ISTRA 1961

Marešić: Očekujem borbenu utakmicu dviju podjednako agresivnih ekipa

| Autor: Roberto CAR
(Snimio Zvonimir Barišin/Pixsell)

(Snimio Zvonimir Barišin/Pixsell)


Jutarnjim treningom u utorak, nakon tri zaslužena slobodna dana, nogometaši Istre 1961 okrenuli su se pretposljenjem domaćem ispitu sezone, nedjeljnom ogledu s Hajdukom u sklopu 34. kola HNL-a. Puni elana i odmorni odradili su uvodni, ali i ne manje zahtjevan trening u Balama. Naravno, već drugi jučerašnji bio je puno intenzivniji. Trener Paolo Tramezzani imao je na raspolaganju gotovo sve igrače.

Zapravo, dvojica su trenutno izvan treninga i lako je moguće da je za njih sezona zaključena, a riječ je o Morisu Valinčiću i Oleksandru Petrusenku. Desni bočni je zbog bolova u koljenu već preskočio oglede sa Slaven Belupom i Rudešom, dok je ukrajinski veznjak u petak protiv Rudeša zadobio rupturu lista i time, najvjerojatnije, zaključio sezonu.

Sreća u nesreći je da talijanski stručnjak za poziciju desnog bočnog na raspolaganju ima Hujbera, Kadušića i Lisicu, dok u vezi, uz bok kapetanu Blagojeviću, mogu igrati oporavljeni Mlinar i Maurić te Ćalušić.

Posljednji susreti pokazali su da Istra 1961 doista ima širinu igračkog kadra, što je od početka sezone stalno isticao sportski direktor Saša Bjelanović, naglašavajući da je ovosezonski kadar dublji od onog koji je prošle sezone osvojio rekordno peto mjesto. Nažalost, "kockice" su sjele na svoje mjesto tek dolaskom Tramezzanija na pulsku klupu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom