Glas Istre
Utorak
04.08.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
04.08
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Danas bi se na poslu mogla pojaviti napetost zbog nekih poslova koje ne uspijevate završiti. U razdoblju ste kada je potrebno dobro paziti na ono što radite. Treba razmisliti o svemu što se događa. O odnosima s partnerom bit će napetosti.
21.04.-20.05.
Morali biste u svemu biti vrlo oprezni, osobito pri davanju izjava ili pri potpisivanju važnih dokumenata. Na poslu bi moglo biti problema koje nećete lako riješiti. Bit ćete nezadovoljni i to ćete otvoreno pokazivati. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.05.-20.06.
Na poslu neće toliko problema kao prethodnih dana. Moći ćete uspješno obavljati poslove, ali i širiti svoje poslovne kontakte. Osjećat ćete se dobro i bit ćete zadovoljni. Više se zabavljajte i odmarajte. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.06.-20.07.
Danas na poslu ne bi trebalo biti većih problema, ali nećete imati dovoljno želje za obavljanjem poslova. Bit ćete umorni i tražit ćete način kako izbjeći obaveze. Nećete biti raspoloženi za poslovne razgovore. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.07.-21.08.
Na poslu će biti napetosti, a mogući su i sukobi sa suradnicima. Morate dobro paziti na sve što se događa, a ne biste se trebali ni u čemu jače angažirati. Danas bi bilo najbolje odmaknuti se od posla i odmarati se. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.08.-22.09.
Na poslu danas ne bi trebalo biti većih problema ni napetosti i zbog toga ćete se dobro osjećati. Mogli biste poželjeti neki novi poslovni izazov. Trebali biste više raditi na oživljavanju svojeg društvenog života. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.09.-22.10.
Osjećat ćete se dobro i bit ćete zadovoljni trenutnom poslovnom situacijom. Premda će povremeno biti problema, s tim se nećete opterećivati. Najbolje ćete se osjećati u društvu prijatelja. Ljubavna situacija bit će dobra.
23.10.-22.11.
Budite oprezni i nemojte ni u čemu pretjerivati. Izbjegavajte donošenje važnijih odluka i bilo kakve rizične poslove. Ukoliko možete, odgodite važnije poslovne sastanke. Danas se odmaknite od posla i pokušajte se dobro odmoriti.
23.11.-21.12.
Bit ćete zadovoljni poslovnom situacijom. Željet ćete se dokazati i u tome ćete biti dosta uspješni. Poslovne okolnosti su vam naklonjene što ćete znati iskoristiti. Trebali biste pronalaziti nove poslovne izazove i širiti poslovne kontakte.
22.12.-20.01.
Poslovne okolnosti su vam trenutno naklonjene i moći ćete realizirati neke svoje planove. Odnosi sa suradnicima bit će dobri. Moći ćete riješiti neke poslovne probleme i proširiti svoje poslovne interese. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.01.-19.02.
Danas se na poslu ne biste trebali pretjerano truditi. Pojavit će se problemi koje niste očekivali i zbog toga nećete moći realizirati neke svoje poslovne planove. Bit ćete nezadovoljni i to ćete pokazivati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
20.02.-20.03.
U dobrom ste poslovnom razdoblju i zbog toga biste trebali početi s realizacijom nekih svojih važnijih planova. Odnosi sa suradnicima bit će dobri. Posao vas zanima i dobro ćete raditi, ali ćete ipak dosta razmišljati o odmoru i o zabavi.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 04.08.2015  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Nedjelja, 02.08.2015  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Nedjelja, 02.08.2015  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:

- Koliko imaš godina?

- Sedam.

- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.

- Zašto?

- Pustit će te da se besplatno voziš.

Dolazi kondukter i pita Pericu:

- Koliko imaš godina?

- Šest!

- A kad puniš sedam?

- Čim izađem iz autobusa.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik