Glas Istre
Utorak
28.04.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
28.04
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Ne treba se danas previše opterećivati poslovima. Dobar je trenutak za stanku i za odmor. Nakon malo problematičnijeg razdoblja treba se malo udaljiti od posla. Posvetite se više razmišljanju, čitanju, šetnji ili opuštenoj zabavi.
21.04.-20.05.
Na poslu su moguće neugodnosti,  a pojačat će se vaša aktivnost. Bit ćete prilično nezadovoljni i mogli biste imati dojam kako se vaše ideje slabo i teško realiziraju i kako teško postižete cilj. No, nećete željeti nikome i ničemu podilaziti.
21.05.-20.06.
Pred vama je miran dan. Stvarat će vam se nove ideje. Budi se i vaša želja za dokazivanjem. Oko vas je uglavnom sve dobro i malo je razloga za brigu, a puno razloga za ozbiljniji rad. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti problema.
21.06.-20.07.
Bit ćete opušteniji nego prethodnih dana. Nikome ne treba previše vjerovati, budite oprezni pri davanju izjava, a posebno u povjerljivim razgovorima. Treba izbjeći posljedice koje bi se mogle pojaviti zbog nekih problematičnih odnosa na poslu.
21.07.-21.08.
Imat ćete dosta poslovnih planova i željet ćete ih što prije realizirati. Danas nećete biti posebno dobro raspoloženi, a na poslu bi se mogla pojaviti napetost što bi moglo utjecati na vaš odnos prema poslu. Ljubavna situacija bit će vrlo dobra.
22.08.-22.09.
Problemima na poslu  sada ne bi trebalo pridavati veću pažnju. Čak ćete i veće probleme uspijevati riješiti. Sve će ići puno lakše nego što vam se čini. Ipak, prije bilo kakvog poteza potrebno je dobro razmisliti. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.09.-22.10.
Dosta očekujete od idućih dana. Vrlo vam je važno sređivanje odnosa na poslu. Treba puno i što otvorenije razgovarati sa suradnicima. No, to neće biti lako. Da bi sve bilo u redu, potrebno je strpljenje. Partneru biste trebali pokloniti više pažnje.
23.10.-22.11.
Bit ćete prilično nezadovoljni. Udaljavat ćete se od poslova, od poslovnih razgovora i obaveza. Sada ni najmanji rizik ne dolazi u obzir. Treba vam mir, velika pažnja i objektivnost. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti problema.
23.11.-21.12.
Na poslu ćete se dobro osjećati, a bit ćete zadovoljni jer će biti i dosta rezultata. Dosta je toga na čemu treba raditi i zato se tako treba i postaviti. Odnosi sa suradnicima bit će dobri. Mogla bi se pojaviti želja za nekom promjenom u ljubavi.
22.12.-20.01.
Uporni ste, dosta zadovoljni, premda i dalje opterećeni poslovnim problemima. Rezultati vaših napora će dolaziti, ostvarivat će se neke vaše želje, ali ne potpuno. Posebno ćete biti zadovoljni odnosima sa suradnicima. U ljubavi su mogući problemi.
21.01.-19.02.
Opterećeni ste s dosta problema, međutim, uspješno ćete ih rješavati. Željet ćete napraviti nešto novo. U dobrom ste poslovnom razdoblju. Trebali bi širiti svoje poslovne kontakte. Odnosi s partnerom mogli bi biti vrlo dobri.
20.02.-20.03.
Nemate razloga za brigu. Za ono što radite imate dobre argumente i dosta volje. U dosta ste povoljnom poslovnom razdoblju pa treba napraviti sve kako bi od toga imali koristi. Ne želite nikakve veće promjene. U ljubavi neće biti problema.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 21.04.2015  1  2 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.04.2015  1  2 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita djecu učiteljica znaju li što je to gorila.
Javlja se jedan dječak i kaže:
"To je životinja i živi u zološkom vrtu"
Javlja se drugi dječak i kaže:
"Učiteljice moj tata je biznismen i njega čuvaju gorile"
I na kraju javi se cigo i kaže:
"Kod mene je jednom nestala struja i moja mama upalila svijeću i ona je gorila..."

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik