Rasprodan koncert 2 CELLOS u pulskoj Areni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ulaznica za koncert 2CELLOS u pulskoj Areni 2. srpnja više nema u prodaji. Jučer su prodane i posljednje ulaznice za tribine koje su dodatno izgrađene radi iznimnog interesa za ovaj koncert kada će Stjepan Hauser i Luka Šulić nastupiti sa Zagrebačkom filharmonijom, izvijestili su jučer organizatori, koji ističu da je ovo je samo još jedan od 'sold out' koncerata koje 2CELLOS nižu na ovoj iznimno uspješnoj 'SCORE' turneji.

Inače, danas u Barceloni 2CELLOS otvaraju ljetni dio europske turneje rasprodanim 
koncertom, nakon kojeg slijede četiri koncerta u Italiji prije koncerta u Puli koji je ujedno i jedini koncert ove godine u Hrvatskoj.

2CELLOS će 2. srpnja u Puli sa simfonijskim orkestrom posjetiteljima pružiti jedinstveni 
doživljaj. S orkestrom će u prvom dijelu koncerta stvoriti magičnu atmosferu njihovog klasičnog repertoara kao i slavnih filmskih djela s novog albuma. Drugi dio koncerta će se nastaviti u rock i pop skladbama koje su 2CELLOS predstavili na svojim nastupima diljem svijeta.

Organizatori pozivaju posjetitelje koncerta da u Arenu dođu na vrijeme, kako se ne bi stvarale gužve, te ističu da se ulazi u amfiteatar otvaraju u 19 sati, a koncert će početi 
u 21 sat. (B. Ć. J)



Podijeli: Facebook Twiter