Glas Istre
Utorak
16.09.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
16.09
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Za sada vam ide dobro. Ne želite se zaustavljati zbog problema ili zato što vas netko nije u mogućnosti slijediti. Sami ćete donositi sve odluke i u tome ćete biti dosta uspješni. Ovo je povoljno razdoblje, iako su mogući i problemi.
21.04.-20.05.
Dobro se osjećate i uglavnom ste s dosta toga zadovoljni. Prethodnih nekoliko dana bilo je nervoze, pa i neugodnih izazova. Međutim, sada je stanje bolje i vi se osjećate poletnije i raspoloženije. Zato ćete i lakše raditi.
21.05.-20.06.
U pomalo ste napetom, ali i dosta povoljnom razdoblju. Prema poslu ćete se odnositi ozbiljno. Važni su vam i odnosi u vašoj neposrednoj okolini. Dosta je toga s čim ste nezadovoljni, premda dosta radite kako bi nešto od toga popravili.
21.06.-20.07.
Vaša želja za poslovnim probitkom je dosta velika. No, tek će se povremeno javljati želja da radite i nešto drugo, nešto izvan onog najužeg što morate. Htjeli biste se u još nečemu dokazati, samo je sada pitanje u čemu. Niste raspoloženi za prevelike akcije.
21.07.-21.08.
Obratite više pažnje na odnose s nadređenima i autoritetima općenito. Nemojte sebi dozvoliti neoprez i nemojte se uvlačiti u nešto što vas ne bi trebalo zanimati. Pokušajte, ako ikako možete, gledati samo svoju korist. Učvrstite svoju poziciju.
22.08.-22.09.
Nemate se razloga ljutiti na druge. U ovome se trenutku možete ljutiti jedino na okolnosti koje vas dovode u takve situacije da se stalno za nešto morate boriti. No, ljutnja ne pomaže. Treba samo pažljivije raditi i pokazati puno više strpljenja.
23.09.-22.10.
Dosta je u vama snage za nove poslove. Dosta je toga što možete napraviti ako je na poslu sve dobro posloženo. Važno vam je da sustav funkcionira jer odmah ide sve lakše i ali što je posebno važno, tada se i vi odlično osjećate. Pred vama je ugodan dan.
23.10.-22.11.
Polako se smanjuju poslovni problemi, a i puno je manje napetosti među ljudima oko vas, kao i s ljudima s kojima dijelite svoje radne trenutke. Međutim, još ste nezadovoljni jer znate kako možete postići puno više i da možete ići i puno dalje.
23.11.-21.12.
Niste zadovoljni odnosom nekih iz okoline prema vama. Ne želite svima objašnjavati što ste i kako napraviti. Ima dosta toga što vam se ne sviđa, ali to nećete pokazivati. Pravite se kao da ne vidite probleme, a u svemu pokušavate pronaći najbolja rješenja.
22.12.-20.01.
Približavate se barem nekim poslovnim ciljevima. To je dobro, jer vidite da rezultati dolaze. Na financije i dalje ne treba računati kao na nešto što bi se moglo razvijati toliko dobro ili onako kako biste željeli. No, polako će, uz upornost, i to početi popravljati.
21.01.-19.02.
Ovo je dan kada bi poslove trebalo malo ostaviti. Dosta ste radili, pa se treba i odmoriti, pa, ako možete, iskoristite dan pred vama. Pokušajte sve prihvatiti što ležernije. Trebali biste se više šaliti i zabavljati i sve gledati s puno više optimizma.
20.02.-20.03.
Mnogo je toga što sada ide dobro. Dosta vam je toga naklonjeno, što treba iskoristiti. Mnoga su vam vrata otvorena, ali vam treba više poticaja i više podrške. Odluka o tome gdje ćete ići je na vama, no svakako bi se trebalo više truditi jer ćete tako bolje uspjeti.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto mi je proteklo u znaku:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Nastavnik pita učenike:
- Navedite mi neki primjer za slučajnost.
Javi se Perica iz zadnje klupe:
- Moj tata i mama vjenčali su se istog dana!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik