Glas Istre
Četvrtak
27.11.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
27.11
Hot news (Reuters) Opći štrajk usporio Grčku
 1  2  3  4 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Sada vam ide dosta dobro, zato se treba malo više truditi i u svemu pokazati ozbiljnost i odgovornost. Ne treba, naime, očekivati da će se stvari uvijek tako dobro razvijati kao što se razvijaju sada, zato pravi trenutak treba iskoristiti.
21.04.-20.05.
Uglavnom je situacija takva da ne želite ništa posebno mijenjati. Neke probleme, usprkos jakoj želji, ipak nećete moći zanemarivati. Znate dobro što vam je važno. Uspjet ćete dosta toga kontrolirati, a mogli biste postići i neki značajniji uspjeh.
21.05.-20.06.
Potreban je poslovni oprez, danas i kroz idućih nekoliko dana. Treba dobro paziti pri ulasku u veće poslove. Potrebno je sve dobro promatrati. Izbjegavajte donošenje važnih odluka. Ljubavna situacija bit će dobra i stabilna.
21.06.-20.07.
Bit ćete pomalo umorni, a na poslu, kao i u obiteljskom okruženju moglo bi biti manjih problema. No, uglavnom ćete se dobro osjećati. Uspjet ćete pronaći način kako riješiti probleme. Vaše ljubavne želje neće biti osobito izražene.
21.07.-21.08.
Trebat ćete se više angažirati kako biste postigli uspjeh. Uglavnom ćete se danas dobro osjećati i imat ćete pozitivan stav prema okolini i suradnicima. Malo toga može poremetiti vaše planove. Dobro ćete se osjećati u obiteljskom okruženju.
22.08.-22.09.
Poslovni bi problemi mogli biti sve izraženiji zbog čega ćete biti nezadovoljni. Treba izbjegavati sukobe, ali ne i razgovore o problemima. Trebali bi se više odmarati i zabavljati. Ljubavna situacija je stabilna, a odnosi s partnerom bit će dobri.
23.09.-22.10.
Dobro ćete procjenjivati okolnosti i donosit ćete dobre odluke. Za sada ništa ne bi trebalo poremetiti vaša nastojanja u želji da popravite svoj profesionalni položaj. Imat ćete vrlo dobre odnose s poslovnom okolinom, a bit će dosta poslovnih rezultata.
23.10.-22.11.
Makar ne treba očekivati ništa posebno, ipak se treba uporno boriti, je okolnosti u kojima se nalazite od vas traže ne samo potpuni angažman, nego i smirenost u sučeljavanju s problemima. Bit ćete doista ozbiljno zabavljeni poslovima.
23.11.-21.12.
Na poslu će biti napetosti i problema. Zbog toga biste se u slobodno vrijeme trebali više odmarati, družiti s prijateljima i zabavljati. Izbjegavajte razgovore o poslu i poslovnim problemima. Ljubavna situacija bit će dobra.
22.12.-20.01.
Dobro radite i uspijevate, ali bi vas, makar na trenutke, mogao opterećivati osjećaj da ipak nešto ne ide onako kako bi trebalo. Bit će prilično naglašena želja za uspjehom. Želite se dokazati i riješiti neke ozbiljnije probleme.
21.01.-19.02.
Uporni ste u želji da ostvarite neke svoje važne planove. Ne treba mijenjati postojeću situaciju, jer bi svaka veća promjena mogla donijeti probleme koji bi mogli poremetiti ono što sada imate. Sve treba pažljivo planirati.
20.02.-20.03.
Opterećivat će vas poslovni problemi, međutim, trudit ćete se ne razmišljati o tome. Željet ćete se više zabavljati, a uz to, ljubav sada dolazi u prvi plan i poprilično vam ispunjava misli. Nedostajat će vam bliskost, povjerenje i dokazi ljubavi.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Ponedjeljak, 17.11.2014  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 05.11.2014  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Srijeda, 05.11.2014  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Petak, 24.10.2014  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ove zime grijat ću se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Matematičar pred ženidbom kaže svojoj djevojci:

- Ljubavi, svadba u utorak ne dolazi u obzir!

- Ali zašto ljubavi?

- Zato što bi nam za 25 godina srebrni pir pao u nedjelju, a ja nedjeljom idem na nogomet!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik