FUTSAL

Dvaput vodili, pa izgubili: SF Pula izgubila četvrtu utakmicu polufinala u Zagrebu

| Autor: Ivica Cerovac
Manolo Bilić (Arhiva Glasa Istre)

Manolo Bilić (Arhiva Glasa Istre)


DINAMO - SF PULA    4: 2

Četvrta utakmica polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske u futsalu: Futsal Dinamo - Stanoinvest Futsal Pula 4:2 (2:2, 0:0). Dvorana 2 Doma sportova. Suci: Dino Kramar (Varaždin) i Krešimir Grgurević (Sibinj). Strijelci: 0:1 Da. Moravac (26’), 1:1 F. Novak (26’), 1:2 Bilić (35’), 2:2 T. Novak (36’ - 10m), 3:2 T. Novak (49’ - 10m), 4:2 Piplica (50’). Žuti kartoni: Čekol, Perić, Zonjić (Futsal Dinamo), Grillo, De. Moravac (Stanoinvest Futsal Pula).

FUTSAL DINAMO: Piplica, Perić, Postružin, Čekol, T. Novak, Pavlić, Gudasić, Konsuo, Mužar, Prgomet, Vučković, Dekanić, Zonjić, F. Novak.

STANOINVEST FUTSAL PULA: Gozi, De. Moravac, Blazquez, Mataja, Vukmir, Cindrić, Da. Moravac, Tchato, Marković, Siljan, Herrero, Galešić, Bilić, Grillo.

SF Pula zaključila je sezonu porazom u četvrtoj utakmici polufinala doigravavanja, u kojoj je Futsal Dinamo slavio s 4:2 i izborio finale s Olmissumom. U prvom poluvremenu mreže su mirovale, a onda su u 26. minuti Puljani poveli. Bilić je iz kornera odigrao povratnu loptu za Daniela Moravca, koji je snažnim udarcem s 15 metara probio Piplicu. Radost malobrojnih gostujućih navijača bila je kratkog vijeka, jer čim su "modri" krenuli s centra, uslijedilo je poravnanje rezultata. Sve je sam napravio Filip Novak, primio loptu na desnoj strani, lagano se okrenuo oko Vukmira i potom je pospremio u mrežu.

U 34. minuti nisu Zagrepčani iskoristili prvi deseterac, iz kojeg je Čekol uzdrmao vratnicu i za taj su promašaj bili kažnjeni pogotkom Bilića iz slobodnog udarca u 35. minuti. No, već u narednoj minuti dobio je domaćin novi udarac s deset metara iz kojeg je stvari na početak vratio Tihomir Novak.

Ušlo se tako u produžetke i u 49. minuti je Tihomir Novak realizirao novi deseterac, da bi 11 sekundi prije kraja domaći vratar Piplica pogotkom preko cijelog terena potvrdio pobjedu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum