Glas Istre
Četvrtak
02.10.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
02.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Pred vama je bolje poslovno razdoblje pa bi moglo biti i većih poslovnih izazova. Problema i dalje ima, ali za sada ćete ih prolaziti bez posljedica, što vam je najvažnije. Treba što više raditi, a ništa ne treba ispuštati iz ruku. Imate vremena i planirati.
21.04.-20.05.
Više ćete razmišljati o budućim poslovima. Trudit ćete se kako biste sve držali pod kontrolom, a to možete. Ljubav vas sve manje muči, odnosi s partnerom su dobri. Vrlo ćete ozbiljno razmišljati o poslu, međutim, mogući su problemi u komunikaciji.
21.05.-20.06.
Očekujete dosta od započetih poslova. Radite uporno i dobro, a imate malo vremena za odmor. Današnji dan biste mogli provesti u ugodnom raspoloženju, međutim, nećete zaboravljati poslove, obaveze i svoje planove koje želite ostvariti.
21.06.-20.07.
Razmišljat ćete o nekim novim poslovima, ali za sada ćete se zadržavati na tome. Nećete ići u konkretnije akcije. Odgovarat će vam mir u obiteljskom okruženju. Dobro znate čemu se sada treba posvetiti. Imate dosta snage za poslove koji vam predstoje.
21.07.-21.08.
Na poslu će se dosta toga početi odvijati puno bolje. Ljubavna situacija je dobra. Nema nekih većih pomaka koji bi vas oduševljavali, ali ni onoga što bi vas opterećivalo. Ipak, pazite kako ne bi nekom nepotrebnom kritikom pokvarili odnose s nekim suradnicima.
22.08.-22.09.
Niti jednog trenutka ne zaboravljate na obaveze. Sada nije vrijeme za neke velike odluke, ali vi ćete ih ipak pokušati donijeti. U ovome su vam trenutku potrebni prijatelji koji će znati razumjeti ono što im govorite i o čemu mislite.
23.09.-22.10.
U dosta toga doživljavate uspjehe, a to pojačava vaše ambicije i rađa nove planove. Imate dobar odnos sa suradnicima i s prijateljima. Stvari idu dobro i s tim možete biti vrlo zadovoljni. No, ne treba zaboraviti na probleme koji se mogu pojaviti.
23.10.-22.11.
Ne biste trebali ništa olako shvaćati. Ono što znate dobro procijenite i pazite na rizike. Pokušajte se više odmarati ili baviti manjim poslovnim problemima. Dobro bi bilo današnji dan provesti u miru svojeg doma, no o poslovima ćete ipak razmišljati.
23.11.-21.12.
Dosta toga ide dobro, a zadovoljni ste i ljubavnom situacijom. Zato se možete opustiti i uživati u svemu tome. Ovo nije vrijeme za razmišljanje o problemima, no zato možete polako slagati svoje planove i odrediti koji su vam pravi ciljevi.
22.12.-20.01.
Uz jače napore, dosta toga postižete. Potrebna vam je osoba koja će vam pružiti podršku i koja će vas moći razumjeti. Osjećate kako bi vam tada bilo puno lakše. Trudit ćete se kako biste imali što bolje odnose s okolinom.
21.01.-19.02.
Sigurni ste u sebe i jako se borite za svoje pravo. Međutim, povremeno možete biti impulzivni, a zbog toga možete i pogriješiti. To bi trebalo izbjegavati, jer bi mogli pokvariti odnose s ljudima koji su vam dragi ili koji bi vam mogli biti od pomoći.
20.02.-20.03.
Dosta ste angažirani i dosta mislite o poslu. Sada vam malo toga predstavlja neki ozbiljniji problem. Znate što radite i što želite. Ne idite ni u što bez prethodnog planiranja. Općenito će biti dosta toga što ćete moći uspješno i kvalitetno riješiti.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto mi je proteklo u znaku:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Nastavnik pita učenike:
- Navedite mi neki primjer za slučajnost.
Javi se Perica iz zadnje klupe:
- Moj tata i mama vjenčali su se istog dana!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik