SUPERVAL NASTAVLJA TURNEJU

U Klubu Kotač koncert grupa Krakatoa, Razor, Audioclot, FM-13, Raspad sistema i Slow Cured

| Autor: Tea Tidić
Audioclot

Audioclot


U Klubu Kotač ovog petka, s početkom točno u 21 sat, održat će se festival Superval, a riječ je o koncertu ponajboljih hrvatskih školskih bendova.

Ovi bendovi su trenutno na turneji po Hrvatskoj, a nakon sjajnih nastupa u Đakovu, Osijeku, Dubrovniku, Šibeniku, Čakovcu i Koprivnici Superval, ovog petka će se u pulskom Klubu Kotač predstaviti Krakatoa, Razor, Audioclot, FM-13, Raspad sistema i Slow Cured, a u subotu u riječkom Klubu Palach nastupaju grupe Zašto ne?, Razor, Slow Cured i Raspad sistema. Partneri ovog događaja su Klub Kotač i Udruga Ri Rock, te je ulaz na oba događaja je besplatan. Valja napomenuti da je program sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Hrvatske glazbene unije i Hrvatske udruge za zaštitu izvođačkih prava.

Pulski band Audioclot djeluje godinu dana, te su već nekoliko puta nastupili u Puli. Grupu čine pjevač i basist Frane Peršić, gitarist Lucijan Boljun i bubnjar Maro Pavlinović.

FM-13FM-13

FM-13 je pulski grunge/alt rock bend nastao u rujnu prošle godine. Njihove pjesme vraćaju stil popularnih grunge i alternativnih bendova, a do sad su nastupili na Roštiljarki, Mikrofonijadi Gimnazije Pula, Pula Rocks te u Klubu Kotač. Grupu čine pjevač Matej Uka, gitarist Antonio Klasan, basist Nikola Primorac i bubnjar Toni Drandić.

KrakatoaKrakatoa

Pulski bend Krakatoa je nastao u rujnu prošle godine, a ime su uzeli po vulkanu Krakatoa, čija erupcija je najglasniji zvuk ikad zabilježen, što je i moto ovog benda kojeg čine pjevačica Dora Jovanović, gitarist Jakov Poropat, basist Matej Beltrame i bubnjar Lukas Kai Cinkopan.

Raspad sistemaRaspad sistema

Raspad sistema je rock bend iz Klane osnovan 2018. godine, koji predstavljaju autorske pjesme, i nedavno su objavili svoj prvi singl "Šteta". Grupu čine pjevačica Lana Hlaban, gitaristi Paulo Medvedić i Luka Fledrović, bubnjar Borna Turina, basist Roman Jelenić i klavijaturist Dino Lazarić.

RazorRazor

Pulski bend Razor osnovan je 2021. godine, a čine ga pjevač i gitarist Toni Drandić, bubnjar Masimo Lazarić i basist Frane Pavlić. Sviraju autorske pjesme u žanru hard rocka i bluesa.

Slow CuredSlow Cured

Slow Cured je zagrebački alternativni rock bend s primjesama indie-a. Izbacili su singlove pod nazivom "Umoran", "F#" i "Dias irae" te "87" i "ANTE BELLA" koje su snimljene uživo u KSET-u. Bend već broji nastupe na InMusic i Superval festivalu, Moto susretu u Slavonskom Brodu te u mnogim klubovima. Članovi benda su pjevač i gitarist Filip Radaljac, basist Jakov Damjanović, bubnjar Bruno Petanović, klavijaturist Stjepan Nemec te pjevačica Katarina Stanić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom