Glas Istre
Nedjelja
22.01.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
22.01
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Neugodno poslovno razdoblje moglo bi potrajati. No, vi ste svejedno znatno aktivniji nego prethodnih dana. Najveći je problem u komunikaciji s ljudima oko sebe i u poslovnim razgovorima koji imaju veze s financijama. Tu treba paziti.
21.04.-20.05.
S radošću dočekujete posao. Želite se angažirati i dokazati. Ljubavna situacija nije toliko dobra, tako da s tim ne možete biti zadovoljni, ali se borite protiv problema. Uglavnom ste dosta dobro raspoloženi, a posebno ćete se rado zabavljati i družiti.
21.05.-20.06.
Povremeno ima nervoze, svađa, pa nesporazuma, no iz svega toga znate izaći. Problema zapravo nema toliko koliko se čini, ali vas sve već umara i pomalo vam je dosta. No, najbolje je odmah rješavati ono što se mora, a ništa ne ostavljati za sutra.
21.06.-20.07.
Povremeni manji zdravstveni problemi zadavat će vam teškoće, ali u tome ne bi trebalo biti ničega osobitog. Ovo je za vas, usprkos problemima, ipak vrijeme kada u mnogim stvarima možete itekako dobro uspjeti. Bit ćete dosta sigurni u sebe.
21.07.-21.08.
Trenutak je za početak ozbiljnih poslova. Imat ćete se prilike dokazati u mnogima stvarima. Najprije uredite svoje odnose sa suradnicima, a možete pronaći i neke nove ljude s kojima ćete raditi. Treba poboljšati odnose s nadređenima.
22.08.-22.09.
Emotivna situacija vam za sada nije problem. Ne uspijeva vam sve uvijek, ali danas će biti znatno lakše nego prethodnih dana. Sve je manje briga, ali su one još uvijek dosta izražene. Sada u poslove treba krenuti otvorenije i sigurnije.
23.09.-22.10.
Imate prilično velike ambicije i to vam definira dnevni ritam rada. Puno ćete razgovarati o poslu, puno ćete se družiti i razmjenjivati mišljenja. Pokušat ćete učvrstiti svoju profesionalnu poziciju na svaki način i u tome ćete biti dosta uspješni.
23.10.-22.11.
Ljubav vam povremeno zadaje brige i donosi probleme. Poslove ipak ne ostavljate negdje po strani. Dosta ste zabavljeni svojom mislima i dosta razmišljate o nekim novim poslovima. Niste još sve definirali, ali ideje se stvaraju.
23.11.-21.12.
S olakšanjem dočekujete vikend i trenutke odmora. Nije vam previše posla, nego ste dosta orijentirani na zabavu, putovanja, druženja, na nešto veslo i ugodno. Puni ste želja, a raste i vaš optimizam. Želite se malo više veseliti.
22.12.-20.01.
Rizik vam sada ne treba. Što mirnije radite i što smirenije i više slušate, to će za vas biti bolje. Treba se čuvati sukoba u okolini, ali posebice u obitelji ili s rođacima. Dobro promislite prije nego nešto kažete. Bit će dosta razloga za zadovoljstvo.
21.01.-19.02.
Ljubav je sada sve češća tema vašeg razmišljanja. Oko ljubavi ćete se i malo više potruditi. Uglavnom je ovo prilično dobro razdoblje tijekom kojeg ne bi trebalo dolaziti do nekih posebnih problema. Na poslu morate biti pažljiviji.
20.02.-20.03.
Sada nema ničeg što bi vam smetalo jer su vam poslovne okolnosti otvorene i dobre. I dalje se najviše morate truditi kako biste poboljšali novčanu i općenito materijalnu situaciju. U tome bi moglo biti najviše uspjeha, ali i teškoća.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 17.01.2017  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 10.01.2017  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 10.01.2017  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
U novoj godini ću više:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

- Da li je istina da radiš za televiziju?

- Da, ostale su mi još 4 rate.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik