Glas Istre
Srijeda
04.03.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
04.03
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Većina razloga zbog kojih ste osjećali napetost trenutno je nestala i zato ćete danas imati dovoljno vremena za mirnije razmišljanje. Odnosi s okolinom bit će dobri. Bit ćete zadovoljni ljubavnim životom i onim što se trenutno događa.
21.04.-20.05.
Potrebni je stabilizirati poslovnu situaciju. No, u tome nećete biti dovoljno uspješni i zbog toga biste mogli biti nezadovoljni. Trudit ćete se poboljšati odnose s okolinom. Morali biste biti pažljivi u pregovorima i pri donošenju odluka.
21.05.-20.06.
Nećete dobro prihvaćati promjene koje bi se mogle događati na poslu. Odnosi sa suradnicima mogli biste biti napeti, a bit će problema i s realizacijom nekih dobro razrađenih planova. Ovo je vrijeme kada se ne biste trebali previše angažirati.
21.06.-20.07.
Uglavnom vam dosta toga ide po planu i tek se povremeno pojave problemi koji vas malo zakoče, ali na to ne želite obraćati pažnju. Poslovna situacija je dobra što bi trebalo iskoristiti za učvršćivanje poslovne pozicije. U ljubavi su mogući problemi.
21.07.-21.08.
Dosta je toga na poslu ničim ste nezadovoljni pa ćete zato o svemu tome i dosta razmišljati. Bit ćete dosta posvećeni sebi, a razmišljat ćete o onome što bi trebalo napraviti. Trudit ćete se poboljšati svoj društveni život i više se odmarati.
22.08.-22.09.
Morate sve dobro isplanirati jer se sada problemi mogu javiti i tamo gdje ih najmanje očekujete. Poslovne okolnosti vam nisu naklonjene i sada ne treba ulaziti ni u što novo. Potrebno je čuvati ono što imate i sve dobro promatrati.
23.09.-22.10.
Na poslu ne bi trebalo biti većih problema. Moći ćete realizirati svoje planove ili napraviti neke veće poslovne korake. Odnosi s poslovnom okolinom bit će vrlo dobri i bit ćete zadovoljni. Trebali biste veću pažnju posvetiti partneru.
23.10.-22.11.
Dobro znate gdje se mogu pojaviti problemi, ali trenutno ste skloniji njihovom izbjegavanju nego rješavanju. Danas ćete više promatrati nego raditi. S dosta ste stvari nezadovoljni, međutim morate se jače angažirati ukoliko nešto želite riješiti.
23.11.-21.12.
Trebali biste dobro razmisliti o svemu što se događa na poslu i pronaći pravi način kako se postaviti prema problemima. Trenutna situacija nije povoljna i trebali biste o tome ozbiljno razmisliti. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.12.-20.01.
Danas se možete potpuno posvetiti svojim planovima, ali i završiti neke važnije poslove. Na poslu ćete se dobro osjećati i neće biti razloga za brigu. Imat ćete podršku okoline. U ljubavnom životu bi se mogli javiti manji problemi.
21.01.-19.02.
Premda na poslu ima problema to vas neće zaustavljati. No, morat ćete sve dobro planirati kako negdje ne biste napravili kakvu veću pogrešku. Najbolje ćete se osjećati o prijateljskom okruženju. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
20.02.-20.03.
Potrudite se završiti započete poslove, osobito one koji su vam važni. Na poslu će se pojaviti veći problemi, a mogući su i sukobi sa suradnicima. Izbjegavajte rizične situacije. Ovo je vrijeme kada se ni u čemu ne biste trebali previše isticati.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 24.02.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 24.02.2015  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 17.02.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Srijeda, 11.02.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita sudac pljačkaša:

- Zašto ste opljačkali banku?

Pljačkaš:

- Ona je prva počela!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik