Glas Istre
Nedjelja
21.09.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
21.09
Hot news (REUTERS) Irak: 22 mrtva u napadima
 1  2  3 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Na poslu se povremeno pojavljuje napetost. No, imat ćete vremena za mirno i objektivno razmišljanje i za donošenje odluka. Ljubavna situacija se ne razvija kako biste željeli, ali je ipak povoljna. Neke ste probleme uspjeli riješiti.
21.04.-20.05.
Pred vama je dan bez većih poslovnih izazova. Bit ćete opušteniji nego prethodnih dana. No, moglo bi biti problema u odnosima sa suradnicima. Uglavnom ćete se dobro osjećati, a trebali bi se više odmarati i više razmišljati o budućnosti.
21.05.-20.06.
Uglavnom ste zadovoljni s onim što se događa oko vas. Dosta je toga što sada možete ostvariti. Sigurni ste u ono što bi trebalo poduzeti. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti većih problema premda ćete od partnera tražiti previše pažnje.
21.06.-20.07.
Dosta vam toga ide po planu i zato ste zadovoljni. Profesionalna situacija je zadovoljavajuća, a trebali bi više raditi na novim poslovnim planovima. Treba razvijati društvene i poslovne veze i uspostavljati nove kontakte.
21.07.-21.08.
Na poslu se ne bi trebali pojavljivati problemi. Niste zadovoljni i oprezni ste u procjenjivanju onoga što se događa. Trudit ćete se analizirati dosadašnje događaje, a uz to mogli bi razmišljati i o nekim budućim poslovnim potezima.
22.08.-22.09.
Trudite se sve dobro isplanirati. Probleme mogu izazvati neke nepredviđene situacije, nešto na što niste mislili. Treba rješavati poslove koji su važni za vašu profesionalnu poziciju. Danas bi trebali pronaći više vremena za odmor.
23.09.-22.10.
Dosta je toga na poslu što možete riješiti. Trudit ćete se kako negdje ne bi pogriješili. Važno je da u svemu budete mirni i ustrajni. Potrebno je dobro osluškivati okolinu.  Bit će novih uspjeha.  Preko vikenda se pokušajte više družiti.
23.10.-22.11.
U obiteljskom okruženju ćete se dobro osjećati. S dosta ste stvari na poslu zadovoljni, a imat ćete i dosta planova. No, o tome sada ne bi trebali razmišljati. Preko vikenda bi se trebali posvetiti rekreaciji, šetnji prirodom i zabavi.
23.11.-21.12.
Nećete izbjegavati rješavanje poslovnih problema. Povremeno se pojavljuje nerazumijevanje u krugu poslovne okoline, no to lakše prihvaćate nego prijašnjih dana. Uglavnom ćete se dobro snalaziti i prema svemu se dobro postavljati.
22.12.-20.01.
Preko vikenda bi se trebali posvetiti nečemu što vas ni na koji način neće opterećivati. Trebalo bi više misliti na rekreaciju i na zabavu. Potrebno se više opuštati, zabavljati i odmarati. Bilo bi dobro veću pažnju posvetiti partneru.
21.01.-19.02.
Zadovoljni ste s onim što se događa na poslu. U obitelji nema većih problema, međutim, u tom se okruženju osjećate dosta skučeno. Zbog toga ćete se u slobodno vrijeme družiti s prijateljima, a potrebno vam je više zabave.
20.02.-20.03.
Nakon napornog radnog dijela tjedna, preko vikenda bi se trebali posvetiti sebi, odmoru i zabavi. Premda je vrijeme kada bi morali više razmišljati o budućim poslovima, to možete nakratko odgoditi. Potrudite se više družiti s članovima obitelji

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto mi je proteklo u znaku:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Nastavnik pita učenike:
- Navedite mi neki primjer za slučajnost.
Javi se Perica iz zadnje klupe:
- Moj tata i mama vjenčali su se istog dana!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik