NAŠALILA SE

Victoria Beckham podijelila fotografiju supruga Davida u donjem rublju: "Nema na čemu"

| Autor: Novi list
(Victoria Beckham / Instagram)

(Victoria Beckham / Instagram)


Victoria Beckham, pjevačica koja se transformirala u visokokvalitetnog dizajnera, podijelila je duhovitu fotografiju na svom Instagramu koja prikazuje njezina supruga, bivšeg profesionalnog nogometaša, Davida Beckhama kako obavlja neke popravke u svojim bijelim boksericama.

Na slici se vidi kako David pokušava popraviti televizor, i to noseći samo bijele bokserice, s tetovažama u potpunosti izloženim.

"Električar došao popraviti televizor… Nema na čemu!", našalila se.

(Victoria Beckham / Instagram)(Victoria Beckham / Instagram)

Obožavatelji u komentarimanisu skrivali oduševljenje fotografijom. ,,Božićni poklon za cijeli svijet“, ,,I svi zumiramo”, ,,Daj im ono što žele Victoria”, ,,Takve električare više ne prave“, nizali su se šaljivi komentari.

Objavu je u šali komentirao čak i Instagram račun TV marke Samsung, pišući: ,,Napomena: Ne dolaze svi televizori s ovim električarom” i ,,Popravi kao Beckham”.

Inače, par jepoznat po nježnom zadirkivanju i šali na društvenim mrežama, što se također može vidjeti i u ovogodišnjem hit Netflix dokumentarcu, Beckham, koji prati profesionalnu nogometnu karijeru Davida isvjetsku fascinaciju odnosom “Posh i Becks”.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of