Glas Istre
Petak
25.04.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
25.04
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Nema previše poslovnih briga i zbog toga ćete se dobro osjećati. Dobro je ipak što dolazi vikend pa ćete se moći odmoriti. Prethodnih ste se dana dosta angažirali, ponekad i više nego što je bilo potrebno. Ljubavna situacija je promjenljiva.
21.04.-20.05.
U prilično ste nepovoljnom poslovnom razdoblju. Može se očekivati dosta napetosti, napora, a malo rezultata. Trebalo bi više paziti na rizičnije poslovne poteze, ulaganja i pregovore. U obiteljskom biste se okruženju mogli dobro osjećati i tu neće biti problema.
21.05.-20.06.
Dobro radite i ima dosta rezultata. Nećete izbjegavati ni ulazak u nove i veće poslove. Ovo je pravi trenutak za neke nove poslovne korake koji bi vašu poslovnu poziciju mogli učiniti sigurnijom i stabilnijom. Ljubavni će život biti miran.
21.06.-20.07.
Nemate razloga biti previše zabrinuti zbog manjih problema koji se povremeno pojavljuju. Dosta ste toga popravili, a kako su vam okolnosti naklonjene, malo je toga što će vas sada usporavati. Bit ćete vrlo zadovoljni ljubavnom situacijom.
21.07.-21.08.
Izbjegavajte sve što može prouzročiti narušavanja vaše poslovne pozicije. Ne treba praviti probleme zbog sitnica. Pokušajte biti mirni, ako možete uzmite odmor i bavite se manjim stvarima koje vas zadovoljavaju i koje vas neće opterećivati.
22.08.-22.09.
Danas na poslu ne bi trebalo biti nekih osobitih problema. U svojoj se okolini dobro osjećate, a trebali biste izbjegavati razgovore koji bi vam mogli štetiti. Ljubavna situacija je dobra i stabilna. Imat ćete strpljenja za partnerove želje.
23.09.-22.10.
Ovo je za vas mirno i dobro razdoblje. U mnogim stvarima osjećate poboljšanje i olakšanje. Poslovi se dobro razvijaju, onako kako ste planirali, i zbog toga ćete biti zadovoljni. Iskoristite ovo vrijeme kada razgovorom možete puno postići.
23.10.-22.11.
Nećete izbjegavati probleme koji su se pojavili kao ni bilo što drugo što opterećuje vaše poslovanje. No, treba ipak raditi pažljivo kako ne bi pogriješili. Trenutak vam nije osobito naklonjen i na to treba misliti. Više pažnje posvetite ljubavnoj situaciji.
23.11.-21.12.
Dosta toga kreće prema boljem. Sa suradnicima biste trebali više razgovarati i rješavati probleme koji se pojavljuju u komunikaciji. Uglavnom, ovo je dobro vrijeme za kretanje prema poslovnom uspjehu, ali je potreban i oprez.
22.12.-20.01.
Neće biti previše razloga za napetost ni za razmišljanje o problemima. Na poslu je ugodnije, manje je stresnih situacija i zbog toga se dobro osjećate. Emocije su stabilne i dobro znate što želite. Stabiliziranje odnosa s partnerom vam je najvažnije.
21.01.-19.02.
Treba razmisliti kada se radi o ulasku u veće poslove. Potreban je oprez. Dobro promatrajte sve što se oko vas događa. Izbjegavajte sukobe, posebice sa suradnicima. Vaš će se društveni život intenzivirati što će vam odgovarati.
20.02.-20.03.
Ovo je vrijeme povoljno za poslove i to treba iskoristiti. No, željno čekate vikend jer se želite više odmarati. Ipak, potrebno je odraditi svoje dnevne obaveze. Bit ćete dosta uspješni i zbog toga i zadovoljni. U ljubavi su moguća ugodna iznenađenja.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 15.04.2014  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 01.04.2014  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Prvi maj ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Razgovaraju dva pacijenta u bolnici:
'Uf, užasna je ova kava!'
'Ma, nije to kava, to je čaj!'
U tom trenutku ulazi sestra u sobu i pita: 'Hoće li netko ovdje još juhe?'

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik