Glas Istre
Utorak
24.05.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
24.05
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Nalazite se na izlazu iz jednog, moglo bi se reći, plodonosnog razdoblja i pred ulaskom ste u razdoblje koje ne mora biti bez rezultata, ali će zato posve sigurno donijeti nove brige, nove probleme i zahtijevat će sposobnost snalaženja.
21.04.-20.05.
Dosta ste zadovoljni, što znači da vas manje pogreške ne opterećuju ili barem nemaju posljedice kakve bi inače imale. Dakle, barem ste za nekoliko dana na neki način zaštićeni, a uz to, ovo je vrijeme kada vama uobičajeno mogu doći pohvale.
21.05.-20.06.
Oni, ne baš lagani problemi koje ste imali proteklih dana polako nestaju, a samo još malo nedostaje da se, prije svega emotivna situacija, posve smiri. Baš zato što je to blizu trebate sada jače uprijeti. Krenite jače, s više snage i volje naprijed.
21.06.-20.07.
Svoju ćete usamljenost pokušati nekako riješiti, ali to ne ide lako. Želite prijeći prepreke koje vas vode do konačnog i velikog uspjeha. No, pitanje je ima li nekoga u vašoj blizini tko će vas podržati i ono što iznosite prihvatiti kao nešto ozbiljno i istinito.
21.07.-21.08.
Držite se svojih načela, a nije sve ovih dana lako, no vi se znate boriti i izboriti za svoje ciljeve. U vama je puno upornosti i snage, pa zapravo po svemu tome možete biti uzor mnogima. Dakle, ni ove teškoće za vas neće biti ništa posebno veliko niti će vas kočiti.
22.08.-22.09.
Bit ćete danas dosta zadovoljni, poslom pogotovo, a jednako tako makar i nakratko smirivanjem obiteljske ili ljubavne situacije. No, ako se nalazite u vezi do koje vam je jako stalo, i dalje budite oprezni, pazite na sve što kažete.
23.09.-22.10.
U ovom razdoblju gdje se pojavljuju novi problemi i moguće novi nategnuti odnosa na poslu, morate sve dobro izbalansirati, ali se morate i dobro odmarati. Također, potrebno je o svemu razmisliti, ali najvažnije je uvidjeti gdje ste i kako pogriješili.
23.10.-22.11.
Ozbiljni ste, na poslu ništa ne prepuštate slučaju, ali se ipak ne osjećate onako snažno kao što je to obično slučaj. Na neki ste način prisiljeni na taktiziranje, a valja reći kako vam to sada baš i ne ide od ruke. Pregovaranja vam ne idu lako.
23.11.-21.12.
Prvi rezultati poslovanja će sada početi dolaziti i zbog toga ćete biti vrlo zadovoljni. Sigurno je da imate što reći i što napraviti, pa i drugima pokazati. Strpljenje se isplatilo, to će se sada dobro vidjeti, pa ćete imati razloga planirati nove poteze.
22.12.-20.01.
Treba ili malo lakše, mirnije. Ne biste trebali pasti u zamku i krenuti u jači poslovni angažman jer vam se čini da su vam odjednom vrata otvorena i da sve obavljate puno lakše nego prethodnih dana. Još uvijek nije vrijeme za vaš jači i dublji angažman.
21.01.-19.02.
Danas ćete dosta razmišljati, pa ćete okolini djelovati kao da ste se povukli u sebe i kao da se želite distancirati od događanja u neposrednoj okolini. To ipak nije istina. Sve dobro vidite i sve dobro osjećate, samo sada ste odlučili promatrati.
20.02.-20.03.
Pojavit će se prilično nagla promjena, od pesimizma i besciljnosti, naći ćete se u situaciji kada jasno vidite što dolazi, kada vidite perspektivu i kada se javlja optimizam. Dakle, ovo su pravi trenuci kada treba iskoristiti sve svoje snage za nove uspjehe.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Srijeda, 18.05.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 18.05.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 10.05.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 03.05.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Slobodno vrijeme najrađe provodim:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dođe plavuša kod profesora da ispravi ocjenu, pa je profesor pita:

- Šta imaš?

- Imam dvije četvorke, maznim glasom će studentica.

- Čekaj me poslije škole, poveseli se bezobrazni profesor.

Nakon škole studentica pričeka profesora.

- Evo sad ću vam ih pokazati tu na parkingu - crvenu četvorku mi vozi mama, a plavu tata, oboje su došli na razgovor s vama.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik