Glas Istre
Subota
01.11.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
01.11
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Danas bi na poslu moglo biti malo više napetosti. U ljubavi biste htjeli neke promjene i nove izazove. Željeli biste se i više odmarati. Prilično ste zabavljeni svojim planovima, o tome dosta razmišljate, ali ćete i dosta raditi na realizaciji planova.
21.04.-20.05.
Bit ćete uvjerljivi u poslovnim razgovorima, a vaša će vam sugestivnost pomoći kako biste se domogli dobre pregovaračke pozicije. Danas ćete se posvetiti nekim ozbiljnijim stvarima. Pokušat ćete riješiti neke zapreke koje se pojavljuju u poslovanju.
21.05.-20.06.
Niste spremni za veće poslove poteze. Ovo je trenutak za odmor, a današnji dan vam neće donijeti poslovnih uzbuđenja, pa se možete posvetiti nečem drugom. Ipak, morat ćete obaviti svoje zadatke, a nakon toga malo se zabaviti.
21.06.-20.07.
Vaša je aktivnost sada pojačana pa imate malo slobodnog vremena. No, i kada ga imate, opet želite nešto iskoristiti kako biste obavili poneki posao. Poboljšavat će se financijska situacija, premda ne naglo, ali ipak vidljivo. Na poslu ste zadovoljni.
21.07.-21.08.
Bit ćete danas dosta mirni i staloženi. Treba vam predah kako biste skupili snage za rješavanje nekih novih problema što vas ovih dana mogu očekivati. Međutim, ne radi se o nečemu što nećete moći kontrolirati, a treba se nešto više truditi.
22.08.-22.09.
Dosta očekujete od onoga što ste započeli raditi, a sada vam je najvažnije srediti sve ono što je oko vas, bilo vezano uz posao ili nešto drugo. Ne želite nikakve nejasne situacije. Zato ćete o svemu puno razgovarati sa suradnicima.
23.09.-22.10.
Bit će primjetno vaše zadovoljstvo. Na poslu ćete pokazivati zadovoljstvo ili zbog postignutih rezultata ili zbog onog nečega što je duboko u vama. Možete biti radosni zbog poboljšanja poslovne situacije kao i zbog dobrih odnosa u okolini.
23.10.-22.11.
Dosta je naglašen umor, ne odgovara vam to što se gomilaju poslovi. Nemate previše motivacije koja vas je do sada vodila, tako da je smanjena i želja za radom. Ipak, ni od čega nećete odustajati, a trudit ćete se nešto promijeniti.
23.11.-21.12.
Poboljšava se vaša komunikativnost, a jaka je želja za odmicanjem od posla i za druženjem. Sada biste trebali više ustrajati na svojem društvenom položaju, a dobro je posvetiti se i odnosima u obitelji. Neke stvari treba popraviti.
22.12.-20.01.
Na poslu neće biti jačih napetosti, pa ćete moći dobro raditi. Nećete htjeti ništa novo, izazovi vas trenutno ne zanimaju. Ozbiljno radite na onome što trebate obaviti i nećete dozvoliti da vas nešto u tome ometa. Ljubavna situacija je zadovoljavajuća.
21.01.-19.02.
Ne želite bježati od problema nego želite riješiti sve što se može riješiti. Trudit ćete se kako biste se pozabavili onim što je trenutno najvažnije. Trebali biste više paziti pri donošenju odluka, a prije svakog poteza treba dobro razmisliti.
20.02.-20.03.
Bit ćete zabavljeni poslom, a svaki pomak će vas radovati. Ljubavna situacija je dobra, možete o svemu porazgovarati s partnerom i riješiti probleme ako ih ima. Mogli biste se i više družiti i više raditi na svojem društvenom životu.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Petak, 24.10.2014  1 
Najkomentiranije
Anketa
Ove zime grijat ću se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Na satu biologije, pita profesorica Ivicu:

- Ivice, koja je razlika između muškaraca i žena?

Ivica će:

- Profesorice, koji Vi broj cipela nosite?

- 38.

- A Vaš muž?

- 42.

- Eto vidite, razlika je između nogu.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik