Glas Istre
Srijeda
03.09.2014.
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Nervozu će prouzročiti obilje poslova, no pokušat ćete sve izvršavati što brže i što kvalitetnije. Ne trpite prigovore, a nećete lako prihvaćati ni iskazivanje tuđeg mišljenja. No, danas će ipak biti znatno manje poslovnih kontakata.
21.04.-20.05.
Nerazumijevanje nekih iz okoline vam smeta. Premda ćete za sve što se događa pokušati pronaći razumno opravdanje, ipak ćete biti nezadovoljni. Ipak, današnji dan ne želite potrošiti na razmišljanje o poslu. Tek će vam vikend  poslužiti za odmor.
21.05.-20.06.
U velikom ste i ozbiljnom poslovnom zamahu, pa vam vikend i stanka u radu ne odgovaraju. No, trebalo bi ići malo sporije. Imate dovoljno vremena za sve, a danas bi se ipak trebalo više družiti. Ovo je za vas ugodan i miran dan.
21.06.-20.07.
Vikend ćete čekati s nestrpljenjem. Dosta ćete se družiti i dosta razgovarati o raznim temama. Imate što reći svojim sugovornicima. Kada je o poslu riječ, trebate objektivno i mirno procijeniti ono što radite i ono što se događa. Nema razloga za zabrinutost.
21.07.-21.08.
Današnji dan je dobar za odmor, a potreban vam je boravak u prirodi. Ništa vas ne bi trebalo ometati u zaključivanju nekog posla. No, ipak nije pravo vrijeme za dogovaranje nekog dugoročnijeg posla. Za to još malo treba pričekati.
22.08.-22.09.
Danas ćete biti prilično zadovoljni. Nakon nekoliko nervoznih dana, posao uglavnom ide dobro, a ljubavna se situacija popravlja. Uglavnom, ništa ne ide prema lošemu,  pogotovo danas. Ne treba ni o čemu previše brinuti.
23.09.-22.10.
Danas bi se, makar na trenutak, trebali ostaviti posla. Mogli bi biti dosta skloni razmišljanjima, a tako bi mogli doći i do nekih zaključaka. Danas se družite s onima koji vas neće opterećivati i s kojima se možete zabaviti. Potrebno vam je više druženja.
23.10.-22.11.
Današnji dan vam ne donosi osobita uzbuđenja. Ako i bude posla, radit ćete uglavnom rutinski. Obavite poslove, a onda potražite odmor. Imat ćete i za to vremena. Treba vam više rekreacije, malo više šetnje i boravka na svježem zraku.
23.11.-21.12.
U poslovnom ste zamahu tako da se nemate razloga zaustavljati. Idućih dana možete obaviti dosta toga, no vikend bi ipak trebalo namijeniti odmoru. Potrebno je dobro razmisliti o svojim budućim potezima jer će se situacija promijeniti.
22.12.-20.01.
Dosta ćete misliti o poslu. Ipak, u prvom planu je obitelj, te općenito emotivna situacija. Imate s čime biti zadovoljni, a ako se i dogodi nešto nepredviđeno, o tome ne bi trebalo previše brinuti.
21.01.-19.02.
Rado ćete slušati suradnike koji vam nude određene poslovne prijedloge. Pomirljivi ste, pa ništa nećete unaprijed odbacivati. To je dobro, jer ćete tako steći povjerenje poslovne okoline. Danas se pokušajte opustiti i što bolje zabaviti.
20.02.-20.03.
Ovo je dobar trenutak za predah i za odmor. Umorni ste od obaveza i od raznih društvenih kontakata. Ponešto vam u vašoj okolini smeta, ali to možete riješiti. Ne treba se obazirati na nevažne sitnice nego na sve treba gledati što pozitivnije.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Subota, 09.08.2014  1 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dođe programer na benzinsku pumpu i kaže:

- Molim vas, natočite mi gorivo!

Prodavač ga upita:

- 95 ili 98?

A on će njemu:

- Zar nemate XP?!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik