Glas Istre
Petak
29.08.2014.
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Današnji dan možete provesti u dosta dobrom raspoloženju. Bit ćete vedri i spremni na razgovor i na šalu. No, bavit ćete se i prosuđivanjem trenutnih poslovnih prilika. Oko vas će biti ugodna atmosfera, a bit ćete i dosta poduzetni.
21.04.-20.05.
Nemate danas pretjeranu volju za druženjem, tako da bi veći dio dana mogli provesti kod kuće. Vrlo je malo u vama želje za nekim posebnim provodom iako bi vam to koristilo. Dosta razmišljate o svemu što vas očekuje u skoroj budućnosti.
21.05.-20.06.
Ništa se posebno ne bi trebalo događati što bi vam moglo pokvariti raspoloženje. Uživat ćete u obiteljskom okruženju, ali i u druženju s prijateljima. Posebno vam sada trebaju prijatelji jer s njima možete razgovarati i zabavljati se.
21.06.-20.07.
O obitelji ćete voditi glavnu riječ. Donijet ćete i neke konkretne odluke. Danas ćete nešto manje nego prethodnih dana osjećati umor i napetost. Uglavnom, sve bi moglo proći u dobrom raspoloženju, a ni poslovi vas danas neće opterećivati.
21.07.-21.08.
Nemate razloga previše brinuti. Važne poslove dobro obavljate, pa imate dovoljno vremena i za predah. Znat ćete iskoristiti dobre prigode koje vam se ukazuju. Uglavnom ćete u mnogo čemu i uživati. Najbolje će vam biti u krugu prijatelja.
22.08.-22.09.
Mogla bi se pojaviti nervoza premda za to možda i nema nekog pravog razloga. Prilično ćete se truditi kako bi sve ipak bilo u redu, a svoje raspoloženje ćete prilagoditi onima koji vas okružuju. Dosta ćete misliti o budućnosti i novim poslovima.
23.09.-22.10.
Danas možete nešto više vremena potrošiti na ono što nije dio profesionalnih obaveza, a zabavlja vas. Ima nekih stvari koje biste htjeli napraviti, pa se tome posvetite. Izlazak s partnerom pomogao bi vam u rješenju nekih manjih problema.
23.10.-22.11.
Sve je manje razloga za pretjeranu brigu. Sada možete ići dalje. Učvrstili ste svoju profesionalnu poziciju, dobro se osjećate, premda još ima problema s poslovnom komunikacijom. Ljubav vam stvara sve manje problema i donosi sve više radosti.
23.11.-21.12.
Ovo bi za vas mogao biti pravi dan za poslovanje i dokazivanje pred suradnicima. Dosta ćete govoriti o onome što radite, a mogli bi i pomalo nestrpljivi. Možda ćete govoriti više nego što bi trebalo. No, današnji dan bi trebao proći mirno.
22.12.-20.01.
Dosta razmišljate o poslu jer vam je to sada vrlo važno. Trebalo bi se barem malo pokušati toga osloboditi i osim razmišljanju, više biste se trebali posvetiti uživanju. Tako bi vam i današnji dan mogao izgledati puno ljepši. Dosta ćete misliti i o ljubavi.
21.01.-19.02.
Sve vam je ugodnije u poslovnoj okolini. Osjećate kako sada možete napraviti puno. Trudit ćete se kako biste uspjeli, a taj će trud makar u nekoj mjeri uroditi plodom. Današnje raspoloženje trebalo bi biti dobro, a ugodno ćete se osjećati i u krugu obitelji.
20.02.-20.03.
Pred vama je ugodan dan, makar se mogu pojaviti neke neočekivane poslovne obaveze. Međutim, općenito ćete biti vrlo zadovoljni i moći ćete uživati. Ljubav će biti dosta česta tema vaših razmišljanja jer niste posve zadovoljni s onim što se događa.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Subota, 09.08.2014  1 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Mali Ivica dolazi iz škole, pa kaže ocu: Tata, ti si nogometaš pa ćeš me sigurno razumjeti.
Otac ga upita: O čemu ti to sine?
Ivica će spremno odgovara: Produžio sam ugovor s petim razredom na još godinu dana!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik