Glas Istre
Utorak
07.07.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
07.07
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Potreban je velik oprez u poslovanju. Osobito biste trebali dosta pažnje posvetiti ulaganjima. Potrebno je dobro procijeniti trenutnu poslovnu situaciju i početi raditi na rješavanju problema. U ljubavi bi moglo biti manjih problema.
21.04.-20.05.
Nećete željeti ništa mijenjati jer ćete biti zadovoljni načinom na koji se razvijaju vaši poslovni planovi. Danas ne biste trebali imati previše obaveza. Mogla bi se javiti jaka želja za dokazivanjem. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.05.-20.06.
Uz pojačani angažman mogli bi postići dobre poslovne rezultate. Ipak, uskoro bi se poslovna situacija mogla promijeniti i zbog toga je potrebno završiti započete poslove, a u novo se ne bi trebali upuštati. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.06.-20.07.
Bit ćete zadovoljni trenutnom poslovnom situacijom. Imat ćete dosta snage i uspješno ćete obavljati dnevne obaveze. Premda vam je posao važan, ipak ćete se željeti više družiti, izlaziti i zabavljati se. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
21.07.-21.08.
Poslovne okolnosti su vam naklonjene i zbog toga biste mogli krenuti s realizacijom svojih poslovnih planova. Na poslu ćete se dobro osjećati, a dosta ćete razgovarati o onome što bi željeli napraviti. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.08.-22.09.
Nećete izbjegavati poslovne probleme već ćete se truditi kako biste ih riješili. Međutim, sada ulazite u razdoblje kada je u svemu potreban oprez i zbog toga ne bi trebali ulaziti u nove poslove. Ljubavna situacija bi se mogla pogoršati.
23.09.-22.10.
Danas na poslu ne bi trebalo biti većih napetosti ni problema. No, ipak nećete biti zadovoljni onim što se događa jer smatrate kako možete postići puno više. Trudit ćete se kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.10.-22.11.
Na poslu će biti manje problema nego proteklih dana. Posebno ćete biti zadovoljni što će se popraviti odnosi sa suradnicima. Moći ćete širiti svoje poslovne kontakte. Ipak, i dalje je potreban oprez. Ljubavna situacija bit će dobra.
23.11.-21.12.
Potrebno je dobro promatrati sve što se događa u vašoj poslovnoj okolini. Pojavljivat će se problemi koje ne biste smjeli zanemariti. U razdoblju ste u kojem treba izbjegavati rizične poslove. Odnosi s partnerom bi se mogli pogoršati.
22.12.-20.01.
Poslovna situacija bit će dobra premda još postoje problemi koje treba rješavati. No, s tim se nećete opterećivati. Željet ćete se dokazati i zbog toga ćete se dosta truditi. Imat ćete dobre odnose s suradnicima. U ljubavi neće biti problema.
21.01.-19.02.
Imate dosta planova koje ćete željeti realizirati. Poslovne okolnosti su vam naklonjene i zbog toga ćete biti dosta uspješni. Trebali bi širiti svoje poslovne kontakte i posvetiti se pregovaračkim poslovima. Ljubavna situacija bit će dobra.
20.02.-20.03.
Dosta ćete se truditi kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Međutim, u tome nećete biti dovoljno uspješni i zbog toga biste mogli biti nezadovoljni. Potreban je oprez u svemu što radite. Partneru biste trebali posvetiti više pažnje.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.06.2015  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.06.2015  1  2  3 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 02.06.2015  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Ivica piše ispit iz matematike i profesorica mu kaže:

"Nadam se da te ovog puta neću uhvatiti u prepisivanju!"
"I ja se nadam, profesorice!"

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik