Glas Istre
Četvrtak
08.10.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
08.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Danas biste mogli biti prilično zadovoljni. Do konačnog uspjeha morat ćete se još dosta truditi i prelaziti veće i manje zapreke. No, ne treba gubiti vjeru u to da svojom snagom mnogo toga možete riješiti. Dosta će se planova početi ostvarivati.
21.04.-20.05.
Moglo bi se dogoditi da vas neka informacija, čak i ako nema neko veće značenje, oduševi. No, to u ovome trenutku barem, ne mora značiti ništa osobito. Morate biti objektivni i dobro procjenjivati okolnosti. O ljubavi nećete previše razmišljati.
21.05.-20.06.
Opušteni ste, makar ne i posve mirni. Treba procijeniti što je bolje i korisnije. Ima neriješenih situacija na poslu, a to zahtijeva borbu. Trenutno je najvažnije pronaći način na koji ćete djelovati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.06.-20.07.
Dosta ste uspješni i dosta toga polako dolazi na svoje. Tu su i neke stvari koje su, makar u svojim počecima išle malo teže, no to se popravlja. Trenutno vam više od svega pomaže samouvjerenost. Partneru treba posvetiti više pažnje.
21.07.-21.08.
Uglavnom će vas malo toga danas posebno zanimati. Prilično ste mirni, ne bavite se beskorisnim pričama i radite svoj posao. To vam je najvažnije. Trenutno vam ništa ne ugrožava poslovnu poziciju. Ljubavna mašta bit će razbuđena.
22.08.-22.09.
Makar je stanje općenito i na poslu dobro, znatno bolje nego prijašnjih dana, ipak i dalje treba paziti na izgovorene riječi. Uz to, mogući su i neki krivi poslovni potezi. Učite iz iskustva, bilo ono dobro ili loše. O ljubavi nećete previše razmišljati.
23.09.-22.10.
Imat ćete razloga biti dobro raspoloženi. Spremni ste za suradnju, a želite nove uspjehe. Trenutno vam je važno i ono što se događa u ljubavi. Partnera ne treba uvjeravati u ispravnost vlastitog stava, nego treba slušati i uvažiti i drugo mišljenje.
23.10.-22.11.
Ne treba se previše opterećivati trenutnim problemima, a posebno ako imate dojam da vas netko ne shvaća. Treba razmišljati o onome što vam je trenutno najvažnije, a to su korist i sigurnost. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.11.-21.12.
Ima problema s kojima se treba suočavati, a trebat će vam, iz više razloga i podrška okoline. Ne treba misliti o lošim stvarima, ali ipak, treba dosta ozbiljno i promišljeno raditi. U odnosima s partnerom moglo bi biti manjih problema.
22.12.-20.01.
Dobro je što ste jasnije odredili ciljeve. Ne samo one poslovne, nego i sve druge. Negativne okolnosti, barem u ovome trenutku, neće jače utjecati na vaše odluke. Dosta ste oprezni, što je dobro. Od partnera ćete tražiti više razumijevanja.
21.01.-19.02.
Moglo bi se, pomalo stjecajem okolnosti, a pomalo zbog vaših napora nešto početi ozbiljnije razvijati u vašu korist. O trenutnim događajima na poslu razmišljate objektivno. Svjesni ste kako ništa neće doći samo od sebe.
20.02.-20.03.
Imate više obaveza nego što ste očekivali, međutim takvo stanje neće dugo trajati. U sve treba ići polako i tako ćete lakše doći do konačnog cilja. Sada se ne bi trebali nepotrebno opterećivati problemima. Partneru bisre trebali posvetiti više pažnje.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 06.10.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 29.09.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 29.09.2015  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 22.09.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Informiram se najčešće putem:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dva prijatelja piju u kafiću:

- Zašto žmiriš dok piješ?

- Rekao mi doktor, da piće ne smijem ni pogledati!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik