PROGOVORILA

Ella Dvornik progovorila o svojoj transformaciji: "Kada žena mijenja svoj život…"

| Autor: Novi list
(Foto Instagram)

(Foto Instagram)


Hrvatska influencerica Ella Dvornik na svojim društvenim mrežama s vjernim pratiteljima nerijetko dijeli razne crtice iz svog privatnog života. Ovaj je put, tako, progovorila o psihofizičkoj transformaciji kroz koju je prošla.

Naime, na svojem je Instagram profilu Ella podijelila video u kojem se pohvalila svojom novom frizurom, no to je ubrzo prenijela i na jednu višu razinu.

"Marilyn Monroe je rekla da kada žena mijenja svoj život, mijenja svoju kosu. Moja kosa je bila poprilično jednostavna zadnje dvije godine", započela je Ella u videu, te dodala: "Po meni je bar poznato da kada ljudi dožive neku traumu ili im je teško, uglavnom se vraćaju na neko mjesto gdje su se osjećali samopouzdano, dobro i ugodno."

"I baš zato sam se ja odlučila da ova transformacija bude jedna regresija u mom životu. Sada kada sam opet osjetila neko olakšanje, osjetila sam potrebu da se posvetim sebi. Najbitnije što sam naučila u zadnje vrijeme je da se dobro osjećaš u svojoj koži bez obzira na to što imaš ili nemaš", nastavila je Ella.

Fanovi su joj u komentarima iskazali podršku.
"Top! Bitno je da si ti iznutra sretna, pa makar to prenijela na kosu", "Prolazila sam teško razdoblje i prva stvar koju sam napravila je to da sam se ošišala na kratko", "Mi žene, promjene u životu počinjemo od kose. Tvoja promjena je krenula wow…neka i sve ostale promjene budu takve", "Prekrasna", pisali su.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater