Glas Istre
Nedjelja
07.02.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
07.02
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Potrebno je više opreza u poslovnim postupcima. Treba što više osluškivati okolinu. Mogli biste postići i poneki veći poslovni uspjeh i ostvariti neke važne ciljeve, ali da bi u tome uspjeli trebali bi se i više truditi. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.04.-20.05.
Sigurni ste u sebe i čekat ćete pravi trenutak kako bi krenuli s realizacijom vama važnih poslovnih planova. Imat ćete više strpljenje nego prethodnih dana. Ne želite odgađati poslove, ali nećete ni u što ulaziti prije nego o svemu dobro razmislite.
21.05.-20.06.
Bit ćete zaokupljeni poslovima. Dosta je obaveza koje treba obaviti i nećete imati dovoljno vremena razmišljati o nečem drugom. Biti ćete dosta oprezni kada se radi o povlačenju većih poteza, međutim ni od čega nećete odustajati.
21.06.-20.07.
Premda na poslu ne bi trebalo biti većih problema, umarat će vas već i oni manji. Zato će biti naglašena vaša želja za dobrim odnosima u poslovnoj okolini. Potaknute su dosta jake misli o ljubavi i trudit ćete se popraviti odnose partnerom.
21.07.-21.08.
Mogli biste osjećati posljedice nekih krivih poteza. No, sigurniji ste u sebe nego prethodnih dana, ali oprez je i dalje potreban. Počet ćete više raditi i imat ćete mogućnost ostvariti neke ciljeve. Danas bi vam na poslu moglo biti ugodno.
22.08.-22.09.
Dobro ćete definirati svoje poslovne ciljeve. Nemate predrasuda ni o čemu, a rado ćete poslušati savjet. Niste toliko željni isticanja, više ste skloni pomagati drugima, na čemu ćete dosta inzistirati. Želite stvoriti što bolje temelje za nove poslove.
23.09.-22.10.
Trebali biste manje razmišljati o problemima. Neke se stvari na poslu ipak razvijaju dobro i dosta uspješno. Povremeno ima nerazumijevanja, ali možete biti zadovoljni s trenutnim razvojem poslovne situacije i posebno odnosima sa suradnicima.
23.10.-22.11.
Bit ćete dosta među prijateljima i poznanicima, a nećete toliko, kao prethodnih dana, izbjegavati susret s problemima. Manje ćete izbjegavati izazove i trudit ćete se ostvariti neke svoje ciljeve. Bit ćete uporni, ali bi trebali biti i oprezni.
23.11.-21.12.
Imat ćete dobre planove, a ovo je vrijeme kada bi trebali početi raditi na njihovoj realizaciji. Planovi su u središtu vaših interesa, ali postoje i problemi s kojima se susrećete i koje treba rješavati. Ljubavna situacija bit će vrlo dobra.
22.12.-20.01.
Trebali biste izbjegavati rizične poslove i dobro razmisliti o svojim novim potezima. Premda su vam poslovne okolnosti naklonjenije nego prethodnih dana, ipak je još uvijek potreban oprez. Veću pažnju posvetite ljubavnoj situaciji.
21.01.-19.02.
Na poslu ima problema, no trudit ćete se kako biste ih riješili. Nećete se bojati novih poslovnih izazova. Odnosi s poslovnom okolinom bit će dobri. Uglavnom ćete donositi dobre odluke i bit ćete realni u procjeni svojih mogućnosti.
20.02.-20.03.
Poslovna se situacija razvija dobro, a poboljšat će se i vaši odnosi sa suradnicima. Na poslu će vam biti znatno ugodnije nego prethodnih dana. Bit ćete zadovoljni svojim društvenim životom. Odnosi s partnerom bit će dobri i stabilni.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 03.02.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Srijeda, 03.02.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Petak, 29.01.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 26.01.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U životu mi najviše brige zadaju:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

 

Uđe mladić u apoteku i pita:

- Imate li perzervativa?

Kaže apotekar:

- Imamo, naravno.

Mladić kaže:

- Dajte mi onda jedan.

Ovaj mu da taj perzervativ, i taman da će mu naplatiti kaže mladić:

- Ma znate, idem na večeru kod moje djevojke da se upoznam s njezinima. Ona ima jednu predobru sestru, mislim da i njezina sestra nešto očekuje.

I tako mu apotekar da još jedan prezervativ, i taman da mu naplati kaže mladić:

- Ma znate, mislim da i njezina majka očekuje nešto od mene. Dajte mi cijeli paket onda.

I tako mu apotekar da paket i naplati i ovaj ode.

Dođe mladić na večeru, svi su sjeli za stol i pomolili se prije večere. Ali nakon što se sva djevojčina obitelj pomolila mladić se još uvijek moli. Kako je došlo glavno jelo, tako je i otišlo, a mladić se još uvijek moli. Djevojci to čudno i nonšalantno udari mladića nogom ispod stola i kaže:

- Nikad mi nisi rekao da si tako religiozan!?

Mladić odgovori:

- Ni ti meni nikad nisi rekla da ti je otac apotekar.

 

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik