Glas Istre
Petak
29.04.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
29.04
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Današnji dan možete učiniti ugodnim. Malo pažnje partneru, primjerice, neki poklon, sve će to stvari dovesti u red. Ne trebate biti zabrinuti, pokušajte razvijati u sebi vedrinu, optimizam, jer duhovne snage sada imate dovoljno.
21.04.-20.05.
Kraj je radnog dijela tjedna, možete biti zadovoljni, dosta ste toga napravili. Sada će vam odgovarati kraće putovanje, izlet, boravak s obitelji, obavljanje sitnih poslova koji ne zahtijevaju umni napor i koji vas ni na koji način neće opterećivati.
21.05.-20.06.
Bit ćete malo zbunjeni, no tijekom dana će to popustiti, tako da ćete se do večeri ipak sve bolje osjećati. Na vama je sada napraviti neke poteze kako bi se malo razbudili, kako biste pokazali svoju životnu radost koja vam ne nedostaje.
21.06.-20.07.
Sada je već nešto bolje, osjećate se ugodnije, barem su neki pritisci popustili. Odlazak s prijateljima na neko neobavezno druženje pomoći će vam u popravljanju raspoloženja. Nemojte misliti o tmurnim stvarima, to nema smisla ni potrebe.
21.07.-21.08.
Niste ničim previše opterećeni. Radite polako, smireno, jasni ste i sebi i drugima, ali valjalo bi više paziti na zdravlje. Obratite pažnju i na sitnice koje vam se mogu dogoditi. Nemojte ništa prepuštati slučaju, budite stalno u tijeku događaja.
22.08.-22.09.
Imate razloga biti i zadovoljni i nezadovoljni, sve ovisi o tome kako se stvari gledaju. Bilo je propusta s vaše strane, bilo je propusta i pogrešnih odluka vaših nadređenih i sve je to moglo utjecati i na vaše raspoloženje. No, danas se opustite.
23.10.-22.11.
Ništa se za sada ne mijenja, barem ne bitno, idete svojim putem, uporno i nije važno ako se pojave i napetosti. Morate posvetiti malo više pažnje sebi, svojim najbližima, suradnicima i onima koji vam iskreno znaju reći o onome što radite.
23.11.-21.12.
Možda je ovo jedan u nizu dana kada će vam se činiti da vam baš ne ide od ruke. No, opet s druge strane ne bi se moglo reći da vam i ne ide. Samo, problem je što usprkos vašim nastojanjima, rezultati dolaze dosta sporo i s time ste nezadovoljni.
22.12.-20.01.
Prisutan je umor, teško je to sakriti. Dosta je toga bilo proteklih dana, i na poslu i u obitelji, ali i u vama. Unutarnja proživljavanja odrazit će se na formiranje stavova o nekim ljudima, o okolnostima, ali i o budućim potezima. Treba više razmišljati.
21.01.-19.02.
Bit će malo više razmišljanja o ljubavi nego inače, nešto vas tu potiče, htjeli biste nešto konkretno, međutim, jasne misli o tome još nisu do kraja formirane. Još je ostalo dosta toga što treba odrediti, jer ljubav će vam sada biti vrlo važna.
20.02.-20.03.
Pokušajte srediti misli, smirite se, nema previše razloga za uzbuđenje. Ništa se neće dogoditi ako jasno pokažete svoj stav, ako jasno nastupite i prema nadređenima i prema suradnicima. Važno je sada uočiti tko vam je nenaklonjen.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 26.04.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 26.04.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 19.04.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 12.04.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Slobodno vrijeme najrađe provodim:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dođe plavuša kod profesora da ispravi ocjenu, pa je profesor pita:

- Šta imaš?

- Imam dvije četvorke, maznim glasom će studentica.

- Čekaj me poslije škole, poveseli se bezobrazni profesor.

Nakon škole studentica pričeka profesora.

- Evo sad ću vam ih pokazati tu na parkingu - crvenu četvorku mi vozi mama, a plavu tata, oboje su došli na razgovor s vama.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik