SRAMOTNO SKANDIRANJE

Burnley osudio dio svojih navijača koji su pogrdno skandirali o tragediji momčadi Manchester Uniteda

| Autor: Hina
(Reuters)

(Reuters)


Uprava nogometnog kluba Burnley osudila je ponašanje dijela svojih navijača koji su tijekom utakmice protiv Manchester Uniteda, pogrdno skandirali o tragediji u Münchenu 1958. godine, u kojoj je poginulo osam nogometaša Uniteda.

Burnley je u subotu uspio osvojiti bod protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu (1-1), a na društvenim mrežama pojavio se video na kojem se među navijačima Burnleyja može vidjeti skandiranje i neprimjerene geste vezane za tragediju u Münchenu.

“Gestikuliranje i skandiranje u vezi s tragedijom potpuno je neprihvatljivo ponašanje i nogometni klub Burnley to ne tolerira. Radit ćemo s policijom i Manchester Unitedom kako bismo pomogli identificirati i procesuirati odgovorne osobe”, stoji u priopćenju Burnleyja, prenosi BBC.

U avionskoj nesreći u Münchenu 1958. godine poginule su 23 osobe, među kojima i osam nogometaša Manchester Uniteda. Prošli je mjesec britanska policija uhitila dvojicu muškaraca zbog skandiranja o tragediji tijekom utakmice FA kupa između Manchester Uniteda i Liverpoola na Old Traffordu. Zbog istog incidenta, također u ožujku, uhićen je muškarac nakon utakmice između Manchester Uniteda i Cityja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini