EUROSONG

Doznajemo kako se Baby Lasagni sviđa Malmö te što misli o plasmanu na kladionicama

| Autor: Novi list
(Snimio Sanjin Strukić/Pixsell)

(Snimio Sanjin Strukić/Pixsell)


Pripreme za 68. po redu Eurosong, najveće glazbeno natjecanje na svijetu u punom su jeku, a naš predstavnik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, marljivo se priprema za sutrašnji nastup koji mnogi iščekuju, točnije, prvu polufinalnu večer.

Danas su na rasporedu dvije generalne probe, a Baby Lasagna nastupiti će sedmi po redu već sutra, na prvoj polufinalnoj večeri.

Na pitanje kako teku pripreme kazao nam je: "Jako sam zadovoljan cjelokupnim nastupom i jedva čekam pokazati što smo pripremili".

Jednako kao što mladi Istrijan jedva čeka pokazati koreografiju i čitav scenski spektakl na kojem su on i njegov tim dugo radili, fanovi hita "Rim Tim Tagi Dim" također jedva čekaju ugledati svog miljenika natjecanja na velikoj pozornici u u Malmö Areni u Švedskoj.

Kako je doživio grad domaćin rekao  je: "U Malmöu mi se najviše sviđa to što je veliki grad s atmosferom malog grada. Nema gužvi, buke i sličnih karakteristika velikih gradova. A opet, nudi mogućnosti za razne aktivnosti".

Na pitanje o tome opterećuju li ga kladionice rekao nam je: "Što se tiče kladionica, ne opterećujem se previše brojkama koje se lako mogu promijeniti. I dalje nastavljamo davati sve od sebe i raditi jako kako bismo čim bolje prezentirali naš nastup".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of