Glas Istre
Utorak
07.07.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
07.07
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
U detaljima možete vidjeti i neke veće stvari koje se već događaju ili bi se uskoro mogle početi događati na poslu. Trenutačno ste pred zamahom, nošeni željom da uspijete. No, danas ipak nećete biti dovoljno zadovoljni poslovnim rezultatima.
21.04.-20.05.
Ima dosta stvari s kojima ste nezadovoljni što ne doživljavate kao problem pa čak ni kao nešto zbog čega bi trebalo brinuti. Dobro procjenjujete situaciju i vjerujete u sebe. Odnosi sa suradnicima bit će dobri. U ljubavi neće biti problema.
21.05.-20.06.
Mogli biste biti uspješni, ali je ipak potreban oprez u svemu što radite. Izbjegavajte rizične poslove, a osobito preuzimanje novih obaveza. Trudit ćete se kako biste poboljšali svoj društveni život. Odnosi s partnerom mogli bi biti napeti.
21.06.-20.07.
Na poslu ćete biti dosta angažirani jer se želite dokazati. Međutim, u vašoj bi se poslovnoj okolini mogla pojaviti napetost i to će vam smetati. No, bit ćete ustrajni i nećete odustajati od svojih planova. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.07.-21.08.
U središtu je vaše pozornosti sada profesionalna pozicija. Dosta ćete se truditi kako biste poboljšali svoj položaj i kako biste mogli početi s realizacijom planova te obogatiti svoj društveni život. U ljubavi neće biti većih problema.
22.08.-22.09.
Ima dosta toga što danas možete napraviti, posebice jer ćete biti dobro raspoloženi i zadovoljni s nizom stvari koje se oko vas događaju. No, važnije bi poslove trebalo završiti, a u nove ne bi trebalo ulaziti. U ljubavi su moguće napetosti.
23.09.-22.10.
Ostaje vam dosta pitanja na koja niste našli odgovor niti neko dobro objašnjenje koje bi vas zadovoljilo. Imate dosta snage i želje za uspjehom, ali ipak sada treba na sve dobro paziti. Ne biste trebali donositi važnije odluke.
23.10.-22.11.
Sada možete jače krenuti jer čak i ako postoje zapreke odlučni ste i puni samopouzdanja, a što je najvažnije, duboko vjerujete kako je ono što ste isplanirali dobro. Bit ćete dosta uspješni. U ljubavi neće biti većih problema.
23.11.-21.12.
Danas biste se na poslu mogli dobro osjećati. Nećete imati previše obaveza, a neće biti ni većih problema. Moći ćete raditi na realizaciji svojih poslovnih planova. Bit ćete raspoloženi za druženje. Odnosi s partnerom mogli bi biti napeti.
22.12.-20.01.
Prolazite razdoblje koje je ispunjeno uspjesima i zadovoljstvom s jedne strane, a s druge povremenim sukobima i problemima. Problemi vas ne obeshrabruju, ali vas umaraju. Treba razmisliti o onome što se događa. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.01.-19.02.
Potrebno je promatrati što se događa na poslu jer sada ništa ne bi trebalo prepuštati slučaju. Mogli biste realizirati neke svoje planove. Poslovna situacija vam je trenutačno naklonjena i to bi trebalo iskoristiti. Odnosi s partnerom bit će dobri.
20.02.-20.03.
Na poslu će biti problema koje je potrebno odmah rješavati. Neke planove nećete moći lako realizirati. Trebali biste završiti započete poslove. Izbjegavajte donošenje važnih poslovnih odluka. Ljubavna situacija bi se mogla pogoršati.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.06.2015  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.06.2015  1  2  3 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 02.06.2015  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Ivica piše ispit iz matematike i profesorica mu kaže:

"Nadam se da te ovog puta neću uhvatiti u prepisivanju!"
"I ja se nadam, profesorice!"

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik