Glas Istre
Četvrtak
02.07.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
02.07
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Usprkos problemima, dobro se snalazite u brojnim obavezama. Neće vam nedostajati novih poslovnih izazova, no u ovome trenutku ne biste se trebali upuštati u nešto novo. Poslovna situacija vam nije naklonjena. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
21.04.-20.05.
Na poslu ne ide sve onako kako biste željeli, ali ćete ipak uporno pokušavati realizirati svoje planove. Nakon posla trebali biste se posvetiti rekreaciji i zabavi. To će dobro utjecati na vaše raspoloženje. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.05.-20.06.
Imate dovoljno razloga za zadovoljstvo trenutnom poslovnom situacijom. Neke ćete svoje važnije planove uspješno realizirati, a mogli biste dobiti i pohvalu poslovne okoline. Sada biste trebali što više raditi na širenju poslovnih kontakata.
21.06.-20.07.
Na poslu bi se mogla pojaviti napetost i to bi moglo utjecati na vaše poslovanje. S nekim bi stvarima mogli kasniti, što će vas opterećivati. Pokušajte više pažnje posvetiti poslu i popraviti odnose sa suradnicima. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.07.-21.08.
Nemate razloga za preveliku zabrinutost jer će se poslovna situacija popravljati, a vi ćete moći uspješno realizirati svoje planove. No, trenutno niste zadovoljni onim što se događa u vašoj poslovnoj okolini. U ljubavi su mogući manji problemi.
22.08.-22.09.
Dosta ćete uspješno rješavati probleme s kojima se susrećete na poslu. Međutim, nećete biti posve zadovoljni jer želite više rezultata i više uspjeha. Odnosi sa suradnicima bit će dobri. Partneru biste trebali pokloniti više pažnje.
23.09.-22.10.
U vašoj je poslovnoj okolini dosta toga čime možete biti zadovoljni. No, ima i problema kojima se morate ozbiljno pozabaviti ako ih želite na vrijeme riješiti. Na poslu bi moglo biti napetosti. Potrebno je izbjegavati sukobe.
23.10.-22.11.
Osjećat ćete se dosta dobro, premda ćete imati dosta obaveza. Trebali bi se jače angažirati oko poboljšanja svoje poslovne pozicije i pri tome ne biste smjeli ništa zanemariti, čak ni sitnice. U ljubavi su mogući manji problemi.
23.11.-21.12.
Danas ćete se na poslu dobro osjećati i nećete se previše zamarati problemima koji se pojavljuju. Uvjereni ste kako ih možete riješiti. Biti ćete zadovoljni onim što se trenutno događa na poslu. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.12.-20.01.
Na poslu je potreban oprez, osobito ako morate ulaziti u neke nove poslove. Sada ništa ne biste trebali prepustiti slučaju. Trebali biste se jače angažirati kako biste završili započete poslove. U ljubavi ne bi trebalo biti većih problema.
21.01.-19.02.
Trebali biste raditi na poboljšanju odnosa sa suradnicima. U okolnostima u kojima se nalazite ponekad vam je potreban savjet i to ne biste trebali izbjegavati. Dosta ste angažirani jer želite uspjeh. U odnosima s partnerom moglo bi biti problema.
20.02.-20.03.
Poslovne okolnosti su dobre i moći ćete uspješno završiti započete poslove. Danas ne bi trebalo biti većih problema, a odnosi sa suradnicima bit će dobri. Imate dosta planova koje ćete željeti realizirati. Ljubavna situacija bit će dobra.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.06.2015  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.06.2015  1  2  3 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 02.06.2015  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Ivica piše ispit iz matematike i profesorica mu kaže:

"Nadam se da te ovog puta neću uhvatiti u prepisivanju!"
"I ja se nadam, profesorice!"

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik