Glas Istre
Petak
03.07.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
03.07
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Ne želite se pomiriti s nepovoljnom poslovnom situacijom i zbog toga ćete biti ustrajni u rješavanju problema koji se pojavljuju. Dosta ćete se truditi, a pomoći će vam dobra komunikacija s poslovnom okolinom. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.04.-20.05.
Na poslu bi se mogle pojaviti neke promjene, ali ćete ipak sve dosta uspješno kontrolirati. No, poslovna situacija je nepovoljna i zbog toga ne bi trebali zanemarivati niti jednu činjenicu jer sada sve može biti važno. U ljubavi bi moglo biti problema.
21.05.-20.06.
Na poslu ćete se dosta truditi, a bit će vam važan stav okoline prema vama. Želite ostaviti najbolji mogući dojam, međutim u tome nećete biti dovoljno uspješni. Ne bi trebali previše govoriti o svojim planovima, niti se bilo kome povjeravati.
21.06.-20.07.
Nećete biti dovoljno angažirani i zbog toga na poslu neće biti dovoljno rezultata. Mogla bi se pojaviti i napetost, što će vam smetati i željet ćete se odmaknuti od poslovne okoline. Trebat će vam odmor. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.07.-21.08.
Uspješno ćete rješavati probleme na poslu, a uspjet ćete se nametnuti u poslovnoj okolini. Ipak, posao vam trenutno nije najvažniji. Željet ćete poraditi na oživljavanju društvenog života, ali se i više posvetiti obitelji. U ljubavi su mogući manji problemi.
22.08.-22.09.
Neke je pomake nužno napraviti kako biste mogli početi realizirati neke svoje važnije planove. Nije sve onako kako bi vam odgovaralo, ali biste se sada trebali prilagoditi okolnostima. Izbjegavajte rizične poslove. Odnosi s partnerom bi se mogli pogoršati.
23.09.-22.10.
Na poslu ćete biti angažirani, ali se ne biste trebali oslanjati samo na svoje procjene trenutnih okolnosti. Trebali biste poslušati i savjete suradnika. Izbjegavajte donošenje odluka i preuzimanje novih obaveza. Ljubavna situacija bit će dobra.
23.10.-22.11.
Uporni ste, ali nećete željeti ništa riskirati. Dosta ćete raditi na učvršćivanju poslovne pozicije. Nećete biti dovoljno uspješni, ali svejedno nećete popuštati. Trebali biste se više posvetiti društvenom životu. U ljubavi neće biti problema.
23.11.-21.12.
Poslovne su prilike nepovoljne i zbog toga biste trebali dobro razmisliti o svakom novom poslovnom potezu. Izbjegavajte rizične poslove, a trebali biste se potruditi kako biste popravili odnose sa suradnicima jer vam to sada može biti važno.
22.12.-20.01.
Dosta ćete razmišljati o svojim planovima i trudit ćete se napraviti neke veće pomake na poslu. Morat ćete se dosta truditi jer ćete nailaziti na zapreke tamo gdje ih možda niste očekivali. Treba usporiti ritam, ali ni od čega ne biste trebali odustajati.
21.01.-19.02.
Moguće je poboljšanje poslovne situacije, što će se dobro odraziti na vaše raspoloženje. Lakše ćete raditi, a imat ćete i dobre odnose sa suradnicima. Imate dosta poslovnih planova i vrijeme je za početak njihove realizacije.
20.02.-20.03.
Na poslu će biti problema s kojima ćete se morati suočiti. Izbjegavajte preuzimanje novih obveza. Trebali biste dobro promatrati sve što se sada događa, a treba i izbjegavati sukobe. Ljubavna situacija bi se mogla pogoršati.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.06.2015  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.06.2015  1  2  3 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 02.06.2015  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Ivica piše ispit iz matematike i profesorica mu kaže:

"Nadam se da te ovog puta neću uhvatiti u prepisivanju!"
"I ja se nadam, profesorice!"

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik