Glas Istre
Srijeda
24.08.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
24.08
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Mirni ste i dosta poletni. Raspoloženje će vam biti vrlo dobro, bit ćete s mnogim stvarima oko sebe zadovoljni, a dosta ćete i razgovarati. Dobro je što u sebi osjećate snagu i što vam se vratio optimizam, ne samo vezano uz posao, nego i uz sve drugo.
21.04.-20.05.
Lakše obavljate svakodnevne zadatke. Poslovne stege kao da su zadnjih dana popustile. Moglo je biti napetosti, problema, nesigurnosti, no od sada će se to stanje početi popravljati i mijenjati. Ići će na bolje. Moći ćete bolje i lakše uspijevati.
21.05.-20.06.
Premda se povremeno javlja manja napetost, to vas ne priječi u poslovanju. Istina je da vam se ne stoji na jednome mjestu, ne želite misliti samo o jednoj stvari ili ideji. Svjesni ste da je puno poslova koje treba obaviti. Odlično je vrijeme za planiranje.
21.06.-20.07.
Ima događaja koji su možda ostavili nekog pozitivnog ili negativnog traga, ali na to više ne bi trebalo obraćati pažnju. Poslovi će vam kroz ovo vrijeme ići dobro. No, i dalje se očekuju od vas da donesete neke važne odluke, od čega međutim, bježite.
21.07.-21.08.
Olakšanje osjetite na svim razinama. Kao da je nakon duljeg vremena polako svanulo sunce. I dobro da je tako, jer vam trebaju novi poslovni poticaji. Problema još ima, ali ste sada spremni na suočavanje s njima. Bit ćete puno mirniji.
22.08.-22.09.
Ovo je miran, ugodan dan kojeg bi trebalo maksimalno posvetiti poslu. Treba malo više razmišljati o budućim poslovnim potezima i općenito stvarima koje smatrate važnima, a toga sada ima. Možete dosta toga postići, trebate se samo dovoljno truditi.
23.09.-22.10.
U mirnijem ste poslovnom razdoblju, što se na vama itekako vidi. Polako sređujete stvari, posebice sređujete odnose unutar poslovne okoline. Dosta toga ide dobro, imate snage za suočavanje s izazovima, a nije loše ni to što ste čvrsti u odlukama.
23.10.-22.11.
Vaše ambicije su dosta velike, ali mogućnosti su vrlo skučene. Barem za sada. No, za koji dan, to će se početi mijenjati. I to na bolje. Trebat će puno više raditi. Trebalo bi pronaći malo više vremena za odmor i za opušteniju zabavu.
23.11.-21.12.
Bit će malo napetosti, ali ništa posebno veliko i važno. Puno je poslova koje trebati obaviti i uglavnom ćete s time biti zabavljeni. Međutim, bit će i nepredviđenih situacija, na što treba paziti. Sada kada vam je vrijeme naklonjeno, treba iskorištavati prilike.
22.12.-20.01.
Oko vas je puno toga napetog, puno je toga nesređenog, međutim, ako uspostavite pravu kontrolu nad dnevnim događanjima, ništa vam neće izmaći iz ruku. Dapače, moći ćete napraviti i neke konkretne i vrlo dobre poteze.
21.01.-19.02.
Dosta vam je toga važno. Ima i problema, ali to ćete kroz ovo razdoblje koje dolazi rješavati daleko lakše nego u onom razdoblju koje je sada iza vas. I inače će vam dosta toga krenuti na bolje, to ćete osjetiti u svim segmentima života.
20.02.-20.03.
Ovo je za vas dosta dobro vrijeme, i to je bolje za poslove, nego za nešto drugo. Zato se sada treba i dosta truditi kako bi išli naprijed. Ne osvrćite se na onome što je prošlo. To vas ne bi trebalo zanimati. Pazite na financije, to je sada vrlo važno.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.08.2016  1  2 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 05.07.2016  1  2 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto je...
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Ulazi sredovječna gospođa u restoran, sjedne za stol i pita konobara Hasu:

- Možete li uključiti klimu, jako je toplo...

- Može, nema problema, reče Haso.

Nakon 15 minuta gošća ponovo pozove konobara i upita ga:

- Možete li isključiti klimu, jako je hladno.

- Može, nema problema, odgovori Haso.

Nakon pola sata gošća ponovo pozove konobara i upita ga da ovaj put uključi klimu jer je jako toplo, na što Haso odgovori da nema problema.

Sve to promatra Mujo za drugim stolom i pozove Hasu i upita ga:

- Zašto te ova žena zafrkava stalno, te uključi, te isključi klimu?!?

- Ma zafrkavam ja nju, mi uopće i nemamo klimu…

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik