Glas Istre
Srijeda
22.02.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
22.02
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Treba vam puno više od vlastitog samopouzdanja i uvjerenosti kako biste se mogli boriti sa svim problemima. Treba vam pomoć prijatelja i suradnika. Zato se s njima treba više zbližiti. Općenito, poslovna situacija nije loša, ali treba na sve paziti.
21.04.-20.05.
Željeli biste se više odmarati a manje raditi, što međutim, trenutno nije moguće. Dobro je što vam se otvaraju nove mogućnosti, ali i to što imate dovoljno vremena popraviti posljedice onog lošeg što je prošlo. Danas ćete biti uglavnom dobro raspoloženi.
21.05.-20.06.
Imat ćete se vremena odmoriti. Dosta radite i dosta se trudite, ali potrebno je pronaći vremena i samo za sebe. Budite više s partnerom, pokušajte što više razgovarati, morate neke stvari postaviti na svoje mjesto. Sada je dobro vrijeme za to.
21.06.-20.07.
Trebat će podnijeti teret svih poslovnih obaveza. Izbjegavajte stresne situacije i pazite na živce. Pokušajte se više baviti kućanskim poslovima i ne zadirite puno u ono što sada i nije toliko bitno. Obratite više pozornosti na zdravlje.
21.07.-21.08.
Ugodan je i miran dan, a vi dobro osjećate kada treba, a kada ne treba previše raditi. Znate pronaći način i kako se odmoriti i kako se provesti. Ugodno vam, a okupljanje prijatelja ili pridruživanje njima bit će nešto vrlo dobro.
22.08.-22.09.
Napeti ste zbog poslovne situacije. Ako budete imali prigodu udaljit se od svega, razmislite malo o svemu što vam se događalo proteklih dana. Moglo bi se dogoditi još dosta toga, a treba paziti kako ne bi loše prevagnulo nad dobrim.
23.09.-22.10.
Vrlo ste angažirani, ali danas bi bilo dobro malo se odmaknuti od posla. Vrijeme je za stanku, pa zato ne treba forsirati ono što se može napraviti i neki drugi dan. Ne možete odjednom sve riješiti, ma koliko to htjeli. Ipak, U načelu, sve ide dobro.
23.10.-22.11.
Osjećate se bolje, mirnije, a i puni ste nove snage. Atmosfera na poslu je dobra i to će vas ispunjavati zadovoljstvom. Polako krećete naprijed i osjećate kako bi konačno mogli uspjeti. Trenutno je važno srediti financijsku situaciju.
23.11.-21.12.
Trebalo je puno toga odraditi kako bi se zadržala postojeća profesionalna pozicija i kako ne bi bilo većih problema. Možda ste nešto od toga uspjeli dovesti u red, ali bit će potrebno još napora. Predstoji vam nekoliko vrlo napetih dana.
22.12.-20.01.
Napetost će danas malo poremetiti vaše planove, posebice one vezane uz odmor. No, ako se malo sredite, sve to može nestati, i napetost i nervoza i misli koje vas vode u krivom smjeru. Budite što mirniji, ništa se toliko lošeg ne događa.
21.01.-19.02.
Svijest o tome da je vrijeme za napraviti veće poslovne korake u vama je sve veća, a ne želite zaostajati ni u čemu, posebice ne u onome što ljudi oko vas očekuju da ćete napraviti. Vrlo ste dobro raspoloženi i danas ćete u svemu uživati.
20.02.-20.03.
Treba se prihvatiti posla, i to svom snagom. Imate razloga planirati neke nove poslovne korake. Budite što realniji, budite objektivni i imat ćete dobru startnu poziciju. Problemi koji će se javiti idućih dana mogu biti i ozbiljniji, pa se na to treba pripremiti.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 21.02.2017  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 21.02.2017  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 17.01.2017  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
O zbivanjima se najčešće informiram putem:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Uhvatio papagaj zlatnu ribicu i ona mu kaže da će mu, ako je pusti, ispuniti želju. Pusti je on, a ribica će njemu:

- Dobro, reci koja je želja?

Papagaj:

- Koja je želja!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik