri ocjeni onoga što sada možete napraviti.
22.12.-20.01.
Bit ćete dosta opušteni, a problemi vas neće previše zabrinjavati. Polako krećete prema svojim pravim ciljevima. Neka vas ne prevari ono što vidite jer stvari mogu biti sasvim dobre. Imate ćete novih prilika za dokazivanje, ali i za neke pomake.
21.01.-19.02.
U ljubavi još nije sve posve u redu, no to ćete pokušati riješiti. Na poslu je situacija sve stabilnija. Trebat ćete o svemu dobro razmisliti, ali obaveze vam to neće uvijek dozvoljavati. Ipak, sada izlazite iz kriznog razdoblja pa to treba iskoristiti.
20.02.-20.03.
Napori vam donose sve više rezultata, ali danas ćete svejedno biti nezadovoljni, napeti. Ne treba bježati od problema, no ponekad je dobro ne inzistirati na rješenjima. Sada vam je i ljubav vrlo bitna i tu ništa ne želite zanemariti.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Subota, 09.08.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 29.07.2014  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 29.07.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Mali Ivica dolazi iz škole, pa kaže ocu: Tata, ti si nogometaš pa ćeš me sigurno razumjeti.
Otac ga upita: O čemu ti to sine?
Ivica će spremno odgovara: Produžio sam ugovor s petim razredom na još godinu dana!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik