pratimo baby lasagnu

Javno gledanje finala Eurovizije na umaškom Trgu 1. svibnja

| Autor: Zvonimir Guzić
(Foto Reuters)

(Foto Reuters)


Turistička zajednica Umaga organizira javno gledanje finala Eurovizije na Trgu 1. svibnja u Umagu, gdje svi građani i gosti mogu pratiti nastup Baby Lasagne. Program počinje od 20 sati uz nastup DJ Antonija Prena.

Fenomen "Baby Lasagna" doslovno je došao kao "jackpot" u globalnoj promociji ne samo
Umaga i Istre, već i cijele Hrvatske. Grad Umag i Turistička zajednica Grada Umaga na vrijeme su prepoznali potencijal koji svojim nastupima donosi Marko Purišić te su krajem travnja potpisali ugovor o suradnji kojim su našem predstavniku pokrili dio troškova puta u Švedsku, a zauzvrat će Baby Lasagna promovirati svoj grad i njegove turističke potencijale.

"Dva su momenta utjecala na potpis ugovora sa Markom. Prvenstveno jer je on naš sugrađanin gdje i inače pomažemo takve aktivnosti. Drugi moment je prilika i nama za promociju zbog ogromnog javnog interesa koji se stvorio oko njega. Ugovor je valjan do kraja ove godine, tako da naša suradnja nije ograničena na eurovizijski nastup." rekao nam je direktor Popović.

Baby Lasagna je i dio priče Sea Star Festivala koji se u Umagu održava krajem svibnja. "S Markom smo dogovorili suradnju čim je upao na "Doru", domaći izbor za pjesmu Eurovizije, dok još nismo znali da će uvjerljivo pobijediti i plasirati se u Švedsku. Već tada smo vjerovali u njega i dogovorili mu nastup na Sea Star Festivalu u Umagu, a osim toga osigurali smo mu i nastup na Exit festivalu u Novom Sadu tijekom ovog ljeta.

Zauzvrat on će sudjelovati u našim reklamnim kampanjama, koristit će "hastahove" naše turističke zajednice i na taj način ćemo dobiti ogroman doseg na društvenim mrežama." objasnio je stavke ugovora Popović. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini