MIRELA MARTINOVIĆ

Ključ za najbolje trbušne mišiće u Hrvatskoj? ČELIČNA VOLJA I PRAVILNA ISHRANA


Prije svega, za neke rezultate u body buildingu potrebna je čelična volja. Treba izdržati razne izazove, fizičke i psihičke. Fizičke predispozicije? Pa i nisu previše bitne. Poželjno ih je imati, tada je možda nešto i lakše, ali nisu presudne za natjecanja. A za ovakve trbušnjake mislim da je zaslužno vrijeme koje sam provela u sportu. Međutim, bez pravilne prehrane ne bi bilo moguće ostvariti ikakve rezultate, kaže nam Mirela Martinović

"U zadnjem danu, zadnjeg sata prijava sama sam se prijavila za nagradni natječaj na Fitness.com.hr. kojim su tražili najbolje trbušnjake. Nitko za to nije znao, nikome nisam rekla, jer sam mislila da od toga neće biti ništa. A onda je stiglo iznenađenje i vidjela sam da sam pobijedila. Bilo je to iznenađenje za svih u klubu, ali i za mene samu", kaže nam 35-godišnja Puljanka Mirela Martinović koja je proglašena vlasnicom najboljih trbušnjaka u Hrvatskoj po izboru portala Fitness.com.

Iako skromna i samozatajna, kako je opisuju njeni kolege, Mirela zna da je za takav rezultat ipak bilo potrebno puno truda, odricanja i čelične volje.

U body building vode krenula je, kaže, posve slučajno prije tri godine, iako u Body building klub Mornar na fitness kod Katarine Fištrović - Sanković odlazi već puna dva desetljeća.

- Slučaj je htio da se klub Mornar počeo baviti i natjecateljskim body buildingom. Pratila sam i ja

cijeli taj proces, sudjelovala u pripremama drugih vježbača, a onda sam 2015. uživo vidjela natjecanje body

buildera u Poreču i rekla Katarini "ja bi to". Iako isprva nije shvatila, što je to što želim, rekla sam joj da bih probala trenirati natjecateljski body building i ona je spremno prihvatila i rekla mi "ajmo probati". I tako sam krenula, kaže nam Mirela. (Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ, snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater