DJ Cid Inc na labinskom partyju Groove On Air

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na partyju elektronske glazbe Groove On Air, koji preksutra, u petak u 21 sat, počinje u labinskom amfiteatru na Dubrovi, u svom će premijernom gostovanju u Hrvatskoj nastupiti DJ Cid Inc. Rodom iz Finske, slovi za jednog od ponajboljih progressive house artista i sound inženjera u svijetu. Njegovu produkciju su između ostalih remixirali Guy J, Henry Saiz, Hernan Cattaneo & Soundexile.

Manifestaciju u Labinu, za koju organizatori najavljuju vrhunski soundsystem, obogatit će DJ Silvio Hrabar iz Splita, promotor i vlasnik Family Grooves labela te dvojac Julijan Kristić iz Zagreba i Filip Janković iz Velike Gorice, poznati kao Slicer & Dicer  Ovaj će duo puštati deep, tech i progressive house. Kao majstor ceremonije dolazi i Mc Lima lp iz Pule, a za vizualni dio bit će zadužen Careass iz Opatije. Od labinskih snaga tu je mladi i perspektivan Toni C.

Pokretači Something irresistible organizacije i Groove On Air projekta su Mo' Funk & Asta Nova, dvojac koji, kako ističe, žele pružiti neodoljivo glazbeno putovanje u čarobnom ambijentu. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter