Glas Istre
Nedjelja
25.01.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
25.01
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Bit ćete dobro raspoloženi i zadovoljni jer ste se uspjeli odmoriti. Bit će u vama više optimizma, a trebali bi više izlaziti, što više biti u krugu prijatelja i zabavljati se. To vam je sada potrebno. Ne bi se trebali opterećivati problemima.
21.04.-20.05.
Sve što treba držite pod kontrolom. Kada se drugima čini kako nešto nećete moći napraviti, vi pokažete do koje mjere možete biti uspješni. Stvar je u vašoj velikoj upornosti i želji za dokazivanjem. Sada imate i vrlo dobru podršku okoline.
21.05.-20.06.
Uz dosta ćete napora ostvariti neke poslovne ciljeve. Međutim, u ovome vam je trenutku najvažnije da radite polako i smireno. Želite raditi ono što vam se sviđa i u čemu nalazite zadovoljstvo. Bit ćete uglavnom dobro raspoloženi.
21.06.-20.07.
Danas ništa ne bi trebalo pokvariti vaše raspoloženje. Ovo je vrijeme kada možete puno toga napraviti, a napetost, prisutna zadnjih nekoliko dana, je popustila. Treba raditi, ali i što više izlaziti i zabavljati se kako bi se uspjeli opustiti.
21.07.-21.08.
Ne želite sada nikakve promjene. Želite zadržati postojeću situaciju i nastojat ćete izbjeći bilo kakav rizik. Međutim, istovremeno želite postići i neki napredak, tako da ćete morati dobro razmisliti o onome što bi idućih dana trebalo raditi.
22.08.-22.09.
Vaše će današnje raspoloženje biti uglavnom dosta dobro. Poslovna je situacija dobra i nema razloga za brigu. Posebno će vam ugodno biti među prijateljima, a poželjet ćete izlazak i zabavu.  Za sve ćete imati dovoljno vremena.
23.09.-22.10.
Idućih ćete dana dosta raditi i truditi se kako bi uspjeli. Imate dovoljno motiva, a i razloga za neku novu, prije svega pozitivnu akciju. Poslovna će se situacija popravljati. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti iznenađenja.
23.10.-22.11.
Danas nećete razmišljati o poslovima. No, niste zadovoljni onim što se događa i to ćete idućih dana pokušati promijeniti. Mogli bi se pogoršati i odnosi u poslovnoj okolini. Potreban je oprez u svemu što radite. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.11.-21.12.
Uspješno ćete rješavati neke probleme i tako otvarati mogućnost za realizaciju planova. Možete biti zadovoljni jer se poboljšao vaš društveni život, a u ljubavi će biti puno manje problema nego prethodnih nekoliko dana.
22.12.-20.01.
Povlačite dobre poteze, a sve se može odvijati na najbolji mogući način. Zato je važno shvatiti što poslovna okolina misli i kakve stavove imaju vaši suradnici. Trenutno se tome treba više posvetiti, a treba i dosta toga pažljivo planirati.
21.01.-19.02.
Ne bi trebali odustajati ni od čega premda ima problema. Međutim, probleme ne bi trebalo uveličavati nego raditi na njihovom rješavanju. Dosta toga možete riješiti ako iskoristite snagu i sposobnost dobre procjene situacije.
20.02.-20.03.
Ovo je za vas ugodan dan, miran i uglavnom ispunjen stvarima koje će vas radovati. Posvetite se obiteljskim obavezama i pokušajte napraviti nešto za što tijekom radnog dijela tjedna niste imali vremena. Odnosi s partnerom bit će dobri.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Nedjelja, 18.01.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 13.01.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 13.01.2015  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Ponedjeljak, 05.01.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Na skijanje...
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Mujo upisao auto školu i krene sa satovima vožnje. Za jedne vožnje, on 'proleti' pored znaka "stop" bez zaustavljanja, a instruktor ga ljutito upita:

- Pa dobro Mujo, što se nisi zaustavio, jel ti znaš kakav je ono znak?

- Naravno da znam, pa aluminijski je!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik