Glas Istre
Četvrtak
20.11.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
20.11
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Danas ništa neće dolaziti samo od sebe. Posebno ne dobro raspoloženje. Bit ćete umorni, napeti i nesigurni, a željet ćete što prije obaviti posao i odmoriti se. Ovo je prilično neugodan dan. Na poslu manje pričajte, a više slušajte.
21.04.-20.05.
Mogla bi se u jednom trenutku pojaviti manja nervoza. No, to ipak ne bi trebalo jače utjecati na vaše raspoloženje. Spremni ste i za posao i za zabavu. Danas će vam odgovarati intimnije društvo u kojem ćete moći o svemu otvoreno pričati.
21.05.-20.06.
Pokušat ćete nešto pomaknuti na bolje. Barem ćete se truditi. Pokušat ćete napraviti tako da vam bude ugodno i dobro, a da ni na što niste previše obavezni. Odgovarala bi vam opuštena atmosfera, no poslovi će od vas tražiti jači angažman.
21.06.-20.07.
Bit ćete zadovoljni onim što se događa u vašoj poslovnoj okolini. Možete krenuti i u veće poslove. Pokušat ćete se ne opterećivati ni s čim posebno, međutim, to barem danas neće biti moguće. Ljubavna situacija je dobra i stabilna.
21.07.-21.08.
Pojavit će se umor. No, ipak ćete pronaći način kako to riješiti. Sve je dosta dobro posloženo, a na vama je napraviti najbolje poteze. Budite što smireniji, zabavljate se i uživajte, a o ozbiljnim stvarima ćete imati vremena razmišljati.
22.08.-22.09.
Poslovni su problemi dosta izraženi i morat ćete se dosta truditi kako biste zadržali postojeću poslovnu poziciju. Treba riješiti prepreke koje se pojavljuju. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti problema, a odnosi s partnerom bit će stabilni.
23.09.-22.10.
Pokušat ćete se prepustiti dobrom raspoloženju. Poslovna okolina vam je naklonjena, a vi ste spremni o svemu razgovarati. Trudit ćete se poboljšati svoj društveni život pa ćete se više družiti. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.10.-22.11.
Poslovi će uglavnom ići dobro i zbog toga ćete biti zadovoljni. Međutim, ovo je vrijeme kada neke stvari na poslu ne bi trebalo mijenjati. Nakon posla željet ćete više biti s prijateljima, s ljudima s kojima vam je ugodno i lijepo.
23.11.-21.12.
Današnji dan možete provesti u dobrom raspoloženju. Nećete dozvoliti da vam to raspoloženje bilo što pokvari. Premda ima problema, na to se nećete previše obazirati. Najbolje ćete se osjećati krugu obitelji.
22.12.-20.01.
Poslovne su vam okolnosti naklonjene i zbog toga ne bi trebalo biti razloga za brigu. Spremni ste prihvatiti nove izazove. Odnosi s poslovnom okolinom bit će vrlo dobri i zbog toga ćete se na poslu dobro osjećati. Ljubavna situacija je dobra.
21.01.-19.02.
Dosta ćete raditi na poboljšanju svoje poslovne pozicije. Vaši napori donose sve više rezultata i zbog toga ćete biti zadovoljni. Mogli biste dosta razmišljati o ljubavi i svojem ljubavnom životu s kojim ste trenutno vrlo zadovoljni.
20.02.-20.03.
Bit će previše poslova i dosta problema tako da se na poslu nećete ugodno osjećati. Trebali biste se više odmarati, ali i više boraviti na svježem zraku. Pokušajte se što manje opterećivati problemima koje trenutno ne možete riješiti.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Ponedjeljak, 17.11.2014  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 05.11.2014  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Srijeda, 05.11.2014  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Petak, 24.10.2014  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ove zime grijat ću se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Žena pokuca susjedu na vrata i kaže mu:

- Imam veliku želju da se večeras da se provedem, da se napijem, da vodim ljubav cijele noći. Jeste li zauzeti večeras?

- Apsolutno sam slobodan!, odgovara sav sretan susjed, na što mu žena kaže:

- Znači možete pripaziti mog psa?

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik