Glas Istre
Srijeda
27.05.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
27.05
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Konačno možete opuštenije raditi. Uz to, možete biti zadovoljni poslom, prijateljima i cijelim okruženjem u kojem se nalazite. Emotivni problemi, makar su još prisutni, sada slabije djeluju na vaše raspoloženje lakše ih rješavate.
21.04.-20.05.
Bit ćete dosta oprezni, pomalo nepovjerljivi i uglavnom, malo je onih kojima ćete vjerovati. Manje ste raspoloženiji za razgovore nego inače. Poslovi su vam stalno u mislima, to vas trenutno potpuno okupira i dosta ste poslovno angažirani.
21.05.-20.06.
Željeli biste se ugodno i mirno odmarati, međutim, to trenutno nije moguće jer je obilje poslova koje treba napraviti. Kada vas netko pita za vaše stavove bit ćete prilično neodređeni, ali ne i nesigurni. Uglavnom, nećete htjeti otkrivati svoje planove.
21.06.-20.07.
Bit ćete prilično zadovoljni, pa premda vas poslovi pomalo umaraju, to ne smatrate problemom. Uglavnom, dosta se toga dobro razvija, a osjećate da će biti i konkretnih pomaka. U svakom slučaju, ne osjećate nikakvu jaču napetost.
21.07.-21.08.
Dosta ste toga pokušali napraviti, ali poslovni rezultati nisu osobito dobri. Uglavnom, niste zadovoljni mnogim stvarima koje se događaju. Idućih nekoliko dana mogli bi osjećati napetost. U ljubavi ne bi trebalo biti većih problema.
22.08.-22.09.
Uglavnom je puno toga čime doista možete biti zadovoljni. Na poslu je stanje stabilno, pa čak i mirno. To vam odgovara. Dosta ćete se truditi, a osobito bi dobro bilo raditi na pregovaračkim poslovima. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.09.-22.10.
Poslovna situacija je dobra, no svejedno bi danas povremeno mogli osjećati napetost. Nećete biti opterećeni problemima, ali ćete ipak dobro promatrati što se događa u vašoj poslovnoj okolini. U ljubavi bi moglo biti manjih problema.
23.10.-22.11.
Uglavnom niste spremni na značajnije poslovne prodore i to zato jer postoje problemi koji su u sukobu s vašom jakom željom za uspjehom. Trudit ćete se napraviti nešto dobro, međutim vaši napori neće donositi dovoljno rezultata.
23.11.-21.12.
Pokušat ćete biti što uspješniji i zbog toga ćete se na poslu dosta truditi. Vaše su misli okrenute budućnosti, a nećete se željeti opterećivati problemima. Imat ćete dobre odnose sa suradnicima. Ljubavna situacija bit će dobra.
22.12.-20.01.
Dosta je bilo toga što vam je moglo smetati. No, mnogi su problemi riješeni tako da ćete se na poslu dobro osjećati. Dosta ćete se angažirati, a trudit ćete se širiti svoje poslovne kontakte. Popravit će se i ljubavna situacija.
21.01.-19.02.
Bit ćete nezadovoljni onim što se događa u vašoj poslovnoj okolini. Trebali biste se malo povući i razmisliti o svemu što se događa. Ovo nije vrijeme kada bi trebali donositi važnije odluke. U ljubavi bi moglo biti manjih problema.
20.02.-20.03.
U dobrom ste poslovnom razdoblju premda će se povremeno pojavljivati problemi, a neke planove nećete lako realizirati. Odnosi sa suradnicima bit će dobri. Trebali biste se više odmarati i zabavljati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Ponedjeljak, 18.05.2015  1  2  3 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 12.05.2015  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.04.2015  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Učiteljica u školi pita: Mujo, gdje je Amerika na karti?
Mujo pokaže prstom na kartu: Evo je!
Učiteljica pita dalje: Haso, tko je pronašao Ameriku?
Haso na to odgovori: Mujo!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik