OBRAČUN NA ULICI

KRVOPROLIĆE U ZAPREŠIĆU Otac ispred kafića nožem izbo dečka svoje kćeri. Policija ga traži

Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Izbodeni mladić zatečen je ispred kafića Trinity na Trgu Ivana Pavla II te je kolima Hitne pomoći prevezen u KB Sveti Duh gdje su mu, srećom, utvrđene lakše tjelesne ozljede

Mirnu večer u Zaprešiću sinoć oko 21 sat prekinuo je obračun nožem u kojem je ozlijeđen 33-godišnji D.O., piše portal Jutarnjeg lista.

Izbodeni mladić zatečen je ispred kafića Trinity na Trgu Ivana Pavla II te je kolima Hitne pomoći prevezen u KB Sveti Duh gdje su mu, srećom, utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Policija je odmah zasukala rukave te raspolaže identitetom muškarca koji je, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, posegnuo za nožem i napao 33-godišnjaka.

No još uvijek se za napadačem intenzivno traga, a kako neslužbeno doznajemo, u pitanju su najvjerojatnije ljubavni jadi odnosno izbodeni 33-godišnjak je bio u vezi sa kćerkom napadača.

Gdje je pošlo po zlu u tom međusobnom odnosu i koji su točno motivi, pokazat će kriminalističko istraživanje koje je u tijeku. Gdje je napadač prenoćio, policija još uvijek ne zna.

Inače, nakon događaja, kafić je odmah zatvoren, a je li okršaj prvo krenuo unutar lokala, nije poznato. (P. N.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater