Glas Istre
Četvrtak
28.05.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
28.05
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Na poslu ćete se dobro osjećati. U raznim mogućnostima pokušat ćete izabrati one koje će vam biti najlakše ostvariti i koje će vam donijeti korist. Posao vam je važan, ali bi vam trebao biti važan i društveni život. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.04.-20.05.
Ne želite nikakve probleme oko sebe. Imate svoje planove i zadovoljni ste kada možete raditi onako kako smatrate da je najbolje. Sami ćete odlučivati o svemu. Ovo je vrijeme kada treba izbjegavati rizične poslove. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.05.-20.06.
Bit ćete smireni i to će se odraziti na vaše odnose sa suradnicima. Vaša se kreativnost može uvijek razbuditi, posebno ako se nađete u odgovarajućoj poslovnoj situaciji. Ovo je za vas povoljno vrijeme. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.06.-20.07.
Više biste trebali raditi na širenju poslovnih kontakata. Mogli biste uspješno realizirati svoje planove. U dobrom ste poslovnom razdoblju i to biste trebali iskoristiti. Više biste pažnje trebali posvetiti društvenom životu. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
21.07.-21.08.
Vaša želja za radom bit će pojačana, ali vam poslovne okolnosti nisu naklonjene. Zbog toga je potreban oprez. Mogli bi se pojaviti problemi u komunikaciji s okolinom. Sada bi trebalo mirovati. Odnosi s partnerom mogli bi se pogoršati.
22.08.-22.09.
U vama je probuđena poslovna znatiželja, a jaka je i vaša unutarnja snaga koja vas stalno tjera naprijed. Povoljnu poslovnu situaciju trebalo bi iskoristiti za završavanje započetih poslova. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
23.09.-22.10.
Prilično ste zadovoljni do sada postignutim. Dobro je što imate podršku obitelji i poslovne okoline. Danas se ne treba zatvarati u sebe nego treba izaći, razgovarati, potražiti neko mjesto gdje ćete se ugodno osjećati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.10.-22.11.
Na poslu će biti ozbiljnijih problema. Mogli bi se pogoršati i odnosi sa suradnicima. Trebali biste biti oprezni u svemu što radite. Ovo je vrijeme kada bi trebalo promatrati što se događa u vašoj okolini. U ljubavi bi moglo biti problema.
23.11.-21.12.
Zadovoljni ste s onim što radite i ne želite ni od čega odustati, čak ni kada ste umorni i zasićeni. Odnosi na poslu nisu ono o čemu bi trebalo razmišljati negativno, nego treba sve napraviti da stvari budu bolje. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.12.-20.01.
Poslovna situacija je dobra i moći ćete realizirati neke planove. Neke ste teže situacije prošli i sada vam ostaje razmišljanje o onome što dolazi. U razdoblju ste u kojem će vam dosta toga uspijevati. U ljubavi neće biti problema.
21.01.-19.02.
Na poslu bi moglo biti napetosti, a mogući su i problemi sa suradnicima. Više slušajte, maje komentirajte, a bilo bi najbolje ni o čemu danas ne raspravljati pretjerano ozbiljno. U odnosima s partnerom mogla bi se javiti napetost.
20.02.-20.03.
Ne treba izbjegavati poslovne probleme jer ih sada možete uspješno riješiti. Bit ćete zadovoljni onim što se događa u poslovnom okruženju. Trebali biste više izlaziti i družiti se. Potrebno vam je opuštanje. Ljubavna situacija bit će dobra.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
�etvrtak, 28.05.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Ponedjeljak, 18.05.2015  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 12.05.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.04.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Učiteljica u školi pita: Mujo, gdje je Amerika na karti?
Mujo pokaže prstom na kartu: Evo je!
Učiteljica pita dalje: Haso, tko je pronašao Ameriku?
Haso na to odgovori: Mujo!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik