Glas Istre
Petak
29.05.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
29.05
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
U dobrom ste poslovnom razdoblju, a kada je tako onda se i dobro osjećate. Dosta ste zabavljeni svojim planovima i dosta razmišljate o nekim novim poslovima. Ideja imate dovoljno, kao i mogućnosti. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.04.-20.05.
Znatno ste aktivniji nego prethodnih dana, ali kako vam poslovne okolnosti nisu naklonjene, planove ćete dosta teško realizirati. Povremeno bi moglo biti i problema u komunikaciji sa suradnicima. Napetosti se mogu javiti i u ljubavi.
21.05.-20.06.
Radit ćete dobro, a osobito ćete dobro procjenjivati trenutnu poslovnu situaciju. Želite se više angažirati i dokazati. Poslovne okolnosti su dobre i to sada možete iskoristiti. Trebali biste se više odmarati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.06.-20.07.
Na poslu neće biti većih napetosti, no ipak biste trebali pokazati više želje za radom i dovršiti započete poslove. Problema nema puno, ali kada se pojave trebali biste ih odmah rješavati. Bit ćete spremni na razgovor. U ljubavi neće biti problema.
21.07.-21.08.
Zbog poslovnih problema možda nećete uspjeti realizirati svoje planove niti se nametnuti u poslovnoj okolini i to će vam smetati. Međutim, treba znati kako je sada, usprkos problemima, ipak vrijeme kada u mnogim stvarima možete uspjeti.
22.08.-22.09.
Trenutak je za početak ozbiljnih poslova, a imat ćete priliku dokazati se u mnogima stvarima. Najprije uredite svoje odnose sa suradnicima, a možete pronaći i neke nove ljude s kojima ćete u budućnosti raditi. Ipak, potreban je i oprez.
23.09.-22.10.
Poslovna situacija vam zadaje glavobolje, premda se borite kako biste sve probleme što prije riješili. Ne uspijeva vam uvijek, ali danas će biti znatno lakše nego prethodnih dana. Sve je manje briga, ali su one još uvijek dosta izražene.
23.10.-22.11.
Vaše su želje velike, ambicije vam definiraju dnevni ritam rada. Puno razgovarate s ljudima, puno se družite, razmjenjujete mišljenja, pokušavate učvrstiti svoju profesionalnu poziciju na svaki način. U ljubavi bi moglo biti problema.
23.11.-21.12.
Trenutno ima dosta toga što vam može smetati jer su vam poslovne okolnosti pomalo zatvorene. I dalje se najviše morate truditi kako biste poboljšali materijalnu situaciju. U tome bi moglo biti problema. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.12.-20.01.
Imat ćete dosta obaveza, ali vam to neće smetati. Imat ćete i dosta novih ideja, ali ćete se uglavnom držati onih planova koje ste već razradili i na kojima ste počeli raditi. Bit ćete dosta uspješni, bit će rezultata i zbog toga ćete biti i zadovoljni.
21.01.-19.02.
Što mirnije radite, što ste smireniji i što više slušate, to će za vas biti bolje i bit će puno više uspjeha. Treba se čuvati sukoba u poslovnoj okolini. Dobro promislite prije nego nešto kažete. U ljubavi bi moglo biti manjih problema.
20.02.-20.03.
Posao vam je dosta važan, ali da bi nešto postigli morali biste se znatno više angažirati. Uglavnom je ovo prilično dobro razdoblje tijekom kojeg ne bi trebalo dolaziti do nekih posebnih problema. Odnosi s partnerom bit će dobri.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
�etvrtak, 28.05.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Ponedjeljak, 18.05.2015  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 12.05.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.04.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Učiteljica u školi pita: Mujo, gdje je Amerika na karti?
Mujo pokaže prstom na kartu: Evo je!
Učiteljica pita dalje: Haso, tko je pronašao Ameriku?
Haso na to odgovori: Mujo!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik