PREVENCIJA BOLESTI I PROMOCIJA ZDRAVLJA

SAVJETOVALIŠTE ZA PREHRANU svaki mjesec u Labinu

| Autor: Branko BIOČIĆ
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Savjetovalište za prehranu u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije uspostavljeno je još 2017. godine, dok je u Labinu započelo s radom u siječnju 2018. godine.

Uz financijsku podršku Grada Labina, Labin Zdravog grada, aktivnosti Savjetovališta u Labinu provode se u prostorijama Higijensko epidemiološke službe unutar labinske ispostave Istarskih domova zdravlja u pravilu dvaput mjesečno, srijedom od 13 do 19 sati, u unaprijed utvrđenim terminima, osim tijekom srpnja, kolovoza i prosinca kada se održava jednom mjesečno.

Naglasak rada savjetovališta je na prevenciji bolesti i promociji zdravlja, a aktivnosti su namijenjene svim građanima, a posebno prema zadovoljenju potreba djece i njihovih roditelja, adolescenata, studenata i mladih, s obzirom da je najbolje u najranijoj dobi usvojiti zdrave životne navike.

U rad savjetovališta uključeni su brojni stručnjaci ZZJZIŽ: magistra nutricionizma, liječnici epidemiolozi, specijalisti školske medicine i psiholozi. Sve usluge Savjetovališta su besplatne, a nije potrebna uputnica. U srpnju će savjetovalište raditi u srijedu, 3. srpnja od 13 do 19 sati, a više informacija o Savjetovalištu za prehranu može se dobiti na 052/529-022, 099/380-4545 ili e-mail savjetovaliste@zzjziz.hr te facebook stranici www.facebook.com/SavjetovalisteZaPrehranu/.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini