novitet

Nova web stranica Grada Umaga

| Autor: Glas Istre

Da bi i ovogodišnji Mjesec Grada Umaga učinili jedinstvenim, promovirana je nova službena web stranica Grada Umaga, koja se razvija od početka 2020. godine, ali ju je gradska uprava odlučila pokrenuti upravo u mjesecu svibnju, mjesecu Grada.

Službena web stranica Grada Umaga ima potpuno novi vizualni identitet, niz novih funkcionalnost i usluga. Razvoj nove web stranice praćen je paralelno i razvojem drugih aplikacija, odnosno platformi Grada, koje već jesu, ili će ubrzo biti, direktno povezane s web stranicama.

Osim grupacija „Novosti“ i „Obavijesti“ koji se, kao najčitanije i najposjećenije rubrike, nalaze na centralnom dijelu stranice, u prvi plan su ugrađeni i ostali segmenti, poput tražilice te kategorije „događanja“ koja će nuditi događanja na području Grada Umaga, a poveznicom na www.eventiumag.com, posjetitelji će automatski moći rezervirati ili kupiti karte.

Rubrika „E-usluge“ u fazi je razvoja, a ubrzo će strankama nuditi mogućnost ispunjavanja obrazaca koje će digitalnim putem predavati Pisarnici bez potrebe osobnog dolaska.

Jedan od noviteta jest i grupacija objavljenih novosti po kategorijama za poduzetnike, građane i roditelje, a nova web stranica nudi i dodatnu funkcionalnost, odnosno poveznica na novo razvijeni portal za vijećničke, zahvaljujući kojem će imati pregled svih akata vezanih za sjednice Gradskog vijeća, a bit će aktivirana i mogućnost glasanja u slučajevima organizacije elektroničkih sjednica. (G. I.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini