NEKOLIKO TRAGOVA

Svi načini na koje su Hailey i Justin Bieber nagovijestili njezinu trudnoću

| Autor: Novi list
(Foto Instagram)

(Foto Instagram)


Hailey Bieber trudna je s prvim djetetom, koje očekuje s kanadskim glazbenikom Justinom Bieberom, što su jučer navečer potvrdili na društvenim mrežama. Iako su vijest do sada držali u tajnosti, bilo je i nekih suptilnih nagovještaja na temelju kojih su vjerni obožavatelji spekulirali o njezinoj trudnoći.

Čak i dok su Hailey i Justin slavili svoju petu godišnjicu braka prošle godine, par je bio dobro svjestan spekulacija o tome kada će proširiti svoju obitelj.

"Nedavno su svi bili kao, 'Oh moj Bože, trudna je'", rekla je za GQ Hype u listopadu, dodavši: "I to mi se dogodilo nekoliko puta prije. Tu je nešto obeshrabrujuće, zar ne mogu biti naduta jednom a da nisam trudna?" Ali čak i tada, Hailey je priznala svoje uzbuđenje zbog buduće mogućnosti.

"[Majčinstvo] je nešto što jedva čekam", priznala je, te dodala: "To je također vrlo privatna, intimna stvar. To je nešto što će doći kada dođe."

I došlo je; a dok je Hailey trudna već malo više od šest mjeseci, par je bio pažljiv u čuvanju vijesti pod ključem. Međutim, za pažljivo oko našlo se i nekoliko tragova putem.

Molitve

Iako Haileyin otac Stephen Baldwin nikada nije otkrio zašto je tražio da ljudi mole za nju i Justina u veljači, njegova kriptična objava definitivno je zabrinula mnoge. Sada, znajući da je buduća majka trudna malo više od šest mjeseci, potreba za lijepim željama i molitvama tijekom trudnoće ima malo više smisla.

Velike jakne

U mnogim nedavnim javnim pojavljivanjima, Hailey je nosila velike jakne – koje su vješto skrivale njezin struk i trbuh.

Ažurirana rutina njege kože

U ožujku, Hailey je podijelila uvid u svoju trenutnu rutinu njege kože za borbu protiv perioralnog dermatitisa, “poremećaja kože koji nalikuje aknama ili rozaceji", kako je objasnila na TikToku.

Kao dio svoje rutine, Hailey je navela korištenje kreme s azelaičnom kiselinom i klindamicinom – a oba su često propisana ženama koje očekuju dijete jer su sigurni za upotrebu tijekom trudnoće.

Stil na Coachelli

Iako Hailey inače rado pokazuje vitku liniju, osobito za prilike poput festivala kao što je Coachella, većina njezinih odjevnih kombinacija za ovogodišnji festival pokrivala je njezin trbuh ili su bile prevelike.

Prevladani emocijama

Tijekom nedavnog niza objava na Instagramu, Justin je podijelio fotografije na kojima plače, na što je Hailey napisala: "Lijepo plačeš."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater