Glas Istre
Utorak
25.10.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
25.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Raspoloženi ste za posao, pa puno toga možete napraviti. Na trenutke će vam se činiti kako nemate pravu podršku suradnika ili kako vas ne razumiju, međutim, osvjedočit ćete se da to nije tako. Ljubavni život mogao bi postati zanimljiv.
21.04.-20.05.
Usprkos problemima, bit ćete ustrajni i nećete dozvoliti da vas bilo što dekoncentrira. No, dolazit će i ozbiljnije prepreke u poslovanju. Zato ćete na trenutke biti nezadovoljni. No, danas biste ipak mogli biti vrlo dobro raspoloženi. Treba se dosta odmarati.
21.05.-20.06.
Uživat ćete u poslu. Dosta je toga što treba napraviti, imate puno posla, no to neće narušavati vaše raspoloženje. Bit ćete uglavnom dosta zadovoljni, a u svakom slučaju opušteniji nego prethodna dva do tri dana. Dosta ćete razgovarati o poslu.
21.06.-20.07.
Poslovi će vam krenuti nešto bolje. Zbog toga ćete biti i zadovoljniji. Danas treba malo više pričati sa suradnicima, treba razgovarati o problemima, ali još više o planovima. Naime, nalazite se u razdoblju kada je moguće dosta toga ostvariti, pa treba ići naprijed.
21.07.-21.08.
Problemi će dolaziti iznenada, na to se treba pripremiti. U dosta ste nepovoljnom poslovnom razdoblju pa je dobro pažljivo planirati svaki novi potez. S ljubavnom situacijom nećete biti zadovoljni, iako zapravo pravog razloga za to za sada neće biti.
22.08.-22.09.
Trebali biste se jače poslovno angažirati. Htjeli biste, a posebno danas, malo mirniju atmosferu posvuda oko sebe, a osobito na poslu. Danas ćete biti skloni razmišljanju i laganom povlačenju od događaja. Međutim, opustiti se možete nakon što obavite sve poslove.
23.09.-22.10.
Mogli biste krenuti i u neke nove poslove, ali za sada ne treba previše planirati, jer ćete imati za to vremena. U ljubavi neće biti pogoršanja, ali ipak bi danas moglo doći do manjih nerazumijevanja s partnerom. Uglavnom će vas pratiti dobro raspoloženje.
23.10.-22.11.
Odgovara vam malo više mira na poslu. Već na početku radnog dijela tjedna počet ćete jako razmišljati o stabiliziranju, pa čak i o unaprjeđenju profesionalne pozicije. U to bi trebalo uložiti još puno energije, jer nešto može biti poljuljano.
23.11.-21.12.
Prilično ste motivirani za posao. Danas nećete bježati od posla, čak i ako ga bude previše. O poslu ćete vrlo rado pričati. Uživat ćete već i u tome što se smirila situacija oko vas. Prilično ste zadovoljni i ljubavnom situacijom, jer je tu zavladao mir.
22.12.-20.01.
Treba se malo više baviti obiteljskim stvarima. Tu ima nekih problema koje treba riješiti. Moglo bi biti malo nervoze, moguće je da ćete se previše prepustiti razmišljanju o onome što dolazi. Treba malo više kontaktirati s nadređenima.
21.01.-19.02.
Treba se odmoriti, ali treba i dosta raditi. Danas ćete se osjećati dosta ugodno, mirno, bez nekih opterećenja. Ovih dana treba mudro s ulaganjima, općenito s planovima koji su vezani za novac, kredite, a posebno uz sudske sporove.
20.02.-20.03.
Bit ćete mirniji nego zadnja dva dana. Na poslu bi moglo biti gužve, neočekivanih zaokreta u planovima, no to vam neće smetati. Moglo bi se reći da imate dosta snage, a ni s ambicijama niste loši. Treba se više truditi kako biste na koncu u nečemu i uspjeli.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 18.10.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 11.10.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 11.10.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 04.10.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U životu mi je najvažnije:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Mali Ivica se spremio da izađe u grad, pa pita oca:

- Tata, imaš li para?

Otac mu odgovori:

- Ja imam, ne brini se ti za mene.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik