Glas Istre
Petak
28.04.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
28.04
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Ne treba se danas previše opterećivati poslovima. Dobar je trenutak za stanku i za odmor. Nakon malo problematičnijeg razdoblja treba se malo udaljiti od posla. Posvetite se malo više razmišljanju, čitanju, šetnji ili opuštenoj zabavi.
21.04.-20.05.
Prilično napet dan. Moguće su neugodnosti, a pojačat će se vaša aktivnost. Prilično ste nezadovoljni i imate dojam da se vaše ideje slabo i teško realiziraju i da teško postižete cilj. Ne želite nikome i ničemu podilaziti, ali ćete ipak morati.
21.05.-20.06.
Pred vama je miran dan. Stvarat će vam se nove ideje. Lako bi se mogli početi oduševljavati ljubavnom situacijom. Budi se polako i vaša seksualnost. Oko vas je uglavnom sve dobro i malo je razloga za brigu, a puno razloga za ozbiljniji rad.
21.06.-20.07.
Bit ćete opušteniji nego prethodnih dana. Nikome ne treba previše vjerovati, budite oprezni pri davanju izjava, a posebno u povjerljivim razgovorima. Treba izbjeći posljedice koje bi se mogle pojaviti zbog nekih problematičnih odnosa na poslu.
21.07.-21.08.
Imate dosta planova i željeli biste to što prije ostvariti. Danas nećete biti posebno dobro raspoloženi, dapače, pojavit će se nervoza i napetost, a to će utjecati na vaš odnos prema poslu. Treba pronaći nešto što će vas obradovati i u čemu ćete uživati.
22.08.-22.09.
Problemima na poslu sada ne bi trebalo pridavati veću pažnju. Čak ćete i veće probleme uspijevati riješiti. Sve će ići puno lakše nego što vam se čini. Ipak, prije bilo kakvog poteza, potrebno je dobro razmisliti, potražiti savjet i sve dobro posložiti.
23.09.-22.10.
Dosta očekujete od narednih dana. Vrlo vam je važno sređivanje odnosa u obitelji. Treba puno i što otvorenije razgovarati s partnerom. No, to neće biti lako. Da bi sve bilo u redu, potrebno je strpljenje, a razgovor mora biti argumentiran i tolerantan.
23.10.-22.11.
Bit ćete prilično nezadovoljni. Udaljavat ćete se od poslova, od poslovnih razgovora i obaveza. Sada ni najmanji rizik ne dolazi u obzir. Treba vam mir, velika pažnja i objektivnost. Želite puno, ali trenutno nije vrijeme za neke posebne poslovne akcije.
23.11.-21.12.
Mogli biste se dobro zabaviti, a bilo bi najbolje krenuti na izlet ili putovanje. Nakon niza vrlo aktivnih dana, potrebno vam je opuštanje. Poslove ipak ne treba zaboraviti. Puno je toga na čemu treba raditi i zato se tako treba i postaviti.
22.12.-20.01.
Uporni ste, dosta zadovoljni, premda i dalje opterećeni poslovnim problemima. Rezultati vaših napora će dolaziti, ostvarivat će se neke vaše želje, ali ne potpuno. Posebno ćete biti zadovoljni kada se dogodi nešto konkretno, a na to još treba pričekati.
21.01.-19.02.
Opterećeni ste nizom stvari, posebice poslom i obavezama. Želite više biti s prijateljima. U nepovoljnom ste poslovnom razdoblju pa zato na sve treba paziti, a posebice na zdravlje. Izbjegavajte stresne situacije i na događaje reagirajte mirno.
20.02.-20.03.
Nemate razloga previše brinuti. Za ono što radite imate dobre argumente i dosta volje. U dosta ste povoljnom poslovnom razdoblju pa treba napraviti sve kako biste od toga imali koristi. Ne želite nikakve veće promjene, ali dobro je ako ste spremni na njih.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 25.04.2017  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 25.04.2017  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 11.04.2017  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
O zbivanjima se najčešće informiram putem:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Uhvatio papagaj zlatnu ribicu i ona mu kaže da će mu, ako je pusti, ispuniti želju. Pusti je on, a ribica će njemu:

- Dobro, reci koja je želja?

Papagaj:

- Koja je želja!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik