Glas Istre
Utorak
29.07.2014.
Hot news (M. SARDELIN) Pozicije radara u Istri u utorak
 1  2  3  4 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
U uspješnom ste i dobrom razdoblju što će potrajati nekoliko dana. Moći ćete dobro raditi, ali se i odmoriti i proveseliti. Uglavnom, nećete previše misliti o problemima, makar ih nećete zaboravljati. No, smatrate kako sve dolazi u svoje vrijeme.
21.04.-20.05.
Bit će nervoze na poslu, dosta obaveza, a mogući su i sukobi s nadređenima. U takvim situacijama treba se držati po strani, ne govoriti previše i ne upuštati se u bilo kakve rasprave. Radite po svojoj intuiciji i tako ćete najbolje proći.
21.05.-20.06.
Ugodnije ćete se i bolje osjećati nego prijašnjih dana. Razlog je taj što će u vama, ali i općenito u poslovnoj okolini, popustiti napetost. Ipak, ne treba planirati previše unaprijed. U trenutku ste kada dugoročnija planiranja treba malo odgoditi.
21.06.-20.07.
Treba se uporno boriti kako bi bilo bolje. Ovih biste dana morali više vjerovati sebi i svome instinktu, nego bilo čemu drugome. Neki vaši stavovi mogu biti poljuljani, ali ako neku odluku ne možete lako donijeti, pričekajte. Za sve imate vremena.
21.07.-21.08.
Bit će naglašena zabrinutost, protiv čega ćete se boriti. Neki vaši potezi bi mogli imati kratkoročno za vas dobre rezultate, ali dugoročno vam se možda i neće isplatiti. Budite oprezni i dobro razmislite prije nego povučete nove poslovne poteze.
22.08.-22.09.
Trudit ćete se biti što mirniji i uz to, pokušat ćete proniknuti u neke sitnice koje vas muče već dulje vrijeme. Željet ćete shvatiti njihovo značenje i vidjeti što se događa. Trenutno nema razloga za nezadovoljstvo. Morali bi biti samo malo aktivniji.
23.09.-22.10.
Dosta vam je toga naklonjeno, pa i dalje trebate biti prodorni i jasni u izražavanju svojih stavova. U obitelji bi moglo doći do manjih sukoba, no uspjet ćete to riješiti. Posebno ako i onima koji vam eventualno nešto prigovaraju pristupite pažljivo.
23.10.-22.11.
Mirni ste, a svaki vaš pokušaj da napravite korak naprijed u poslovanju bit će dobar. Imat ćete dosta uspjeha i uglavnom će se dosta toga odvijati kako treba. Dobro je vrijeme za jaču akciju kada se o financijama radi, pa se u tome angažirajte.
23.11.-21.12.
Bit će ovih dana malo više nervoze, pa možda i neugodnosti na poslu. Trebali biste se manje opterećivati, a više se družiti te općenito manje razmišljati o poslu. Ne bi trebalo biti nikakvih poremećaja ni u poslovnim ni u bilo kakvim drugim kontaktima.
22.12.-20.01.
Danas će vas pratiti dobro, prilično ugodno raspoloženje. Takvo ćete dobro raspoloženje širiti i oko sebe. Zadovoljni ste s mnogim stvarima koje ste do sada poduzeli i s dosta onoga što se do sada događalo. O mnogo čemu sada pozitivno razmišljate.
21.01.-19.02.
Trebat će još napora kako biste učvrstili svoju poziciju. Morat ćete se truditi, više razgovarati i više isticati svoje stavove. To treba raditi pažljivo, uz prethodno duboko i ozbiljno razmišljanje. Budite samouvjereni, ali ne i pretjerano nametljivi.
20.02.-20.03.
Trenutna poslovna situacija zahtijeva od vas više truda. No, barem za idućih nekoliko dana o tome neće trebati previše razmišljati. Ovo bi vrijeme trebalo više posvetiti obitelji, pa i zabavi, a odmoru svakako. Ne treba ni o čemu pretjerano brinuti.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 29.07.2014  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 29.07.2014  1  2  3 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 22.07.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Na vratima neba stoji jako ljut čovjek i viče:

- Pa što se zbiva? Što ja tu radim? Imam samo 35 godina, ne pušim, ne pijem, jučer sam rano legao u krevet! Što radim ovdje? Sigurno je neka greška! Molim vas da provjerite!

- Još nam se nikada nije dogodila greška, odgovori Sveti Petar, dodavši: Ali provjerit ću. Kako se zovete?

- Ivan Horvat.

- Koje vam je zanimanje?

- Automehaničar.

- Ah, da, evo, našao sam vas. Ivan Horvat, automehaničar. E, pa, gospodine Horvat, prema našim podacima vi ste umrli od starosti.

- Od starosti?

- Nemoguće! Pa imam samo 35 godina!

- Pa ne znam… Zbrojili smo sve sate rada koje ste zaračunali mušterijama i to ispada 126 godina, odgovori mu Sveti Petar.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik