Glas Istre
Petak
27.11.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
27.11
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Ne biste trebali izbjegavati probleme i ne rješavati ih. Ovo je vrijeme kada na poslu možete dosta toga napraviti i popraviti, i bila bi šteta to ne iskoristiti zbog toga što vam nešto drugo odvlači pažnju. Partneru biste trebali posvetiti znatno više pažnje.
21.04.-20.05.
Sve ono što se trenutno događa na poslu doživljavate kao nešto vrlo ozbiljno i važno, što vam može predstavljati opterećenje i to posve nepotrebno. Budite u svemu ležerniji i pokušajte se opustiti. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.05.-20.06.
Dosta će vas opterećivati dnevne obaveze kojih će biti više nego što ste planirali. Međutim, zbog velikog broja obaveza ne biste trebali zaostajati u pokušaju realizacije planova. U odnosima s partnerom mogu se javiti manji problemi.
21.06.-20.07.
Poslu biste trebali pristupati s manje opterećenja i manje imperativa, osobito onih koje sami sebi namećete. Uspjeh vam je važan, ali ponekad se treba prilagoditi okolnostima i čekati. Ne biste se trebali previše iscrpljivati zbog nepotrebnih sitnica.
21.07.-21.08.
Ovo je za vas ugodno poslovno razdoblje, tijekom kojeg možete bitno popraviti svoju poslovnu poziciju i postići veće uspjehe. Najveći napredak mogli biste osjetiti u odnosima s poslovnom okolinom. Bit ćete zadovoljni ljubavnom situacijom.
22.08.-22.09.
Na poslu ćete biti vrlo aktivni i temeljiti i željet ćete dovršiti započete poslove, ali i popraviti odnose s poslovnom okolinom. Ne treba vas uznemiravati što u svemu tome nećete biti dovoljno uspješni. Morali biste imati znatno više strpljenja.
23.09.-22.10.
Bit ćete koncentrirani na posao i neke druge stvari neće vas previše zanimati. Trudit ćete se kako biste se dokazali, kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju i kako biste postigli što više rezultata. U svim tim nastojanjima bit ćete dosta uspješni.
23.10.-22.11.
Potrebno je razlučiti važno od nevažnog kako ne biste uzaludno gubili vrijeme na poslove od kojih nećete imati veće i značajnije koristi. Poslovna situacija je dobra i omogućava vam rješavanje i nekih većih poslovnih problema.
23.11.-21.12.
Trudit ćete se završiti poslove koji su se prethodnih dana nagomilali. Međutim, kako vam poslovne okolnosti nisu naklonjene, bilo bi dobro ono važnije ostaviti za neko bolje vrijeme. U odnosima s partnerom mogu se javiti problemi.
22.12.-20.01.
U poslovnoj situaciji u kojoj se nalazite neće vam odgovarati nikakva iznenađenja, a osobito ne neke veće promjene. Dobro ćete paziti na sve što se trenutno događa oko vas, a bit ćete oprezniji znatno više nego što je to sada potrebno.
21.01.-19.02.
Rasterećeni ste nekih pritisaka kojima ste bili izloženi prethodnih dana. Međutim, to ne znači da biste sada trebali naglo krenuti u nešto o čemu niste dovoljno razmislili. Morali biste se bolje prilagoditi trenutnim poslovnim okolnostima.
20.02.-20.03.
Na poslu će biti dosta napetosti i zbog toga ćete biti nezadovoljni. Dosta ćete se truditi, međutim, nalazite se u razdoblju kada vaš trud neće imati prevelikog uspjeha. Ipak, ni od čega ne biste trebali odustajati. Ljubavna situacija bit će dobra.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Ponedjeljak, 23.11.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 17.11.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 10.11.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 10.11.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ove zime grijat ću se na
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Razgovaraju dvije prijateljice:

- Što je tvoj suprug po zanimanju?

- Agronom glazbenog smjera.

- Pa što radi?

- Čuva ovce i svira frulu.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik