Glas Istre
Nedjelja
26.06.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
26.06
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Imate se razloga puno bolje osjećati nego prethodnih dana. Rasterećeni ste, manje je briga, poslovni problemi svedeni su na najmanju moguću mjeru. No, najvažnije je što ste sada ispunjeni snagom. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.04.-20.05.
U nepovoljnom ste poslovnom razdoblju. Moglo bi biti napetosti, napora, a malo rezultata. Trebali bi izbjegavati rizičnije poslovne poteze. U obiteljskom ćete se okruženju dobro osjećati. S partnerom bi trebali razgovarati o problemima.
21.05.-20.06.
Poslovna situacija je povoljna, a imate dosta hrabrosti za ulazak i u veće poslove. Zanimat će vas sve što se događa na poslu i bit ćete zadovoljni s onim što se događa. Krenite u realizaciju planova. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.06.-20.07.
Na poslu bi moglo biti manjih problema, međutim to neće omesti vaše planove. Trebali bi više raditi na završavanju započetih poslova. Premda nećete u svemu biti uspješni, ni od čega ne treba odustajati. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.07.-21.08.
Na poslu danas ne bi trebalo biti većih problema, no ipak nećete biti zadovoljni. Treba vam više rezultata kako bi se dokazali, a toga sada nema. Uz to problema bi moglo biti i u odnosima sa suradnicima. U ljubavi bi se mogle javiti manje napetosti.
22.08.-22.09.
Danas ne bi trebalo biti naglašenijih problema. Bit ćete uspješni i zadovoljni, a mogli bi razmišljati i o nečem novom. Veći vas poslovni izazovi neće privlačiti, ali ćete ipak željeti neku promjenu. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.09.-22.10.
Poslovna situacija vam nije naklonjena i morat ćete rješavati neke probleme koji će se pojavljivati. Uz to, trebat će raditi na učvršćivanju poslovne pozicije, ali i na širenju poslovnih kontakata. Sada je na poslu potreban oprez.
23.10.-22.11.
Trudit ćete se riješiti nakupljene probleme, ali i realizirati neke svoje važnije poslovne planove. Nećete biti zadovoljni onim što se događa, ali ćete se ipak truditi i ni od čega nećete odustajati. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
23.11.-21.12.
Poslovna situacija bit će dobra. Dosta ćete planirati, a trudit ćete se i proširiti svoje poslovne kontakte. Bit ćete zadovoljni onim što se događa u vašoj okolini. No, ipak bi trebali izbjegavati rizike. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.12.-20.01.
Na poslu je potreban oprez. Morali bi se posvetiti završavanju važnih poslova, a u nešto novo sada ne bi trebalo ulaziti. To ne znači da ne treba planirati, ali bi realizaciju planova bilo bolje ostaviti za neko poslovno povoljnije razdoblje.
21.01.-19.02.
Poslovne okolnosti bit će bolje nego prethodnih dana i zbog toga ćete se dobro osjećati. Potrudite se kako bi popravili odnose sa suradnicima. Imat ćete prilike za dokazivanjem i to bi trebali iskoristi. U ljubavi neće biti problema.
20.02.-20.03.
Na poslu ćete biti dosta angažirani i zadovoljni postignutim rezultatima. Poslovne okolnosti su povoljne i to treba iskoristiti. Imat ćete dosta planova, ali je bolje raditi na završavanju započetih poslova. Odnosi s partnerom bit će dobri.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 21.06.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.06.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 07.06.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 07.06.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Slobodno vrijeme najrađe provodim:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Kaže mama Perici:
"Sine ajde malo uči, ostavi taj mobitel"
Perica odgovara:
"Ali mama znam sve"
Mama ga upita:
"Kako se zove najveći toranj u Parizu? "
Perica:
"Ajfonov toranj"

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik