POSAO.HR

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?


Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Cammeo Grupa d.o.o. zapošljava vozača taxi vozila (m/ž) za rad na području: Zagreba, Splita, Rijeke, Varaždina, Čakovca, Koprivnice, Vukovara, Osijeka, Kutine, Bjelovara, Karlovca, Slatine, Slavonskog Broda, Virovitice, Šibenika, Pule. Poslodavac vam nudi radni odnos u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse te mogućnost napredovanja. Imate vozačku dozvolu B kategorije? Izrazito ste komunikativni i spremni na timski rad? Ako uz sve navedeno poznajete grad i okolicu u kojoj namjeravate voziti, a imate i završeno srednjoškolsko obrazovanje te poznajete strani jezik, prijavite se putem brze prijave i 'vežite se'! Sretno!

A.T.I. d.o.o. zapošljava na poziciji: Djelatnik u kongresnoj agenciji (m/ž) u Puli. Idealan profil djelatnika za ovu poziciju je netko s VŠS/VSS, iskusan/a u hotelijersko-turističkoj ili kongresnoj industriji s izvrsnim poznavanjem engleskog jezika. Također, kandidat za ovu poziciju treba biti 'na ti' s matematikom i logikom i mora biti voljan putovati i živjeti u Puli. Prijavite se putem linka.

Tvrtka Tommy d.o.o., jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj sa prodajnom mrežom od 190 visokostandardiziranih prodavaonica te 3.500 radnika, zapošljava prodavača (m/ž) za rad u Novalji, Privlaci, Viru, Ninu, Starom Gradu (Hvaru), Dubrovniku i Taru. Vaši glavni zadaci uključuju rad na blagajni, brigu o izgledu i izloženosti robe te kontrolu kvalitete i rok trajanja robe. Pridružite se ovom dinamičnom i ugodnom radnom timu, prijavom putem linka. Sretno!

Digistore d.o.o. / Mobilmedia, novi brand na hrvatskom tržištu koji nudi široki asortiman tehničke opreme, bijele tehnike i malih kućanskih uređaja, zapošljava savjetnika u prodaji (m/ž) na području Pule, Poreča i Splita. Ako poznajete propise i postupke koji se odnose na trgovinu i zaštitu potrošača, informatički ste pismeni (Word, Excel, Internet i rad s skladišnim programima poput Oracle), provjerite koje se još kvalifikacije traže i prijavite se na natječaj ovdje.

Sarda d.o.o. ima otvoreno radno mjesto na poziciji: Dizajner/Programer poslovnih aplikacija (m/ž) u Rijeci. Tvrtka se bavi dizajniranjem, proizvodnjom i održavanjem programske opreme sa područja pomorskog i kopnenog integralnog i multimodalnog transporta. Traže se kandidati za rad na dizajniranju i programiranju poslovnih aplikacija, za korisničku podršku te projektiranje i dokumentiranje IT sustava. Pronalazite se u opisu, klik na prijavu i sretno!

(Promo)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater