Glas Istre
Četvrtak
17.04.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
17.04
Hot news (foto Likaplus.hr) Snijeg zameo Korenicu
 1  2  3  4 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
S poslovima će uglavnom sve biti u redu. Međutim, moglo bi biti manjih napetosti u odnosima sa suradnicima. Na ljubavnom planu se neće događati neke veće promjene. Ima nekih neriješenih problema s partnerom i o tome treba porazgovarati.
21.04.-20.05.
Bit će dosta razloga za aktivniji rad i za dokazivanje. Na manje se probleme nećete obazirati. Spremni ste ići naprijed bez obzira na ono što se događa. Pred vama je vrijeme kada u mnogim stvarima možete postići konkretne rezultate.
21.05.-20.06.
Premda ćete biti zadovoljni, danas bi moglo biti dosta posla. Teško ćete pronaći dovoljno vremena za odmor i za mirno planiranje. Još nije vrijeme za predah. Od posla bi moglo biti dosta koristi, a dobro bi bilo širiti svoje kontakte.
21.06.-20.07.
U povoljnijem ste poslovnom razdoblju nego prethodnih dana i zbog toga ne biste trebali izbjegavati probleme. Potrebno se više angažirati da biste popravili svoju poslovnu situaciju i da biste je učvrstili. Emotivno stanje je dobro.
21.07.-21.08.
Dosta ćete se truditi da biste  poboljšali svoju profesionalnu poziciju. No, ima dosta problema u vašoj poslovnoj okolini koje treba rješavati. Više ćete razgovarati sa suradnicima i više planirati. Veću pažnju posvetite partneru i ljubavnoj situaciji.
22.08.-22.09.
Komunikacija s poslovnom okolinom bit će dobra. Razmišljat ćete o onome što se događa i planirati nove poslovne poteze. Na poslu vam dosta toga odgovara. Posebno ćete biti zadovoljni poboljšanjem ljubavne situacije.
23.09.-22.10.
Premda ima manjih problema, na poslu dosta toga ide onako kako ste planirali. Radit ćete dobro i dosta ćete se angažirati. Pred vama je vrijeme kada možete mirnije raditi i kada će biti puno više uspjeha nego prethodnih tjedana.
23.10.-22.11.
Nedostaju vam pravi rezultati. Dosta radite i dosta se toga oko vas događa, međutim nema napretka kakvog ste očekivali. Trebali biste zadržati dobre kontakte sa suradnicima. Sada je dobar trenutak za završavanje zaostalih poslova.
23.11.-21.12.
Zadovoljni ste onim što se događa na poslu. Moguća su iznenađenja, i to će vam odgovarati. Neke probleme, iako nisu naglašeni, treba riješiti. Dobro ćete planirati svoje poteze i donositi dobre odluke.
22.12.-20.01.
Uglavnom vam odgovara ono što se događa na poslu. Prilično ste mirni jer se situacija poboljšava. Imate sve veću podršku poslovne okoline, a uspijevate nešto i sami pokrenuti. Ljubavna situacija je dobra, a odnosi s partnerom su stabilni.
21.01.-19.02.
Niste pretjerano zadovoljni onim što se događa na poslu. No, ipak, uspijevate stabilizirati svoj poslovni položaj. Dosta ćete raditi da biste se uspjeli dokazati. Ljubavna situacija je nestabilna i zato treba više razgovarati s partnerom.
20.02.-20.03.
Bit ćete zadovoljni poslovnom situacijom. Trenutno nema većih problema, tako da se možete prepustiti planiranju. Današnji bi dan mogao biti miran i bez previše obaveza. Ljubavnih problema ne bi trebalo biti, a ako se i pojave, lako ćete ih rješavati.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 15.04.2014  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 01.04.2014  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Za uskrsnu trpezu:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Razgovaraju dva pacijenta u bolnici:
'Uf, užasna je ova kava!'
'Ma, nije to kava, to je čaj!'
U tom trenutku ulazi sestra u sobu i pita: 'Hoće li netko ovdje još juhe?'

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik