Glas Istre
Nedjelja
04.12.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
04.12
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Dosta naglo, gotovo u jednome trenu, popustit će vaša napetost. Zato ćete danas biti skloniji razgovoru i druženjima, izlascima, odlasku na piće s prijateljima ili jednostavno, šetnji u prirodi. Uglavnom ćete se dobro osjećati, a neće biti puno brige oko posla.
21.04.-20.05.
Teško je računati na velike promjene. Malo je mogućnosti za to. Moglo bi se dogoditi da zaradite i nešto više od očekivanog. Očito je da su se napori kroz prethodnih nekoliko tjedana, pa čak i mjeseci isplatili, no još uvijek nema pravih rezultata.
21.05.-20.06.
Danas ćete se ugodnije osjećati nego prethodna dva dana. Bit će smirenije stanje posvuda oko vas. Dobro znate organizirati svoje vrijeme i procijeniti koje su vam obaveze važnije, a koje su manje važne. Postupate dobro i gotovo nepogrešivo.
21.06.-20.07.
Bit ćete malo veseliji jer su protekli dani bili napeti, a moguće i neugodni. Uglavnom, danas nećete puno toga raditi. Više ćete se družiti, uz piće, uz posve neobavezne razgovore o svemu i svačemu. Ipak, mogla bi vas mučiti pospanost.
21.07.-21.08.
Bit ćete nešto zabrinutiji za poslovnu budućnost. No, ako sve radite mirno i kvalitetno, bojazni ne bi trebalo biti. Pođite na izlet ili organizirajte nešto u krugu obitelji. Tu ćete se, naime, najbolje osjećati i bit će vam najugodnije. Udaljavanje od posla vam koristi.
22.08.-22.09.
Malo ćete danas odahnuti. Posljednjih nekoliko dana je bilo napeto. Postižete uglavnom dobre rezultate i dovoljno ste učvrstili svoju profesionalnu poziciju. Barem do one razine da ne trebate previše misliti što će biti sutra.
23.09.-22.10.
Danas će polako nestajati dileme. Polako ipak dolazi vrijeme kada ćete s puno više samouvjerenosti donositi odluke. No, to ne znači da nećete biti podložni utjecajima. Možda ne previše, ali ipak, dovoljno da ipak ništa ne odlučujete naglo.
23.10.-22.11.
Odmorite se i opustite. Današnji dan iskoristite za sve što možete, ali u poslu ne bi trebalo pretjerivati. Posao vam danas nije ono najvažnije ni najpotrebnije. Bitno je biti više u krugu obitelji i razmišljati o privatnim stvarima.
23.11.-21.12.
Dobro će vas raspoloženje pratiti tijekom cijelog dana. Bit ćete ugodno iznenađeni nekim novim informacijama koje se tiču posla, a koje će biti dobre. Zabava bi vam danas najviše odgovarala, druženje, odlasci u prirodu, šetnja ili izlet.
22.12.-20.01.
Nemate osobitog razloga brinuti ni zbog čega. Čak i ako vam se čini kako ima nečeg problematičnog. Međutim, stvari su u načelu dosta jednostavne, pa ih tako i treba prihvatiti. Budite što realniji u procjeni svojih postupaka.
21.01.-19.02.
Ako se i pojavi napetost, ona neće bitno utjecati na vaše raspoloženje. Posebno ne na odnose s ljudima iz neposredne okoline. Danas ćete dosta komunicirati, ali jednako tako, dosta ćete misliti o predstojećim poslovima i realizaciji nekih planova.
20.02.-20.03.
Očekujete nove profesionalne pomake. Tu ćete se nešto više truditi. Možda još nećete prionuti poslu, ali ćete sigurno o mnogo čemu razmišljati. Međutim, razmišljanje ne bi trebalo predugo trajati, najbolje bi bilo odmah krenuti. Treba iskoristiti prilike.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 29.11.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 22.11.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Ponedjeljak, 31.10.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 25.10.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U životu mi je najvažnije:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Sastanak u klubu ljubitelja viceva. Svi vicevi su katalogizirani po brojevima i stari članovi ih znaju napamet. Jedan od članova priča vic:

- Pedeset i jedan!

Svi se smiju, a na to će drugi član:

- Dvadeset i osam!

I opet se svi grohotom smiju. Sastanku prvi put prisustvuje novi član, a kad je vidio da je dovoljno izgovoriti samo broj vica, odluči da proba i on.

- Trideset i tri!

Tajac, nitko se ne smije. Jedan od starijih članova mu se obrati:

- Kolega, nije važno kakav je vic, važno je kako se ispriča.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik